defacto_pan2020
Linnea Wennberg i Märstas tröjaFoto: Insändarbild

Wennberg till Stockholms stadslag

Linnea Wennberg, fostrad i Märsta IK men numera i AIK, har tagits ut till Stockholms stadslag.

centrum_artikel

Linnea spelade i Märsta IK Dam fram till dess att hon i februari för att spela för AIK F17/19. Nu har hon tagits ut i Stockholms stadslag som ska spela Cup Kommunal på Gotland 15-16 november.
– Mycket roligt att vi fostrat ytterligare en talang som tar sig vidare i distriktslags verksamhet, hon har även varit med på ett regionalt läger hos SVFF på Bosön, säger Joakim Folmér Hansen, tränare i Märsta IK.

connys_helsida
damallsvenskan

Viktig seger för Skånela mot Hellton

Handboll Även Skånelas damer vann på lördagen då man besegrade Hellton på bortaplan: - Första segern på bortaplan för oss, sa tränare Fredrik Söderberg Warnheim till Handbollskanalen.

speedy_helsida
defacto_helsida

Blanco blir landslagstränare

Fotboll Förre märstabon Daniel Blanco som spelat i både Valsta Syrianska och Märsta IK börjar träna svenska damlandslaget i futsal: - Det blir en spännande utmaning, säger Blanco till Svenska Fotbollförbundets hemsida.

happyhomes_2019
teatergrillen_helsida
herrallsvenskan

Jumbon pressade Skånela

Handboll Skånela låg under med hela sju mål mot jumbon Boden men hittade ett sätt att åka hem med två poäng: Att vinna när man är dålig är en styrka, twittrar tränare Jimmy Karlsson.

centrum_helsida2020
2020_helsida
EXTRA

Munter lämnar Märsta för RIK

Fotboll Rosersergs IK fortsätter värva från Märsta, näste man att ta klivet över är veteranen Andreas Munter: - Andreas Munther, garanterat en av kommunen bästa spelare med många fina kvaliteter. Vinnarskalle, huvudspel av hög rang, spelförståelse och målsinne, skriver RIK i ett facebookinlägg.

connys
teatergrillen_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider