defacto_panorama
William Karlsson i nummer 71 i en ceremoni för att hedra offren i skjutningen i Las Vegas i måndags.Foto: NHL.tv

William i historisk seger

William Karlsson och hans Vegas Golden Knights vann i natt sin premiärmatch i NHL med 2-1.

Det blev en ny roll för William i Vegas när laget i natt spelade sin första NHL-match, William matchades som vänsterforward i andrakedjan och fick 16 minuters speltid, en uppgång med ca fem minuter jämfört med det han fick i Columbus förra säsongen. Han var +-0 och registrerade två skott å mål. En solid debut för märstasonen. I Vegas har William även fått behålla nummer 71 som är det nummer han hade i Wings under uppväxten.

Maria historisk vinnare i Vimmerby

Motor Maria Karlsson, Skepptuna Motorklubb, har vunnit Semesterracet för femte gången: - Underbart, det här trodde jag inte innan, sa Maria till Vimmerby tidning.

steningeslottsommar
happy_homes_juli

Tony fortsätter karriären i Almtuna

Ishockey Tony Mårtensson ger inte upp karriären utan fortsätter i Almtuna efter att ha spelat i Linköping den gångna säsongen: - Jag flyttade till Gävle och Brynäs när jag skulle fylla 20 år, efter 18 säsonger på vift så kändes det nu rätt att flytta hem till Sigtuna igen, säger Tony i ett pressmeddelande.

sap_valet2018
socialutmarkelse
division 3

Märsta IK tappade viktiga poäng

Fotboll Märsta IK åkte överraskande på en förlust mot Västerås IK: - Vi spelar bra i första men de straffar oss i andra, säger tränare Kaj Eskelinen.

sportfiskebanner2

Talanger till Utvecklingslägret i Halmstad

Fotboll Märsta IK skickar Benjamin Suskic och Linnea Wennerg till Halmstad för att representera Uppland i utvecklingslägret: - Kul för Märsta IK att två spelare som är fostrade i MIK sen fotbollsskolan nu kommit så långt i sin utveckling.

division 3

FC Arlanda byter tränare

Fotboll FC Arlanda byter tränare efter tio omgångar i serien när man parkerar på nedflyttningsplats:- Föreningen tackar Milos och Dragomir för deras tid, där de visat ett stort hjärta och hängivenhet mot föreningen, skriver FC Arlanda i ett uttalande.

EXTRA

Föräldern: Inga rasistiska sånger

Fotboll Nu träder en förälder fram i den förening vars lag ska ha sjungit rasistiska ramsor i samband med Roslagscupen fram och dementerar vad som framkommit: - Det fanns ingen rasism i vårt samtal i lördags. Det sjöngs inga rasistiska sånger. Min egen son fanns på planen, ett barn med en afrikansk pappa, skriver föräldern i ett mail till märsta.nu

Norra Redovisningshuset
sigtunavatten_standard
outsider_moderat
connys
objekt2
yearlingsales
forskontor
outsider_defacto
sap_outsider
val2018
objekt3
veterankraft_standard
vuxentutbildning
objekt4
nfc_vinter