moderaterna_tack
William rakar in sitt 36:e mål för säsongenFoto: nhl.com

Wille närmar sig 40 mål

I natt slog han till igen och nu närmar sig William Karlsson 40 mål i NHL: - Men jag tänker inte på den siffran ännu. Nu är siktet inställt på 37. Sedan får vi se, säger wingsfostrade Karlsson till Sportbladet.

Mål nummer 36 var ett faktum i natt när William Karlsson slog in pucken i öppet mål i power play efter en målvaktsretur. Vegas vann sedermera matchen med 4-2 mot Philadelphia.
– Det var inte precis något av de svårare mål jag gjort, men det var ett tag sedan jag gjorde några alls så det kändes fint att få sätta dit pucken, säger Karlsson till Sportbladet.

Vegas har tagit hela NHL med storm och är i praktiken klara för slutspel med drygt 12-13 matcher kvar att spela för alla lag. William är nu delad nia på alla tider-listan över de som gjort flest mål för ett expansionslag under en premiärsäsong. Han är också fyra mål från 40, en siffra som ingen svensk nått sedan 2011/12.

allsvenskan

Premiärseger för Skånela

Handboll Skånela kammade hem två poäng i premiären efter ett sent avgörande av Erik Östling inför drygt 600 åskådare i Vikingahallen.

defacto_banner_sep
defacto_host2018
happy_homes_juli

Skånela möter VästeråsIrsta i premiären

Handboll På måndag är det premiär för Skånela som i år är utan trotjänaren Jesper Östlund vid Jimmy Karlssons sida: - Det ska bli otroligt kul att dra igång den här säsongen och jag hoppas ni publik också tycker det. Ni är enormt viktiga för oss och jag önskar och hoppas att vi kan jobba stenhårt mot nya höjder tillsammans denna säsong, skriver Jimmy Karlsson på klubbens sida.

hostfest_centrum
valet2018

Delade meningar om nolltaxan

Sport Moderaterna vill ta bort nolltaxan och återinföra pengarna till föreningar som använder hallarna medan Socialdemokraterna inte vill ändra rådande system

SMACK arrangerar internationellt paracykellopp

Cykel Sigtuna Märsta Arlanda Cykelklubb kommer på söndag att arrangera en internationell cykeltävling inom paracykel: - Det är historiskt för oss att som första klubb få arrangera en internationell paracykeltävling i Sverige, säger Håkan Jonsson, tävlingsansvarig SMACK.

division 3

Oavgjort i derbyt

Fotboll Märsta IK och Arlanda spelade ett mållöst derby med få målchanser inför drygt 350 åskådare på Midgårdsvallen.

division 3

Viktig poäng för FC Arlanda

Fotboll FC Arlanda tog en viktig poäng hemma mot Vallentuna efter en sen kvittering: - Vi har chanser för att vinna matchen, säger tränare Elias Charbachi.

sportfiske_banner
objekt3
Norra Redovisningshuset
nfc_vinter
outsider
komvuxq3_4
skanela_matcher18-19
connys
sbrf_sep
sigtunavatten_standard
objekt2
objekt4