moderater_pan_sommar
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Wells intog Kulturum

Robert Wells bjöd på en bejublad föreställning när han intog Kulturum på onsdagsvkällen.

panorama_centrum

Inför cirka 300 jublande åskådare intog Robert Wells Kulturum. Han framförde ett 20-tal låtar och även hans fru Maria deltog. När Robert bjöd upp sin elev Alice Power till scenen för två låtar så var jublet stundtals öronbedövande. Mellan akterna passade Robert på att berätta några historier. Bland annat tyckte han att spelningen i Märsta var en skön omväxling till Bingolotto som han nu genomför för andra året med Ingvar Oldsberg varje helg. Bandets basist Lars Risberg har tidigare varit med i Melodifestivalen på 70-talet och han rockade loss med ett nummer. Konserten som pågick i drygt 70 minuter fick flera gånger stående ovationer och efteråt ville många träffa Robert och få hans nya almbum signerat.

mp_helsida_april

Summer Squeeze utökas till två dagar

Kulturnyheter Sigtuna Summer Squeeze är tillbaka för tredje gången och för första gången är det ett pandemifritt evenemang: - Jag ser fram emot att möta Sigtunapubliken med den gamla ruinen som inramning. Min sommar har varit fylld av spelningar över hela Sverige och Sigtuna Summer Squeeze blir ett av mina sista sommar-gigg, säger gitarristen Janne Schaffer som uppträder på lördagen.

mote_helsida

Mest klickat i juli

Nöjesnyheter Har du varit bortrest eller kanske kopplat bort från nyheterna i sommar? Lugn, här hittar du juli månads mest klickade.

centrum_sommar2022_helsida
connys_helsida

Sigtunas rådhus öppnar upp för Pride-vigslar

Nöjesnyheter Sigtunas Rådhus kommer under Pride-veckan första veckan i augusti att öppna upp för drop-in-vigslar en dag: - Vi vill bidra till att sprida glädje och kärlek och stå stolta tillsammans i kärlekens tecken. Det gör vi bland annat genom att under Pride-veckan bjuda in till drop-in vigslar i Sveriges minsta och mysigaste rådhus, säger Anna Lakmaker, vd på Destination Sigtuna.

kso_helsida
pantamera_avc_helsida
social_helsida
helsida_sfs
defacto_helsida

Borgmästargården öppnas upp

Kulturnyheter Sigtunas siste borgmästare Gustaf Dahl donerade Borgmästargården till Sigtuna kommun i september 1990, nu ska den öppnas upp för allmänheten som en del av Sigtuna museum.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
kso-duell_out
mote_outsider
pantamera_out
swedol_outsider
sfs_out
mp_outsider2022
ridskola_2020_outsider
outsider_social
moderat_outsider
centrum_sommar_outsider2022
nrh