centrum_ettar
Niklas Wikegård som sitter i Wings styrelse startar ett nytt hockeylag, CCCP Hockey, som ska spela i PinbackshallenFoto: Daniel Iskander

Wikegård startar nytt hockeylag i Märsta

Niklas Wikegård startar ett hockeylag som kommer att spela sina hemmamatcher i Pinbackshallen med start i höst: - Vi har registrerat fler spelare, men vi tänker presentera det spelare för spelare på vår Instagram. Jag sitter ju i styrelsen i föreningen. Vi är några stycken som driver det här och då har vi fått till det med klädmärket som Wikegård står bakom. Det här ska bli riktigt kul, säger den förste spelaren Rasmus Rindstål till Expressen.

Wikegård meddelade i dagarna via Instagram att han ligger bakom ett lag som ska spela i Division 4 Uppland, CCCP Hockey. Två spelare är klara, den tredje ska presenteras ikväll; Rasmus Rindstål och Sebastian Karlsson Höglund.
– Han (Wikgegård, reds anm) är involverad, men det ligger mycket ansvar på oss spelare. Vi får den hjälp vi behöver det, när vi behöver det, säger Rindstål till Expressen.

Rindstål säger vidare att målet är uppflyttning direkt och sen ska man bygga vidare på det. Agenten och förre wingsspelaren Filip Andreasson, god vän med NHL-spelaren William Karlsson, är också engagerad. Filip är en av grundarna av CCCP Hockey tillsammans med sin far, målvaktstränaren Mikael Andreasson och Niklas Wikegårds samarbetspartner Peter Mårtensson.
– Vi sökte spelare från trakten, Rasmus var den första vi tog in. Nu har vi haft några månader när vi tagit ut en trupp, planerat för våra tröjor och sånt. Vi har ett kul lag som kan spela hockey. Vi har spelare som hör av sig ständigt. Oscar Lindstedt, som spelat i SHL, är klar, men inte presenterad på vår Instagram än, säger Andreasson enligt Expressen.

Filip Andreasson kommer att sköta det mesta av spelarrekryteringen, han har på CV:et även en bakgrund som scout åt Djurgården.
– Wikegård vill att allt ska skötas seriöst och snyggt. Han kommer att dyka upp och vara med oss. Vi kommer att ha roliga event under matchdagar när vi ska dela ut priser och sånt.

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

EXTRA

Eklund tillbaka i Arlanda och lovar poängrekord

Innebandy Daniel Eklund väljer på nytt att komma tillbaka till Arlanda IBK efter en kort utflykt till Rosersbergs IK: - Daniel är en fantastisk kille både på och utanför plan, och har ett driv som kommer att tillföra mycket för klubben förutom det poäng han kommer att producera i herrfyran, uppger ordföranden Mattias Nordahl.

foretagarlunch

Olsson stannar

Handboll Skånela IF får behålla Fredrik Olsson, det meddelar klubben dagen efter att allsvenskan spelats klart för deras del.

aretsforetag
EXTRA

Säsongen är över för Skånela

Handboll Trots en stark upphämtning av Skånela sista kvarten så är det slutspelat för i år, en poäng räckte inte samtidigt som både Hallby och Önnered vann sina matcher. Nu är det också klart att skånelaikonen Jesper Östlund gjort sitt sista framträdande i klubben för den här gången: - Det blir jobbiga farväl av killarna, sa han efter matchen.

forskontor
februari

FC Arlanda vann efter två oavgjorda

Fotboll FC Arlanda mötte Ängby på lördagen och vann med 1-0 efter mål av Aleksander Jovanovic: - Vi gör en bra laginsats idag och jag är säker på att vi kommer att vara redo när serien börjar i april, säger lagkapten Michael Aslan.

EXTRA

Äkta hattrick av Wille

Ishockey William Karlsson slog till med ett äkta hattrick under söndagskvällen: - Det känns rätt coolt, det måste jag erkänna, säger han till Sportbladet efter 4-0-segern mot Calgary.

Allsvenskan

Skånela får kvala sig kvar

Handboll Skånela får kvala sig kvar i Allsvenskan, det står klart sedan man förlorat mot AIK. Inte heller en seger hade hjälp då Spårvägen kryssade mot OV Helsingborg: - Vi ville ha två poäng för att komma stärkta till kvalet. jättetråkigt att vi inte levererar, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efter matchen.

kvaljakten!

Skånela körde över tabelltvåan

Handboll Man kom inte till Märsta för att spela av matchen var beskedet från Varbergs tränarstab inför matchen, men Skånela vann klart i det som kan vara assisterande tränare Jesper Östlunds sista match i Vikingahallen: - Det är en fantastisk insats av hela laget och vi gör det vi ska, säger Östlund till märsta.nu efteråt.

Kvaljakten!

Ödesmatch för Skånela ikväll

Handboll Skånela möter Varberg i en ödesmatch ikväll. Förlust och kvalschansen är borta: - Hela veckan har självklart fokuserats på att vara så förberedda taktiskt, mentalt och fysiskt som möjligt inför kvällens match, uppger tränare Jimmy Karlsson för Skånelas hemsida.

video

Wille närmar sig 40 mål

Ishockey I natt slog han till igen och nu närmar sig William Karlsson 40 mål i NHL: - Men jag tänker inte på den siffran ännu. Nu är siktet inställt på 37. Sedan får vi se, säger wingsfostrade Karlsson till Sportbladet.

sigtunavatten_standard
sangensemble
objekt4
standard_start
nfc_vinter
standard_ridskola
vuxentutbildning
objekt2
objekt3
outsider_defacto
veterankraft_standard
matcher_skanela
standard
Norra Redovisningshuset
Festspecialisten – Standard