panorama_centrum
Foto: Insändarbild/Wings

Wings ångar på i serien

Wings tog fjärde segern på sex matcher i fortsättningsserien och leder nu med fyra poäng.

På lördagen mötte Wings Vallentuna hemma i Märsta. En match som Wings avgjorde i mittenperioden då man gjorde tre mål sista sex minuterna. Förre wingskeepern Alex Jirhage hade storspelat tills dess. Tidigt i tredje kom dessutom 4-0. Men man släppte in gästerna i matchen i mitten av perioden när det blev både 4-1 och 4-2.
– Det blev onödigt spännande på slutet då vi går ned i tempo och släpper upp Vallentuna till 4-2. Vi visar dock moral igen och håller tätt, säger lagledare Peter Mattsson.

Målen
Andersson 2, Linder, Gabrielsson

helsida
centrum_sommar2022_helsida
defacto_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll På fredagskvällen spelar glödheta MIK i Division 4, FC Arlanda spelar på lördagen mot Sundbyberg. Två serieledare som kan befästa sina placringar.

logistik_sigtuna_helsida
division 3

Seger för Arlanda

Fotboll FC Arlanda besegrade Rådmansö hemma på Midgårdsvallen och är fortsatt obesegrade i Division 3.

connys_helsida
retro_helsida
liber_helsida
mp_helsida_april
2020_helsida
division 4

Ny storseger för MIK – Fjärde raka

Fotboll Märsta IK ångar på i fyran och redan efter fyra omgångar har man 12 poäng och dessutom har man inte släppt in ett enda mål. - Vi spelar tillräckligt bra för att vinna komfortabelt, varken mer eller mindre än så. Vissa saker att jobba på såklart men det kommer allteftersom fler matcher spelas, skriver MIK via Instagram.

Skånela gör klart med Lucaus ersättare

Handboll Skånela har gjort klart med Anderstorps målvakt Kenan Omerovic som är fostrad i småländska Hallby: - Jag ser mycket fram emot att spela i Skånela där jag fått ett mycket bra intryck av föreningen i sin helhet. Det ska bli lite extra kul att återförenas med min gamle tränare Mattias Flodman och lagkamrat Anton Nilsson, säger Omerovic i ett uttalande.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
retro_outsider
centrum_sommar_outsider2022
swedol_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
outsider
mp_outsider2022
logistik_outsider
moderat_outsider
ridskola_2020_outsider