bostadsformedling

Wings ångar på i ettan

Wings vann mot Segeltorp på onsdagskvällen och befäster sin förstaplats i tabellen.

centrum_artikel

Wings går som tåget i ettan just nu. På onsdagskvällen besegrades Segeltorp hemma i Märsta med 5-2 inför 75 åskådare i Pinbackshallen. Gästerna tog ledningen men Wings vände till 2-1 inom några minuter, efter sju minuter var det dock 2-2 på resultattavlan. Andra blev mållös men i tredje kopplade Wings grepp om matchen med tre obesvarade mål. Närmast för Wings väntar match mot Enköping 5:e februari.

Målen
Blomqvist 2, Larsson, Lööw, Thilemann

happyhomes_sommar2020
landsbygd_sigtuna_helsida
kaa_sigtuna_helsida
speedy_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

defacto_helsida
connys_helsida
brobygget_midgard_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

marina_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

sommar_sigtuna2020
brobygget_helsida_valsta

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

spedition_sigtuna
2020_helsida
kaa_outsider
nrh
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
brobygget_midgard_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
marina_outsider
speedy_outsider
studeravidare_outsider
brobygget_outsider_valsta
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out