defacto_pan2020
Niklas Wikegård och Jonas Eriksson med Simon Rosenholm på MOVE WellnessFoto: WE Träning & Hälsa

WE lämnar Knivsta

WE Träning & Hälsa lämnar Knivsta till MOVE Wellnes för att man ska satsa mer på hemmaplan.

fraga_liberalerna

WE som har tränings- och padelanläggningar i kommunen säljer av den anläggning man har i Knivsta. Detta för att lägga fokus på träning och hälsa i Sigtuna:
– Det är ett steg i rätt riktning för oss, vi väljer att bli ännu starkare på hemmaplan, säger Niklas Wikegård, delägare.

2018 förvärvade WE anläggningen Iform i Knivsta.
– WE har haft två mycket fina år i Knivsta, men väljer nu att lämna över driften till MOVE Wellness. Med vår gemensamme vän Simon Rosenholm vid rodret känner både jag och Jonas som grundare och huvudägare att vi tryggt och med stolthet kan lämna över stafettpinnen.

Senare i år startar WE upp i Sigtuna stadsängar, både padel och träningsanläggning.

helsida

Krögaren: Vi tappade hundra luncher över helgen

Näringsliv Bistro & Café Valvet på Stora gatan vittnar om hur de senaste coronarestriktionerna slår hårt mot deras bransch och verksamhet: - Vi gick från 120 luncher till 8-9 över helgen, säger ägaren Abraham Gumussoy till märsta.nu

2020_helsida
centrum_helsida2020
coronakrisen

Inleder samarbete för säkra möten

Näringsliv För att öka avstånd i samband med evenemang inleder Scandinavian XPO och Training Partner ett samarbete: - Med allt det Training Partner erbjuder, samt närheten till den internationella kommunikations-hubben Arlanda, kommer vår nyöppnade mötes- och evenemangsarena att ha en stark position som en självklar plats för alla typer av möten, säger Staffan Littmarck, VD på Scandinavian XPO.

defacto_helsida

Byggprocessen igång för ett av Stockholms största bilföretag

Näringsliv Fordonsbolaget som etablerar i Rosersberg är igång med byggprocessen: - Vi har precis skickat in en bygglovsansökan och ser verkligen fram emot den nya anläggningen. Jag ser fram emot bolagets expansion i kommunen jag vuxit upp i då vi funnits i Upplands Väsby sen bolagets start 2012, säger VD tillika sigtunabon Kevin Aslan.

manskold_helsida
speedy_vinter_helsida

Lidl öppnade i Sigtuna

Näringsliv Lidl öppnade upp sin butik i Sigtuna under torsdagen: - Att öppna vår 200:e butik i Sveriges mest hållbara stadsdel känns nästan för bra för att vara sant, säger Jonas Strömvall, fastighetschef på Lidl Sverige

ABS Wheels ett av superföretagen

Näringsliv ABS Wheels har utsetts till ett av Sveriges superföretag för bland annat in starka tillväxt: - Att få vara med på den exklusiva listan visar att vi gör rätt i motorbranschen som satsar på miljö, stabilitet och långsiktighet i affären, säger VD Andie Lahdo.

happyhomes_sommar2020
kkdk_helsida

WE invigdes i Stadsängarna

Näringsliv På lördagen invigde WE Träning & Hälsa sin andra anläggning i Sigtuna stad: - Vi hade velat öppna med folk överallt, happenings och köer till alla våra erbjudanden, men tiderna gjorde att vi fick tänka om, säger Niklas Wikegård, en av ägarna och grundare till WE.

connys_helsida
meko_helsida

Två konkurser i kommunen

Ekonomi Antalet konkurser i länet uppgick till drygt 170 stycken för oktober vilket är färre än samma tidpunkt förra året.

outsider
meko_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
kkdk_outsider
swedol_outsider
budget_outsider
speedy_vinter2020_outsider
nrh
centrum_sommar_out
manskold_outsider