moderaterna_juni
William rakar in sitt 36:e mål för säsongenFoto: nhl.com

Wille närmar sig 40 mål

I natt slog han till igen och nu närmar sig William Karlsson 40 mål i NHL: - Men jag tänker inte på den siffran ännu. Nu är siktet inställt på 37. Sedan får vi se, säger wingsfostrade Karlsson till Sportbladet.

Mål nummer 36 var ett faktum i natt när William Karlsson slog in pucken i öppet mål i power play efter en målvaktsretur. Vegas vann sedermera matchen med 4-2 mot Philadelphia.
– Det var inte precis något av de svårare mål jag gjort, men det var ett tag sedan jag gjorde några alls så det kändes fint att få sätta dit pucken, säger Karlsson till Sportbladet.

Vegas har tagit hela NHL med storm och är i praktiken klara för slutspel med drygt 12-13 matcher kvar att spela för alla lag. William är nu delad nia på alla tider-listan över de som gjort flest mål för ett expansionslag under en premiärsäsong. Han är också fyra mål från 40, en siffra som ingen svensk nått sedan 2011/12.

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

brf_englamarken
EXTRA

Föräldern: Inga rasistiska sånger

Fotboll Nu träder en förälder fram i den förening vars lag ska ha sjungit rasistiska ramsor i samband med Roslagscupen fram och dementerar vad som framkommit: - Det fanns ingen rasism i vårt samtal i lördags. Det sjöngs inga rasistiska sånger. Min egen son fanns på planen, ett barn med en afrikansk pappa, skriver föräldern i ett mail till märsta.nu

varen2018
vuxenutbildning2
februari

Helgens matcher

Fotboll I Division 3 är det viktigt bottenmöte mellan FC Arlanda-Håbo medan Märsta IK jagar vidare i toppen med bortamatch mot Heby.

sportfiskebanner2

Pantzar till landslaget

Basket 18-årige sensationen Melwin Pantzar från Valsta har tagits ut till landslaget: - Truppen är ungefär den samma som tagit oss dit vi är idag, och precis som i varje fönster så försöker vi ta in några nya ansikten. Den här gången är Melwin med, som utvecklats mycket under de senaste månaderna, säger förbundskapten Vedran Bosnic.

Helgens matcher

Fotboll Rosersbergs IK föll i seriefinalen mot Rådmansö och får ta nya tag på lördag. Hemmamatch är det för Märsta IK i toppjakten, man kan ävenfå hjälp av FC Arlanda som möter Enköping borta.

veterankraft_standard
standard_ridskola
connys
objekt3
outsider_defacto
sap_outsider
val2018
Norra Redovisningshuset
sigtunavatten_standard
vuxentutbildning
objekt2
forskontor
nfc_vinter
objekt4
outsider_moderat