defacto_pan2020
Helene Levin, Niklas Wikegård och Jonas ErikssonFoto: Pressbild/WE

WE tar över Sigtuna Yogacenter

WE tar över Sigtuna Yogacenter från och med i höst.

centrum_artikel

Till WE:s nya anläggning på Stadsängarna har man en uttalad satsning på Yoga, nu har man förvärvat Sigtuna Yogacenter som drivs av Helene Levin:
– WE är oerhört tacksamma och stolta att Helene har gett oss förtroendet att, tillsammans med henne som en viktig del i teamet, ta hand om ännu fler personers träning och hälsa från och med i höst när WE öppnar vår nästa anläggning. Vi kan lova att teamet på WE och vår fantastiska personal kommer att göra allt för alla som uppskattar yoga ska få en anläggning värt att vara stolta över, säger delägaren Niklas Wikegård.

Helen Levin säger att yogan kommer att fortsätta i samma anda som tidigare erbjudits på Sigtuna Yogacenter:
– Jag är oerhört glad att vi tillsammans med WE tar ett nytt kliv under hösten då vi flyttar in vårt koncept in i en fantastisk yoga sal på Sveriges mest moderna anläggning.

Steningebor startar kvinnlig erotikapp

Näringsliv Linnea Taube och Rosanna Thun startar appen AVA stories som är en app för kvinnlig erotik: - Vi har jobbat stenhårt för att komma dit vi är idag och har nu en skarp produkt att utmana den förlegade och mansdominerade porrindustrin med. AVA är en plattform av kvinnor för kvinnor som själva vill äga sin sexualitet och ser det som en självklar rättighet att få njuta på sina egna villkor, säger Linnea Taube.

2020_helsida

Lokala småföretag bidrar med 3 av 10 skattekronor

Näringsliv Kommunens småföretag bidrar med nästan 3 av 10 skattekronor som går till kommunkassan: - Varje skattekrona i kommunen måste skapas innan den kan fördelas inom välfärden och vår rapport visar tydligt att det är småföretagen som står för en väldigt stor del av notan, säger Björn Petersson, ordförande Företagarna Sigtuna.

happyhomes_sommar2020
speedy_vinter_helsida
defacto_helsida
Moderaterna_helsida2021
centrum_helsida2020

Nordic Wellnes till Märsta Centrum

Näringsliv Nordic Wellness har tecknat avtal med FastPartner om att etablera i Märsta Centrum: - För oss är det viktigt att finnas i levande miljöer, innebärande många besökare till centrumet, boende och mängder av företag, vilket vi får här i Märsta Centrum, kommenterar Magnus Wilhelmsson, VD på Nordic Wellness.

ridskola2020_helsida
rentawreck_helsida
vardcentral_helsida
sigtunastad_helsida
coronakrisen

Därför är Sigtuna hårdast drabbat av pandemin

Näringsliv märsta.nu rapporterade i helgen om att Sigtuna är den kommun i länet som drabbats hårdast pandemin: – Det är väldigt, väldigt allvarligt för oss. Under 2020 hade vi den snabbast växande arbetslösheten i landet, säger Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

dackskiftarna_helsida

Näringslivet har tappat mer än var femte krona

Näringsliv Sigtuna kommuns näringsliv har tappat mer än var femte krona i omsättning under pandemin: - Sigtunas negativa utveckling är starkt kopplat till dess närhet till Arlanda och att vi har haft en stor nedgång i det internationella resandet, säger Stefan Westerberg på Stockholms Handelskammare.

connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

rentawreck_outsider
ridskola_2020_outsider
vardcentral_outsider
connys
dackskiftarna_outsider
moderaterna_sigtuna
sigtuna_vatten_outsider
speedy_vinter2020_outsider
nrh
sigtunastad_outsider