defacto_panorama
Niklas Wikegård som sitter i Wings styrelse startar ett nytt hockeylag, CCCP Hockey, som ska spela i PinbackshallenFoto: Daniel Iskander

Wikegård startar nytt hockeylag i Märsta

Niklas Wikegård startar ett hockeylag som kommer att spela sina hemmamatcher i Pinbackshallen med start i höst: - Vi har registrerat fler spelare, men vi tänker presentera det spelare för spelare på vår Instagram. Jag sitter ju i styrelsen i föreningen. Vi är några stycken som driver det här och då har vi fått till det med klädmärket som Wikegård står bakom. Det här ska bli riktigt kul, säger den förste spelaren Rasmus Rindstål till Expressen.

Wikegård meddelade i dagarna via Instagram att han ligger bakom ett lag som ska spela i Division 4 Uppland, CCCP Hockey. Två spelare är klara, den tredje ska presenteras ikväll; Rasmus Rindstål och Sebastian Karlsson Höglund.
– Han (Wikgegård, reds anm) är involverad, men det ligger mycket ansvar på oss spelare. Vi får den hjälp vi behöver det, när vi behöver det, säger Rindstål till Expressen.

Rindstål säger vidare att målet är uppflyttning direkt och sen ska man bygga vidare på det. Agenten och förre wingsspelaren Filip Andreasson, god vän med NHL-spelaren William Karlsson, är också engagerad. Filip är en av grundarna av CCCP Hockey tillsammans med sin far, målvaktstränaren Mikael Andreasson och Niklas Wikegårds samarbetspartner Peter Mårtensson.
– Vi sökte spelare från trakten, Rasmus var den första vi tog in. Nu har vi haft några månader när vi tagit ut en trupp, planerat för våra tröjor och sånt. Vi har ett kul lag som kan spela hockey. Vi har spelare som hör av sig ständigt. Oscar Lindstedt, som spelat i SHL, är klar, men inte presenterad på vår Instagram än, säger Andreasson enligt Expressen.

Filip Andreasson kommer att sköta det mesta av spelarrekryteringen, han har på CV:et även en bakgrund som scout åt Djurgården.
– Wikegård vill att allt ska skötas seriöst och snyggt. Han kommer att dyka upp och vara med oss. Vi kommer att ha roliga event under matchdagar när vi ska dela ut priser och sånt.

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

Maria historisk vinnare i Vimmerby

Motor Maria Karlsson, Skepptuna Motorklubb, har vunnit Semesterracet för femte gången: - Underbart, det här trodde jag inte innan, sa Maria till Vimmerby tidning.

sportfiskebanner2
vuxenutbildning2

Tony fortsätter karriären i Almtuna

Ishockey Tony Mårtensson ger inte upp karriären utan fortsätter i Almtuna efter att ha spelat i Linköping den gångna säsongen: - Jag flyttade till Gävle och Brynäs när jag skulle fylla 20 år, efter 18 säsonger på vift så kändes det nu rätt att flytta hem till Sigtuna igen, säger Tony i ett pressmeddelande.

sap_valet2018
socialutmarkelse
division 3

Märsta IK tappade viktiga poäng

Fotboll Märsta IK åkte överraskande på en förlust mot Västerås IK: - Vi spelar bra i första men de straffar oss i andra, säger tränare Kaj Eskelinen.

happy_homes_juli

Talanger till Utvecklingslägret i Halmstad

Fotboll Märsta IK skickar Benjamin Suskic och Linnea Wennerg till Halmstad för att representera Uppland i utvecklingslägret: - Kul för Märsta IK att två spelare som är fostrade i MIK sen fotbollsskolan nu kommit så långt i sin utveckling.

division 3

FC Arlanda byter tränare

Fotboll FC Arlanda byter tränare efter tio omgångar i serien när man parkerar på nedflyttningsplats:- Föreningen tackar Milos och Dragomir för deras tid, där de visat ett stort hjärta och hängivenhet mot föreningen, skriver FC Arlanda i ett uttalande.

EXTRA

Föräldern: Inga rasistiska sånger

Fotboll Nu träder en förälder fram i den förening vars lag ska ha sjungit rasistiska ramsor i samband med Roslagscupen fram och dementerar vad som framkommit: - Det fanns ingen rasism i vårt samtal i lördags. Det sjöngs inga rasistiska sånger. Min egen son fanns på planen, ett barn med en afrikansk pappa, skriver föräldern i ett mail till märsta.nu

connys
nfc_vinter
veterankraft_standard
forskontor
vuxentutbildning
Norra Redovisningshuset
objekt3
objekt4
yearlingsales
outsider_moderat
sigtunavatten_standard
outsider_defacto
sap_outsider
val2018
objekt2