moderaterna_riksdag
Linnea Wennberg i Märstas tröjaFoto: Insändarbild

Wennberg till Stockholms stadslag

Linnea Wennberg, fostrad i Märsta IK men numera i AIK, har tagits ut till Stockholms stadslag.

centrum_artikel

Linnea spelade i Märsta IK Dam fram till dess att hon i februari för att spela för AIK F17/19. Nu har hon tagits ut i Stockholms stadslag som ska spela Cup Kommunal på Gotland 15-16 november.
– Mycket roligt att vi fostrat ytterligare en talang som tar sig vidare i distriktslags verksamhet, hon har även varit med på ett regionalt läger hos SVFF på Bosön, säger Joakim Folmér Hansen, tränare i Märsta IK.

mod_helsida

Josefine blir ny fotbollsbas i Uppland

Fotboll Josefine Jardenäs från Sigtuna blir ny kanslichef på Upplands FF: - Upplandsfotbollen är relativt ny för mig och det ska bli spännande att lära känna alla föreningar och ledare runt om i distriktet, säger Josefine i ett uttalande.

defacto_helsida
connys_helsida

Förre MIK-spelaren i AIK:s damlag

Fotboll Linnea Wennebrg som är fostrad i Märsta IK är klar för AIK:s damlag: - Det känns fantastiskt roligt att få möjligheten att komma upp till A-laget. Det har varit en dröm sedan jag var liten att få bära AIK-märket på tröjan, säger Linnea Wennberg i ett uttalande.

Startar innebandy för äldre i Sigtuna

Innebandy Sigtuna IF startar upp innebandy för äldre motionärer: - Jag har spelat med Sigtunas veteranlag i många år men nu har det blivit för tufft att hänga med i ett seriespel. Men det är kul att träna och det finns säkert fler än jag som vill motionera med innebandy. Därför har jag tillsammans med Sigtuna IF Innebandy startat den här formen med mer motionsinriktad träning för den som kan komma loss på dagtid, säger Nils Ekmark, initiativtagare.

centrum_helsida2020
2020_helsida
happyhomes_sommar2020
handbollsskola
herrallsvenskan

Sekundavgörande i Vikingahallen

Handboll Det var dramatiskt värre i Vikingahallen mellan Skånelas-VästeråsIrsta på lördagen. Först md två sekunder kvar avgjordes matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
nrh
moderat_outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
connys