januari
Helene Levin, Niklas Wikegård och Jonas ErikssonFoto: Pressbild/WE

WE tar över Sigtuna Yogacenter

WE tar över Sigtuna Yogacenter från och med i höst.

centrum_artikel

Till WE:s nya anläggning på Stadsängarna har man en uttalad satsning på Yoga, nu har man förvärvat Sigtuna Yogacenter som drivs av Helene Levin:
– WE är oerhört tacksamma och stolta att Helene har gett oss förtroendet att, tillsammans med henne som en viktig del i teamet, ta hand om ännu fler personers träning och hälsa från och med i höst när WE öppnar vår nästa anläggning. Vi kan lova att teamet på WE och vår fantastiska personal kommer att göra allt för alla som uppskattar yoga ska få en anläggning värt att vara stolta över, säger delägaren Niklas Wikegård.

Helen Levin säger att yogan kommer att fortsätta i samma anda som tidigare erbjudits på Sigtuna Yogacenter:
– Jag är oerhört glad att vi tillsammans med WE tar ett nytt kliv under hösten då vi flyttar in vårt koncept in i en fantastisk yoga sal på Sveriges mest moderna anläggning.

Även Telenor lanserar 5G i Sigtuna

Näringsliv Det är inte bara Tele2 som lanserat 5G i kommunen utan även Telenor: - Det känns grymt att vi är igång med vår ambitiösa utrullningsplan av 5G-nätet som inledningsvis fokuserar främst på större städer och populära sommar- och vinterorter, uppger Andres Suazo, mobilnätschef på Telenor Sverige.

defacto_helsida
2020_helsida
prima_helsida
connys_helsida
speedy_vinter_helsida
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
januari_helsida

Elbilsmässa till XPO

Näringsliv Elbilsmässan eCarExpo kommer till Scandinavian XPO i höst:- Vi ser nybyggda mötes- och evenemangsarenan Scandinavian XPO som den perfekta arenan för eComExpo med tanke på möjligheterna till 11 000 kvm utställningsyta för våra elfordon och teknik, två konferensscener och ett stort antal mötesplatser för vårt seminarie- och workshopprogram, säger Anna Fägersten, projektledare.

meko_helsida

Firar trettio år mitt i pandemin

Näringsliv Hotell Kristina fyllde i år 30 år men firandet fick i praktiken ställas in på grund av coronapandemin: - För oss, som för alla andra, har 2020 gått till historien, som ett år där vi planerat in mängder av kul och spännande event som James Bond-premiär, Nyårsfest, kul After Work och härliga festmiddagar för att just fira våra 30 år som hotell. Sen fick vi tänka om och anpassa mycket. Och därefter ställa in. Nu blickar vi framåt istället och ser bara möjligheter och chanser att fira när läget förbättras, berättar VD Ewa Wikland.

ridskola2020_helsida
ridskola_2020_outsider
prima_outsider
connys
swedol_outsider
meko_outsider
centrum_sommar_out
moderat_outsider_jan
sigtuna_vatten_outsider
nrh
speedy_vinter2020_outsider