defacto_pan2020
Foto: Insändarbild

WE:s nya gym öppnar till hösten

WE:s nya anläggning i Stadsängarna börjar ta form: - Det går enligt tidsplan, säger Jonas Eriksson, delägare.

centrum_artikel

I höst ska Sigtuna stadsängar få ett gym, planerna med WE fortlöper som de ska meddelar Jonas Eriksson, delägare:
– Vi jobbar nu med att förändra och förädla lokalerna till att bli en fantastisk anläggning i höst.

Just WE Sigtuna kommer att ha mer fokus på Yoga vilket de tio meterna i takhöjd kan komma till användning för då det blir en sal för varma klasser. Alla som gillar funktionell träning kommer att kunna köra HIIT, Högintensiv intervallträning i en egen sal där de kan vara för sig själva eller i pass med andra.
– Förutom det uppgraderar vi våra gymmaskiner till marknadens absolut senaste, och erbjuder även en ännu fräschare lounge, lyxigare omklädningsrum och dessutom Medicinsk fotvård och Osteopati som behandlingar.

WE Stadsängarna blir det tredje gymmet i Sigtuna stad, varav WE:s andra. Eriksson ser inga problem med efterfrågan i landets äldsta stad:
– Vi ser ett stort och ökat intresse att träna tillsammans med andra på en anläggning som håller toppklass både vad gäller utrustning, inredning och personal. Hela Stadsängarna kommer att bidra till en ny dimension av Sigtuna och där vill WE vara med.

Nära 20 000 läste märsta.nu på måndagen

Näringsliv Nästan 20 000 besökte märsta.nu under den händelserika måndagen: - Det var ett högtryck hela dagen och kommuninvånarna vände sig till oss för att få reda på vad som hände, säger chefredaktören Daniel Iskandar.

centrum_helsida2020
2020_helsida

Wallenius kan lösa kärnkraftsfrågan

Näringsliv Kärnkraftsfrågan har fått lokal prägel och förra veckan gick politiska företrädare ut för både Miljöpartiet och Kristdemokraterna med utspel. Men den som sitter på framtidens kärnkraftslösning kan vara förre märstabon och vänsterpartisten Janne Wallenius.

Foodora etablerar i Märsta

Näringsliv Foodora etablerar i Märsta: - Svenskarna har ett stort behov efter snabba hemleveranser som ökat markant den senaste tiden, och det kan nu den lokala restaurangen eller butiken erbjuda genom oss, säger Hans Skruvfors, koncernchef foodora.

meko_helsida

Scandinavian XPO är igång

Näringsliv Nu har Scandinavian XPO öppnat upp i Arlandastad. Men på grund av coronapandemin blir det ingen pampig och folklig invigning.

ridskola2020_helsida
coronakrisen

Tre konkurser i kommunen

Näringsliv Konkurserna i kommunen var tre stycken under januari, ett företag med tolv anställda begärdes i konkurs bland annat.

defacto_helsida
happyhomes_sommar2020

Expertens tips för lyckad e-handel

Näringsliv Jorge Castro från lokala ABS Wheels har i dagarna gästat podcasten ehandelstrender för att prata digital marknadsföring. Journalisten Urban Lindstedt talar varje vecka med Sveriges främsta e-handelsprofiler. Märstabon har under sina år på ABS Wheels ökat sajten från 400 besökare till närmare en kvarts miljon.

Nytt Gin från Sigtuna

Näringsliv First Distillery Sigtuna AB, så heter Sigtunas enda och Sveriges förmodligen minsta destilleri som håller till i Wenngarn.

connys_helsida

Även Telenor lanserar 5G i Sigtuna

Näringsliv Det är inte bara Tele2 som lanserat 5G i kommunen utan även Telenor: - Det känns grymt att vi är igång med vår ambitiösa utrullningsplan av 5G-nätet som inledningsvis fokuserar främst på större städer och populära sommar- och vinterorter, uppger Andres Suazo, mobilnätschef på Telenor Sverige.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
meko_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out
nrh
connys