bostadsformedling
Karolina Windefalk (MP) i samband med valet 2018

Windefalk kritisk till tuffare migrationspolitik

Fullmäktigeledamoten Karolina Windefalk från Skepptuna är en av 48 miljöpartister som inte vill se en tuffare migrationspolitik.

centrum_artikel

48 miljöpartister har i en debattartikel i Aftonbladet kritiserat den migrationspolitiska uppgörelse som nu är på väg att genomföras mellan Socialdemokraterna och de borgerliga partierna. Miljöpartiet i Sigtunas gruppledare Karolina Windefalk är en av undertecknarna.
– De vill inte bara göra den tillfälliga lagen permanent, utan den ska även skärpas och stramas åt ytterligare. För Miljöpartiet är det mycket oroväckande att det just nu råder en kollektiv förträngning kring asylrättens okränkbarhet, står det i debattartikeln.

Skribenterna menar vidare att det är en mänsklig rättighet att söka asyl och att Socialdemokraterna och de borgerliga nu föreslår en inhuman politik som undergräver hela tanken bakom asylrätten. (MP) vill inte se en stramare lagstiftning då denna skulle minska möjligheten till familjeåterförening för flyktingar som befinner sig i Sverige.

defacto_helsida

Biljakt förbi Märsta

Blåljus En förare som vägrade stanna i samband med poliskontroll på E4:an satte fart från Knivsta mot Stockholm förbi Märsta.

brobygget_midgard_helsida
studeravidare_helsida
happyhomes_sommar2020
sommar_sigtuna2020
2020_helsida
connys_helsida
landsbygd_sigtuna_helsida
centrum_helsida2020
brobygget_helsida_valsta
marina_helsida
speedy_helsida
centrum_sommar_out
marina_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
brobygget_outsider_valsta
ridskola_2020_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
studeravidare_outsider
brobygget_midgard_outsider
speedy_outsider
nrh