julhandel
Christer WikströmFoto: Pressbild/Sigtuna kommun

Wikström ny kommundirektör

Christer Wikström har anställts som ny kommundirektör efter Ulf Bergh som under en tid varit tillförordnad kommundirektör: - Spännande och utmanande, säger Christer i ett uttalande till märsta.nu

marstac_aug

Kommunen har under en tid sökt efter kommundirektör och sedan i våras har Ulf Bergh varit tillförordnad kommundirektör. Nu är det dock klart att näringslivschefen Christer Wikström tar ett kliv upp i chefstrappan och blir den högst ansvarige tjänstemannen i kommunen. Christer tillträder tjänsten 1:a september:
– Spännande och utmanande med många möjligheter, skriver han i en kort kommentar till redaktionen.

dackia_vinter2018
valet2018

Bergqvist löfte: Ska göra mitt bästa

Politik Pernilla Bergqvist toppar för första gången listan för Liberalerna och går in i valet 2018 som affischnamn: - Jag har lovat mig själv och alla invånare att göra mitt allra bästa för alla invånare, stora som små. Det är inget svårt löfte eftersom jag älskar den här kommunen av hela mitt hjärta, säger Pernilla till märsta.nu

forskontor
marknad_steninge
magget_dejt
farbrorbla_host2017
mordet i bromma

Märstabor fortsatt häktade

Nyheter Tre män, samtliga från Märsta sitter fortfarande häktade för mordet på en gängmedlem från Bredängsnätverket i Bromma 20:e november: - Vi kan dra slutsatsen att de som är involverade i kriminella gängkonflikter passerat en allvarlig gräns. Total hänsynslöshet råder kring de konsekvenser det man gör kan få, säger Christer Axling, gruppchef på Grova Brott i Stockholm till Dagens Nyheter.

Sexuella trakasserier i kommunhuset

Nyheter Ett ärende gällande sexuella trakasserier finns i Sigtuna kommun rapporterar Dagens Nyheter: - Sexuella trakasserier anmäls annars väldigt sällan. Vissa viftar bara bort om de får en klapp i ändan medan andra upplever starkt obehag. Nu har vi uppdaterat våra rutiner kring sexuella trakasserier och ska lägga ut dem på vårt intranät, säger Bengt Palmgren, HR-chef i Sigtuna kommun, till DN.

jul2018
frisyr2018
standard
agy2
borg
Norra Redovisningshuset
colorama_jan
connys
Festspecialisten – Standard
matcher_skanela
vanster_mote
cricketklubben
jul2018
yrkesutbildningen
solrosvagen28
lions_standard
blackfriday
lindvagen27
vidargatan7
nfc_vinter