defacto_pan
Christer WikströmFoto: Pressbild/Sigtuna kommun

Wikström ny kommundirektör

Christer Wikström har anställts som ny kommundirektör efter Ulf Bergh som under en tid varit tillförordnad kommundirektör: - Spännande och utmanande, säger Christer i ett uttalande till märsta.nu

Kommunen har under en tid sökt efter kommundirektör och sedan i våras har Ulf Bergh varit tillförordnad kommundirektör. Nu är det dock klart att näringslivschefen Christer Wikström tar ett kliv upp i chefstrappan och blir den högst ansvarige tjänstemannen i kommunen. Christer tillträder tjänsten 1:a september:
– Spännande och utmanande med många möjligheter, skriver han i en kort kommentar till redaktionen.

hostfest_centrum

Risk- och räddning flyttas från Rosersberg

Nyheter Sigtuna kommun som driver Risk- och räddningsprogrammet i Rosersberg avser flytta verksamheten till Märsta: - Att kommunen ser över sin lokalförsörjning är naturligt, det gör utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen kontinuerligt för att effektivt nyttja de lokaler vi har för att värna skattebetalarnas pengar, säger Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden.

defacto_host2018

Kommuninvånarna tycker till

Nyheter Under hösten kommer 2200 slumpvis utvalda kommuninvånare att få en enkät hemskickad med frågor om vad man tycker om kommunen: - För att vi ska kunna göra ständiga förbättringar behöver vi veta vad våra invånare tycker, säger Helen Kavanagh Berglund, biträdande kommundirektör.

valet2018

Klart: Alliansgruppens vision för mandatperioden

Politik Det är nu klart med kommunledning för kommande mandatperioden. Enda ändringen som sker är att Anna Malm Kelfve (M) tar över som ordförande i Individ- och familjeomsorgsnämnden efter Karolina Windefalk (MP).

Hemtjänstpersonal oroas över ändrade arbetstider

Nyheter Hemtjänsten avser förändra personalens arbetstider vilket är oroande enligt en anställd som märsta.nu varit i kontakt med: - Helt plötsligt ska man kunna arbeta både dag och kväll oavsett vilket schema man har sen tidigare, berättar den anställde.

HSB Arlanda övergår till Norra Stor-Stockholm

Bostad HSB Arlanda går ihop med HSB Norra Stor-Stockholm: - Genom att två regionala HSB-föreningar blir en får vi bättre ekonomiska och personalmässiga resurser, säger Bo Albrektsson, tidigare ordförande för HSB Arlanda.

komvuxq3_4
connys
objekt4
objekt3
outsider
objekt2
sbrf_sep
sportfiske_banner
sigtunavatten_standard
nrh