januari
Foto: Pressbild

Weekendpaket gick för 10 500 kronor

Sigtuna stadshotell som medverkade i Musikhjälpens insamling bidrog med 10 500 kronor.

centrum_artikel

Många var intresserade av Sigtuna stadshotells bidrag till Musikhjälpen. 129 bud registrerades på ett weekendpaket för två inklusive logi, frukost och trerättersmiddag. Det högsta budet var på 10 500 kronor. Pengar som stadshotellet skänker till Musikhjälpen. Totalt samlades 48 miljoner in från cirka 791 800 engagemang.
– Vi vill rikta vårt varmaste tack till alla som engagerat sig under veckan, ett engagemang som kommer göra skillnad för många människors hälsa och rätt till vård, säger Radiohjälpens generalsekreterare Kristina Henschen.

happyhomes_sommar2020
defacto_helsida

Smashmallows släpper nytt

Nöjesnyheter Lokala bandet Smashmallows släpper nytt: - Vi vill med albumet visa på mörkret inom oss, men även på det hopp som finns i världen, säger Henrik Naglitch.

meko_helsida
året som gått

Positiva nyheter 2020

Nöjesnyheter Det var inte bara corona, bränder och brott som drog trafik till märsta.nu, det finns gott om positiva nyheter från 2020.

centrum_helsida2020
januari_helsida
ridskola2020_helsida
speedy_vinter_helsida
coronapandemin

Flytt av Sigtuna World Voice

Kulturnyheter Sigtuna Scen och Teater flyttar Sigtuna World Voice till 2021 på grund av beslut från regeringen och Folkhälsomyndigheten att förbjuda allmänna sammankomster med fler än åtta personer.

prima_helsida

Nu kan alla ta del av svinnrecepten

Nöjesnyheter Under november kommer hotellnätverken i kommunen att skapa mat av svinn:- Trots att våra medlemmar är mycket hårt drabbade av pandemin fortsätter de att med fullt fokus driva hållbarhetsfrågor för att minska det gemensamma klimatavtrycket, säger Anna Lakmaker, VD på Destination Sigtuna.

2020_helsida

Mirjam bjöd hem världsartisten

Märstafolket Världsartisten Eak-a-Mouse har varit i Sigtuna på besök: - Han är strandsatt i Sverige pga covid-19 och han brukar ha över 200 spelningar per år, berättar Mirjam Fogelin som bjöd hem honom på middag.

connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

connys
nrh
meko_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out
prima_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_vinter2020_outsider
ridskola_2020_outsider
moderat_outsider_jan