defacto_pan2020
Isac WallinFoto: Skånela IF

Wallin till U19 VM

Skånelas Isac Wallin har tagits ut till landslagstruppen som ska spela SOC i Danmark och U19 VM.

centrum_artikel

Skånela har med Isac Wallin i U19-landslaget som först ska spela i SOC i Danmark och därefter U19-VM. Isac är en spänstig och snabb vänstersexa. U19-VM spelas i Nordmakedonien.

brobygget_helsida_valsta

Helgens matcher: Bygdens lag igång

Fotboll Nu drar bygdens lag igång sina matcher med spel i samtliga serier från Division 3 till Division 7. Märsta IK spelar hemma i Märsta på söndag, FC Arlanda borta i Västerås på lördag. Men det finns gott om matcher att ta del av.

brobygget_midgard_helsida
helsida_sommarlov
2020_helsida
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

centrum_helsida2020
studeravidare_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
sigtunahem_sokbostad
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

swedol_outsider
brobygget_outsider_valsta
ridskola_2020_outsider
outsider_sommarlov
centrum_sommar_out
nrh
studeravidare_outsider
sigtuna_vatten_outsider
brobygget_midgard_outsider