varumarke_defacto_sommar
Niklas Wikegård som sitter i Wings styrelse startar ett nytt hockeylag, CCCP Hockey, som ska spela i PinbackshallenFoto: Daniel Iskander

Wikegård startar nytt hockeylag i Märsta

Niklas Wikegård startar ett hockeylag som kommer att spela sina hemmamatcher i Pinbackshallen med start i höst: - Vi har registrerat fler spelare, men vi tänker presentera det spelare för spelare på vår Instagram. Jag sitter ju i styrelsen i föreningen. Vi är några stycken som driver det här och då har vi fått till det med klädmärket som Wikegård står bakom. Det här ska bli riktigt kul, säger den förste spelaren Rasmus Rindstål till Expressen.

marstac_aug

Wikegård meddelade i dagarna via Instagram att han ligger bakom ett lag som ska spela i Division 4 Uppland, CCCP Hockey. Två spelare är klara, den tredje ska presenteras ikväll; Rasmus Rindstål och Sebastian Karlsson Höglund.
– Han (Wikgegård, reds anm) är involverad, men det ligger mycket ansvar på oss spelare. Vi får den hjälp vi behöver det, när vi behöver det, säger Rindstål till Expressen.

Rindstål säger vidare att målet är uppflyttning direkt och sen ska man bygga vidare på det. Agenten och förre wingsspelaren Filip Andreasson, god vän med NHL-spelaren William Karlsson, är också engagerad. Filip är en av grundarna av CCCP Hockey tillsammans med sin far, målvaktstränaren Mikael Andreasson och Niklas Wikegårds samarbetspartner Peter Mårtensson.
– Vi sökte spelare från trakten, Rasmus var den första vi tog in. Nu har vi haft några månader när vi tagit ut en trupp, planerat för våra tröjor och sånt. Vi har ett kul lag som kan spela hockey. Vi har spelare som hör av sig ständigt. Oscar Lindstedt, som spelat i SHL, är klar, men inte presenterad på vår Instagram än, säger Andreasson enligt Expressen.

Filip Andreasson kommer att sköta det mesta av spelarrekryteringen, han har på CV:et även en bakgrund som scout åt Djurgården.
– Wikegård vill att allt ska skötas seriöst och snyggt. Han kommer att dyka upp och vara med oss. Vi kommer att ha roliga event under matchdagar när vi ska dela ut priser och sånt.

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

SM-guld till Lilja

kampsport Förra lördagen gick SM i taekwondo och Kim Taekwondo hade fem deltagare i Västerås som kammade hem fyra medaljer inklusive ett guld till Lilja Östervall-Lyngbrant.

forsmaleri

FC Arlanda förstärker

Fotboll FC Arlanda har gjort klart med 20-årige anfallaren Aleksandar Jovanovic närmast från Division 1-laget Vasalund.

banner_december

Inget VM för Jonas Eriksson

Fotboll Jonas Eriksson får se VM från tv-soffan i Sigtuna, bland de tio europeiska domare som får åka så är hans team inte med: - Ingenting är kommunicerat jag har inte fått veta något officiellt. På internet finns ett dokument med de av Fifa uttagna domarna. Vi var inte med på den listan. Vi har inte hört något av Fifa eller Uefa, säger Jonas till Radiosporten.

magget_dejt
extra

SOK-möte med Sigtuna

Sport Sveriges Olympiska kommitté ska ha haft ett möte med politiker från bland annat Sigtuna kommun: - Inga kommentarer säger kommunstyrelsens ordförande, Olov Holst (M).

farbrorbla_host2017
forskontor
Ystad-Skånela

Förlust mot topplaget

Handboll Skånela förlorade mot tabelltvåan IFK Ystad med 35-28 under söndagen: - Torsk mot ett för dagen tyngre och bättre Ystad. Hem och analysera, förändra och ge dom en rejäl kamp i vikingahallen, twittrar Jesper Östlund, tränare.

Karlsson hyllas av tränare och lagkamrater: ”Kommer vara kvar länge”

Ishockey Inför säsongen var det många av experterna i NHL som inte ens hade märstafödde och wingsfostrade William Karlsson i Vegas trupp, på sin höjd var han ytterforward eller fjärdecenter. Tre månader in i säsongen har han tagit över lagets första kedja och leder interna poängligan tillsammans med kedjekamraten Jonathan Marchessault.

Milos stannar i FC Arlanda

Fotboll FC Arlanda förlänger med sin tränare Milos Ognjenovic: - Vi har jobbat ihop i ett år och byggt upp en mycket positiv relation, en familjär känsla i omklädningsrummet, säger Ognjenovic.

allsvenskan

Oavgjort för Skånela mot Drott

Handboll Trots bara 19 mål bakåt så blev det oavgjort för Skånela mot Drott: - Vi är i en liten downperiod nu, sa tränaren Fredrik Söderberg efter matchen.

Märsta IK vann seriefinal

Fotboll Märsta IK vann seriefinalen på fredagskvällen mot Järnvägens FC med 10-3: - Kul att återigen få se en av de yngre spelarna ta för sig, Mathyo Pato 17 år spelade och gjorde det mycket bra, berättar ledare Joakim Folmer-Hansen.

allsvenskan

Skånela föll i toppmötet

Handboll Trots en bra start förlorade Skånela på onsdagskvällen mot Hellton Karlstad med 21-18: - Det är inte alltid det klaffa, det gjorde det inte idag, sa tränare Fredrik ”Chippen” Söderberg.

Sigtunatalang till allsvenska klubben

Fotboll Saifur ”Safi” Rehman har lämnat Sigtuna för spel i Sirius organisation: - Det är långt kvar till att bli elitfotbollsspelare men att ta klivet in i en U16-trupp i en tipselitmiljö är ett litet steg på vägen, säger Sigtuna IF:s sportchef Ungdom Martin Möller.

William Karlsson: Fler vill hälsa på mig nu

Ishockey William Karlsson upplever sin kanske bästa tid som hockeyspelare med 21 poäng i NHL: - Ja, jag är glad över att vara här. Det är bra tryck på fansen, en bra stad, en bra organisation och jag trivs bra i Summerlin. Jag har nära till träningen och i­nte alltför långt till hemmaborgen. Träningsanläggningen ligger på andra sidan gatan och är sprillans ny. Den är super, säger William till Aftonbladet.

borg
blackfriday
lions_standard
yrkesutbildningen
connys
jul2018
Norra Redovisningshuset
cricketklubben
frisyr2018
vidargatan7
agy2
vanster_mote
slutstation
julgranshamtning
matcher_skanela
nfc_vinter
jul2018
standard
Festspecialisten – Standard
solrosvagen28