moderaterna_juni
William Karlsson utsågs till matchens första stjärna och därefter till söndagens andra stjärna i NHL efter sina två målFoto: NHL.com

William hyllades efter nya mål

William Karlssons satte sitt åttonde och nionde mål under natten mot Los Angeles: - Det kändes bra, särskilt i första, vi vann matchen där, sa William efter matchen till NHL.com

William Karlsson är glödhet i NHL, i natt kom femte målet på fem matcher och sjätte poängen. Han har därmed tangerat sitt målrekord från 2015-2016 med nio. Redan efter 55 sekunder drog han in 1-0 för sitt Vegas och i mitten av perioden kom 3-0 från hans klubba. Han hyllades efter matchen och utsågs sedan till första stjärna.
– Det kändes bra, särskilt i första, vi vann matchen där, det var en solid insats, sa Karlsson efteråt.

Fotbollstakterna sitter i
Vid andra målet visade William att de gamla fottbollstakterna från Märsta IK sitter kvar. Han tog ner pucken med foten och petade in den med klubban:
– Jag lirade fram till jag var 16, så lite takter har man kvar. Hann inte tänka. Var bara instinkt. Allt gick så fort. Sen till slut var den inne. Hyfsat snyggt mål, berättar William för Dagens Nyheter.

Maria historisk vinnare i Vimmerby

Motor Maria Karlsson, Skepptuna Motorklubb, har vunnit Semesterracet för femte gången: - Underbart, det här trodde jag inte innan, sa Maria till Vimmerby tidning.

socialutmarkelse
happy_homes_juli

Tony fortsätter karriären i Almtuna

Ishockey Tony Mårtensson ger inte upp karriären utan fortsätter i Almtuna efter att ha spelat i Linköping den gångna säsongen: - Jag flyttade till Gävle och Brynäs när jag skulle fylla 20 år, efter 18 säsonger på vift så kändes det nu rätt att flytta hem till Sigtuna igen, säger Tony i ett pressmeddelande.

sap_valet2018
steningeslottsommar
division 3

Märsta IK tappade viktiga poäng

Fotboll Märsta IK åkte överraskande på en förlust mot Västerås IK: - Vi spelar bra i första men de straffar oss i andra, säger tränare Kaj Eskelinen.

sportfiskebanner2

Talanger till Utvecklingslägret i Halmstad

Fotboll Märsta IK skickar Benjamin Suskic och Linnea Wennerg till Halmstad för att representera Uppland i utvecklingslägret: - Kul för Märsta IK att två spelare som är fostrade i MIK sen fotbollsskolan nu kommit så långt i sin utveckling.

division 3

FC Arlanda byter tränare

Fotboll FC Arlanda byter tränare efter tio omgångar i serien när man parkerar på nedflyttningsplats:- Föreningen tackar Milos och Dragomir för deras tid, där de visat ett stort hjärta och hängivenhet mot föreningen, skriver FC Arlanda i ett uttalande.

EXTRA

Föräldern: Inga rasistiska sånger

Fotboll Nu träder en förälder fram i den förening vars lag ska ha sjungit rasistiska ramsor i samband med Roslagscupen fram och dementerar vad som framkommit: - Det fanns ingen rasism i vårt samtal i lördags. Det sjöngs inga rasistiska sånger. Min egen son fanns på planen, ett barn med en afrikansk pappa, skriver föräldern i ett mail till märsta.nu

forskontor
Norra Redovisningshuset
nfc_vinter
val2018
vuxentutbildning
sap_outsider
yearlingsales
connys
outsider_defacto
objekt2
sigtunavatten_standard
objekt4
objekt3
outsider_moderat
veterankraft_standard