varumarke_defacto_sommar
Niklas Wikegård som sitter i Wings styrelse startar ett nytt hockeylag, CCCP Hockey, som ska spela i PinbackshallenFoto: Daniel Iskander

Wikegård startar nytt hockeylag i Märsta

Niklas Wikegård startar ett hockeylag som kommer att spela sina hemmamatcher i Pinbackshallen med start i höst: - Vi har registrerat fler spelare, men vi tänker presentera det spelare för spelare på vår Instagram. Jag sitter ju i styrelsen i föreningen. Vi är några stycken som driver det här och då har vi fått till det med klädmärket som Wikegård står bakom. Det här ska bli riktigt kul, säger den förste spelaren Rasmus Rindstål till Expressen.

marstac_aug

Wikegård meddelade i dagarna via Instagram att han ligger bakom ett lag som ska spela i Division 4 Uppland, CCCP Hockey. Två spelare är klara, den tredje ska presenteras ikväll; Rasmus Rindstål och Sebastian Karlsson Höglund.
– Han (Wikgegård, reds anm) är involverad, men det ligger mycket ansvar på oss spelare. Vi får den hjälp vi behöver det, när vi behöver det, säger Rindstål till Expressen.

Rindstål säger vidare att målet är uppflyttning direkt och sen ska man bygga vidare på det. Agenten och förre wingsspelaren Filip Andreasson, god vän med NHL-spelaren William Karlsson, är också engagerad. Filip är en av grundarna av CCCP Hockey tillsammans med sin far, målvaktstränaren Mikael Andreasson och Niklas Wikegårds samarbetspartner Peter Mårtensson.
– Vi sökte spelare från trakten, Rasmus var den första vi tog in. Nu har vi haft några månader när vi tagit ut en trupp, planerat för våra tröjor och sånt. Vi har ett kul lag som kan spela hockey. Vi har spelare som hör av sig ständigt. Oscar Lindstedt, som spelat i SHL, är klar, men inte presenterad på vår Instagram än, säger Andreasson enligt Expressen.

Filip Andreasson kommer att sköta det mesta av spelarrekryteringen, han har på CV:et även en bakgrund som scout åt Djurgården.
– Wikegård vill att allt ska skötas seriöst och snyggt. Han kommer att dyka upp och vara med oss. Vi kommer att ha roliga event under matchdagar när vi ska dela ut priser och sånt.

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

allsvenskan

Platt fall för Skånela i Tyresö

Handboll Skånela föll ner i gamla synder och förlorade borta mot Tyresö med 32-24: - Jag är väldigt besviken, jag och Jimpa kan stå och ta på oss förlusten fr att vi inte får grabbarna i matchmode, säger Jesper Östlund, tränare, till märsta.nu

happy_homes_sommar

Första segern för Wings

Ishockey I nionde matchen kom första segern för Wings i HockeyEttan: - Fantastiskt skönt och kul för killarna, sa tränare Björn Lidström efter matchen.

forskontor
extra

MIK Dam får friplats i fyran

Fotboll Märsta IK dam förlorade sina två kvalmatcher till Division 4 men får ändå en friplats då Vaksala dragit sig ur serien 2018: - Glada miner och firande kommer det nu bli. Nu kommer det satsas rejält inför nästa säsong och där truppen söker efter fler spelare som vill vara med på resan i Div 4. Stolta ledare och spelare kan summera en fantastisk säsong och glädjas åt att nästa år få chansen att leverera fin fotboll mot andra lag i Uppland, säger Joakim Folmér-Hansen, ledare.

defacto_panorama_boka_mote

Hattrick av Levén

Innebandy Rosersbergs IK ångar på i ettan och noterade femte raka segern i helgen borta mot Björklinge i IFU Arena.

Skånela-Önnered

”Magisk” första bäddade för seger

Handboll Skånela kammade hem en viktig seger mot Önnered hemma i Vikingahallen på lördagen: - Många gör en bra match, nu har vi rett ut stormen lite, sa tränaren Jimmy Karlsson efter matchen.

skånela-kärra

Oavgjort i sista sekunden

Handboll Det var dramatiskt värre när Skånela mötte Kärra, först i sista sekunden satte Veronica Vislander 24-24 och räddade en poäng: - Vi vann verkligen en poäng, sa tränare Fredrik ”Chippen” Söderberg efter matchen.

Ungdomar startar upp Märsta Syrianska FC

Fotboll Märsta Syrianska startas upp av några ungdomar i kommunen: - Vi är ett gäng ungdomar som tagit tag i det här och tills seriestarten 2018 ska vi ha ett lag i Divison 8, så det är full fart framåt, säger Sleyman Moro, en av grundarna.

CCCP vann premiärmatchen

Ishockey CCCP HC premiärvann sin första match i Division 4 Uppland med hela 15-2. Redan ikväll är det hemmapremiär mot Östhammar.

RIK utklassningsvann i derbyt

Sport Rosersbergs IK krossade Grimsta i fredagens derby i ettan: - Otrolig inramning där det är fullsatt i hallen ca 40 min före matchstart. Vår förstafemma är återigen suverän men både andra & tredje femman skapar chans på chans, säger Fredrik Raschke, sportchef.

hockeyettan

Ännu ett nederlag för Wings

Ishockey Wings noterade på söndagen sjätte raka förlusten när Väsby vann med 4-2 i Vilundaparkens ishall: - Vi vill vinna matcher och det här var inte den start som vi hade önskat oss, säger tränare Björn Lidström till Wings facebooksida.

allsvenskan

Första segern för Skånela

Handboll Skånela tog på lördagen sin första seger i denna säsongs Allsvenskan efter klara 29-18 mot Country: - Det var en måstematch för vår del, säger tränare Jesper Östlund.

cricketklubben
sbrf2
borg
Norra Redovisningshuset
korsbarsvagen1
lillabjorn5
korpentraning
dogranch
matcher_skanela
standard_ridskola
connys
Frisyr – Standard
standard
lions_standard
oriongatan174
standard
Festspecialisten – Standard