centrum_panorama2020
Linnea Wennberg i Märstas tröjaFoto: Insändarbild

Wennberg till Stockholms stadslag

Linnea Wennberg, fostrad i Märsta IK men numera i AIK, har tagits ut till Stockholms stadslag.

centrum_artikel

Linnea spelade i Märsta IK Dam fram till dess att hon i februari för att spela för AIK F17/19. Nu har hon tagits ut i Stockholms stadslag som ska spela Cup Kommunal på Gotland 15-16 november.
– Mycket roligt att vi fostrat ytterligare en talang som tar sig vidare i distriktslags verksamhet, hon har även varit med på ett regionalt läger hos SVFF på Bosön, säger Joakim Folmér Hansen, tränare i Märsta IK.

kcbygg_helsida
defacto_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

studenten2020_helsida
studeravidare_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

sommarlov_helsida
marina_helsida
valvet_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

speedy_helsida
happy_homes_mars

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

stottasigtuna_outsider
kcbygg_outsider
nrh
swedol_outsider
marina_outsider
ridskola_2020_outsider
studeravidare_outsider
valvet_outsider
sigtuna_vatten_outsider
sommarlov_outsider
studenten2020_outsider
speedy_outsider