moderater-bokslut
Wingsfostrade William Karlsson svarade för ett mål i natt.Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

William målskytt i historisk seger

William Karlsson gjorde mål i Colombus historiska match i natt när man tog sjunde raka hemmasegern.

centrum_artikel

Columbus Blue Jackets har satt två rekord denna säsong, först med att besegra Montreal med 10-0 och natten till lördag besegrade man New York Rangers med 4-2 vilket innebar sjunde raka hemmasegern. William inledde målskyttet med att snappa upp pucken vid blå och avfyrade ett skott som gick in bakom svenske ”Kungen” Henrik Lundqvist. Det var Williams tredje mål i år och hans åttonde poäng totalt. Efter matchen twittrade William om segern och poserade med lagkamraten Matt Calvert som gjorde två mål och sydde 30 stygn efter att ha fått en puck i pannan.

Se målet här! (Extern länk)

studeravidare_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

speedy_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

connys_helsida
studenten2020_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

kcbygg_helsida
sommarlov_helsida
defacto_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

studeravidare_outsider
swedol_outsider
kcbygg_outsider
sommarlov_outsider
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
studenten2020_outsider