defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Wigör chockade Märsta

Upplandscupen inleddes i helgen och Märsta IK fick se sig besegrat av Wigör med hela 4-1.

centrum_artikel

Grupp 6 i Upplandscupen är en kommunal angelägenhet med fem av sex lag från kommunen. När spelandet ineddas på söndagen besegrade Wigör Märsta IK med hela 4-1. Wigör satte tre av sina fyra bonusstraffar och ett reservbetonat MIK hade inget svar på det.

Ett annat derby spelades på Råbergvallen mellan Rosersberg-FC Arlanda. Arlanda tog ledningen genom Hadi Hassan men direkt i andra kom 1-1 via RIK:s enda bonusstraff som Oliver Rönngard satte. Mustafa Setka sköt in 2-1 för Arlanda med en halvtimme kvar men veteranen David Nordbeck såg till att det blev 2-2 i 78:e minuten. Arlanda saknade bland annat Sencer Sogük.

Det blev även oavgjort mellan Sigtuna-Bålsta Sanering som värvat Jimmy Kristiansson från Division 2-laget Håbo. Sigtuna vände 0-1 till 2-1 men Bålsta gjorde sedan 2-2 och 2-3 innan Chris Saibandu med sitt andra mål för dagen ordnade 3-3 i 89:e minuten.

kcbygg_helsida
speedy_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

valvet_helsida
marina_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

defacto_helsida
studenten2020_helsida
happy_homes_mars

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

sommarlov_helsida
studeravidare_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

swedol_outsider
studenten2020_outsider
sommarlov_outsider
stottasigtuna_outsider
valvet_outsider
speedy_outsider
nrh
studeravidare_outsider
marina_outsider
ridskola_2020_outsider
kcbygg_outsider
sigtuna_vatten_outsider