moderater_pan_sommar
Foto: Willys

Willys inleder pilotprojekt med Circle K i Märsta

Willys har startat med leveranser till bensinmackar och Märsta är en av butikerna som omfattas.

centrum_artikel

Willys och Circle-K har startat med ett samarbete kring leveranser:
– Vi vill testa nya sätt att göra det möjligt för fler att e-handla mat, säger Willys VD Thomas Evertsson enligt tidningen Market.

Med anledning av det ökade trycket på e-handel under cornakrisen så har Willys beslutat att leverera matkassas till fyra bensinstationer i Stockholm, en av dessa är till Circle-K i Märsta:
– Samtidigt som man hämtar sina matkassar kan man passa på att tanka, tvätta bilen eller köpa något gott att äta. Det tror vi kan underlätta i vardagspusslet, uppger Thomas Evertsson, VD på Willys till Market.

centrum_helsida2020

Flyget återhämtar sig nästan helt till 2027

Näringsliv Redan till 2023 väntas flyget ha återhämtat sig till 80 procent och 2027 nästan helt som innan pandemin. - Det bästa vore naturligtvis att fokusera på att tillgodose en hög tillgänglighet, inom landet och internationellt, samtidigt som man söker sätt att bejaka teknikutvecklingen och förbättra förutsättningarna till utsläppsminskningar. Då bör man satsa på att rusta och bygga ut Arlanda för framtidens flyg, säger Carl Bergkvist, näringspolitisk expert på Stockholms Handelskammare.

happyhomes_sommar2020
bostad_helsida
connys_helsida
mp_host_helsida
vaccin

Snap-on etablerar i Arlandastad

Näringsliv Snap-on etablerar genom konceptet Car-o-Liner i Arlandastad: - Car-O-Liner sökte ett sammanhang med möjlighet till samarbete och en plats som ligger strategiskt rätt. Här hittade vi rätt förutsättningar för oss att nå vår målgrupp och våra kunder. Vi är dessutom redan en etablerad samarbetspartner och leverantör av teknisk utbildning till flera av de varumärken som finns här, säger Anna Nilsson, Manager Academy, Snap-on Equipment.

2020_helsida
helsida_var2021
defacto_helsida

Ryanair lanserar 23:e linjen från Arlanda

Näringsliv Ryanair som redan lanserat 22 linjer varav två inrikes från Arlanda meddelar att man även ska flyga Arlanda-Skellefteå.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
ridskola_2020_outsider
mp-outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
connys
swedol_outsider
vaccin-outsider
bostad_outsider