defacto_pan2020
Niklas Wikegård och Peter Blaha visar upp nya padelhallen i SigtunaFoto: Daniel Iskandar

WE Padel visades upp för lokala entusiaster

WE Padel visades upp för lokala padelentusiaster under onsdagskvällen: - Vi ser att det är många nya som testar på paddel och intresset är fortsatt stort, säger WE:s VD Peter Blaha till märsta.nu

centrum_artikel

Sigtuna ska få en padelhall med start i juni. Under onsdagen visades lokalerna upp för padelentusiaster i kommunen. WE har redan en padelhall i Arlandastad som är populär enligt VD Peter Blaha:
– På ett år har vi haft över 2400 olika personer som spelat, så det är stort intresse för att spela padel.

Padel för ungdomar
WE har planer på att bli en del av ungdomsidrotten i Sigtuna och erbjuda padel för ungdomar.
– Ungdomsverksamheten är nästintill obefintlig inom padel och där ser vi att det finns möjlighet att erbjuda aktivitet. Vi håller just nu på och tittar på hur det ska byggas upp och vi kommer yay anpassa det så att det rimmar med övriga aktiviteter för ungdomar, berättar Peter Blaha.

Peter Blaha säger att man även har padelskola för barn och ungdomar i Arlandastad som är populär. Man hoppas kunna locka barn och ungdomar från den närliggande Engelska skolan som ska starta upp i höst. En padelklubb ser man också som en naturlig del av idrottslivet i Sigtuna.

Har fem banor
Själva padelarenan kommer att ha fyra banor inne och en utomhus. Inomhus blir det också diverse aktiviteter så att man kan stanna kvar och umgås, före eller efter padel.
– Det behövs en padelhall/lekplats för vuxna och gamla unga, Sigtuna har gjort sig förtjänta av detta, sa Niklas Wikegård, delägare på WE Träning & Hälsa.

Blir en naturlig mötesplats
Niklas Wikegård säger att man när det går att återgå till det normala så kommer det att bli en naturlig mötesplats som WE är i normala fall.
– Man ska kunna komma hit, umgås och stanna länge, ta en kaffe i loungen.

centrum_helsida2020
vardcentral_helsida
2020_helsida
Moderaterna_helsida2021
rentawreck_helsida
speedy_vinter_helsida
ridskola2020_helsida
connys_helsida
happyhomes_sommar2020
dackskiftarna_helsida
sigtunastad_helsida

Smashmallows släpper nytt

Nöjesnyheter Lokala bandet Smashmallows släpper nytt: - Vi vill med albumet visa på mörkret inom oss, men även på det hopp som finns i världen, säger Henrik Naglitch.

defacto_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening