center_pan21
Foto: Insändarbild

WE:s nya gym öppnar till hösten

WE:s nya anläggning i Stadsängarna börjar ta form: - Det går enligt tidsplan, säger Jonas Eriksson, delägare.

centrum_artikel

I höst ska Sigtuna stadsängar få ett gym, planerna med WE fortlöper som de ska meddelar Jonas Eriksson, delägare:
– Vi jobbar nu med att förändra och förädla lokalerna till att bli en fantastisk anläggning i höst.

Just WE Sigtuna kommer att ha mer fokus på Yoga vilket de tio meterna i takhöjd kan komma till användning för då det blir en sal för varma klasser. Alla som gillar funktionell träning kommer att kunna köra HIIT, Högintensiv intervallträning i en egen sal där de kan vara för sig själva eller i pass med andra.
– Förutom det uppgraderar vi våra gymmaskiner till marknadens absolut senaste, och erbjuder även en ännu fräschare lounge, lyxigare omklädningsrum och dessutom Medicinsk fotvård och Osteopati som behandlingar.

WE Stadsängarna blir det tredje gymmet i Sigtuna stad, varav WE:s andra. Eriksson ser inga problem med efterfrågan i landets äldsta stad:
– Vi ser ett stort och ökat intresse att träna tillsammans med andra på en anläggning som håller toppklass både vad gäller utrustning, inredning och personal. Hela Stadsängarna kommer att bidra till en ny dimension av Sigtuna och där vill WE vara med.

2020_helsida
helsida_var2021
connys_helsida
oppethus_helsida
centrum_helsida2020
flygskola_helsida
dack-helsida
defacto_helsida
mp_host_helsida
EXTRA

video Här invigs Elgiganten

Näringsliv Elgianten invigdes på onsdag förmiddag: - Det är alltid roligt att vara med på invigningar och se nyetableringar i kommunen, sa Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) som klippte bandet.

julmarknad_helsida
happyhomes_sommar2020

Arlanda fick hållbarhetspris

Näringsliv Arlanda prisades för sitt klimatomställningsarbete med ECO-Innovation Airport of the Year: - Jag är givetvis mycket stolt över det målriktade klimatarbete som bedrivits under många år för att Swedavia skulle nå vårt mål om noll fossila koldioxidutsläpp i egen flygplatsverksamhet, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

dack-outsider
flygskolan_outsider
centrum_sommar_out
connys
swedol_outsider
mp-outsider
ridskola_2020_outsider
oppethus_outsider
julmarknad_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh