defacto_pan
Isac WallinFoto: Skånela IF

Wallin till U19 VM

Skånelas Isac Wallin har tagits ut till landslagstruppen som ska spela SOC i Danmark och U19 VM.

Skånela har med Isac Wallin i U19-landslaget som först ska spela i SOC i Danmark och därefter U19-VM. Isac är en spänstig och snabb vänstersexa. U19-VM spelas i Nordmakedonien.

arlanda_golf_juli
colorama_april2

Lokalt lag vann spansk turnering

Fotboll FC Arlanda P06 vann under torsdagen en internationell spansk turnering: - En superbra turnering där vi spelat fin fotboll och kunnat ha riktigt roligt tillsammans som ett lag, säger tränaren Elias Bagdo.

ica_valsta_choklad
sommar
bonava_juli_hel
sigtunavatten_standard
EXTRA

Domare slagen under match i Odensala

Fotboll En domare fick på måndagskvällen motta ett slag i ansiktet av en spelare i Wigör2 i samband med Division 7-matchen Wigör2-Procyon2: - Att med våld ge sig på motståndare, domare eller medspelare är inte accepterat på någon nivå, skriver föreningens ordförande Marianne Isoz Henriksson i ett facebookinlägg.

sommar_centrum
defacto_helsida

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

happyhomes_2019

Kommunens personalklubb på internationell turnering

Fotboll Sigtuna kommuns personalklubb har varit i Prag för att spela i en av Europas största amatörcuper i fotboll: - Det här var första året som vi deltog och sammanfattningsvis så var det väldigt lyckat, säger personalklubbens ordförande Erik Aravena Valencia.

sportfiske_sommar
nrh
arlanda_golf_juli2_outsider
bonava_juli_outsider
defacto_outsider
connys
colorama_april