februari
William rakar in sitt 36:e mål för säsongenFoto: nhl.com

Wille närmar sig 40 mål

I natt slog han till igen och nu närmar sig William Karlsson 40 mål i NHL: - Men jag tänker inte på den siffran ännu. Nu är siktet inställt på 37. Sedan får vi se, säger wingsfostrade Karlsson till Sportbladet.

Mål nummer 36 var ett faktum i natt när William Karlsson slog in pucken i öppet mål i power play efter en målvaktsretur. Vegas vann sedermera matchen med 4-2 mot Philadelphia.
– Det var inte precis något av de svårare mål jag gjort, men det var ett tag sedan jag gjorde några alls så det kändes fint att få sätta dit pucken, säger Karlsson till Sportbladet.

Vegas har tagit hela NHL med storm och är i praktiken klara för slutspel med drygt 12-13 matcher kvar att spela för alla lag. William är nu delad nia på alla tider-listan över de som gjort flest mål för ett expansionslag under en premiärsäsong. Han är också fyra mål från 40, en siffra som ingen svensk nått sedan 2011/12.

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

forskontor
kvaljakten!

Skånela körde över tabelltvåan

Handboll Man kom inte till Märsta för att spela av matchen var beskedet från Varbergs tränarstab inför matchen, men Skånela vann klart i det som kan vara assisterande tränare Jesper Östlunds sista match i Vikingahallen: - Det är en fantastisk insats av hela laget och vi gör det vi ska, säger Östlund till märsta.nu efteråt.

sigtuna_bygglov
Kvaljakten!

Ödesmatch för Skånela ikväll

Handboll Skånela möter Varberg i en ödesmatch ikväll. Förlust och kvalschansen är borta: - Hela veckan har självklart fokuserats på att vara så förberedda taktiskt, mentalt och fysiskt som möjligt inför kvällens match, uppger tränare Jimmy Karlsson för Skånelas hemsida.

februari
aretsforetag
foretagarlunch

Kaptenen stannar i Skånela

Handboll Förlängningarna i Skånela kommer i rasande tempo och på bara en veckas tid har man gjort klart med flera nyckelspelare, nu har även kaptenen Isak Nielsen kritat på ett nytt kontrakt.

Lyckat Veteran-SM för IFK Märsta

Friidrott IFK Märsta har varit med en trupp på Veteran-SM i Västerås: - Det var ett lyckat mästerskap för klubben då vi tog fem guld, sex silver och tre brons, berättar Tomas Bengtsson i IFK Märsta.

Oavgjort för Arlanda mot Farsta

Fotboll FC Arlanda mötte FOC Farsta på lördagen och hämtade upp 0-3 till 3-3: - Vi får inte riktigt till det i den första halvleken samtidigt som Farsta gör det mycket bra, säger sportchefen Eddie Khalaf.

Resultaten från Vasaloppet

Sport Flera kommuninvånare samt åkare från lokala klubbar åkte Vasaloppet. Bäst gick det för Carola Eriksson som slutade på plats 89.

standard
matcher_skanela
sangensemble
Norra Redovisningshuset
sigtunavatten_standard
standard_ridskola
veterankraft_standard
nfc_vinter
vuxentutbildning
objekt2
standard_start
objekt3
objekt4
outsider_defacto
Festspecialisten – Standard