centrum_panorama2020
Foto: Insändarbild

WE:s nya gym öppnar till hösten

WE:s nya anläggning i Stadsängarna börjar ta form: - Det går enligt tidsplan, säger Jonas Eriksson, delägare.

I höst ska Sigtuna stadsängar få ett gym, planerna med WE fortlöper som de ska meddelar Jonas Eriksson, delägare:
– Vi jobbar nu med att förändra och förädla lokalerna till att bli en fantastisk anläggning i höst.

Just WE Sigtuna kommer att ha mer fokus på Yoga vilket de tio meterna i takhöjd kan komma till användning för då det blir en sal för varma klasser. Alla som gillar funktionell träning kommer att kunna köra HIIT, Högintensiv intervallträning i en egen sal där de kan vara för sig själva eller i pass med andra.
– Förutom det uppgraderar vi våra gymmaskiner till marknadens absolut senaste, och erbjuder även en ännu fräschare lounge, lyxigare omklädningsrum och dessutom Medicinsk fotvård och Osteopati som behandlingar.

WE Stadsängarna blir det tredje gymmet i Sigtuna stad, varav WE:s andra. Eriksson ser inga problem med efterfrågan i landets äldsta stad:
– Vi ser ett stort och ökat intresse att träna tillsammans med andra på en anläggning som håller toppklass både vad gäller utrustning, inredning och personal. Hela Stadsängarna kommer att bidra till en ny dimension av Sigtuna och där vill WE vara med.

centrum_helsida2020

NRH tar över knivstabaserad byrå

Näringsliv Norra Redovisningshuset i Arlandastad tar över knivstabaserade Columna Ekonomi & Redovisning AB: - Min ambition är att Norra Redovisningshuset ska vara en stark lokal aktör som tillfredsställer kundernas behov och hjälper dem att utveckla sina företag, säger NRH:s VD Johan Sandberg.

boisigtuna
festspec_host2020_helsida
defacto_helsida
2020_helsida
connys_helsida
happyhomes_sommar2020
nrh
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
festspec_host2020_outsider