moderater_pan_sommar
Foto: Vueling

Vueling lanserar ny linje från Arlanda

Det spanska lågprisbolaget Vueling lanserar en ny linje från Arlanda till Paris.

centrum_artikel

Swedavia meddelar att Vueling kommer starta med en linje till Paris från Arlanda 3:e november, den kommer trafikera Paris Orly, ca 20 kilometer söder om Paris. Tre avgångar i veckan kommer linjen att trafikeras, måndagar, onsdagar och lördagar med en Airbus A321. Vueling har sedan tidigare linjen Arlanda-Barcelona. Linjen kommer att göra den franska huvudstaden mer lättillgänglig.

Arlanda kan få hållbarhetspris

Näringsliv Arlanda kan prisas för sitt klimatomställningsarbete med ECO-Innovation Airport of the Year: - Jag är givetvis mycket stolt över det målriktade klimatarbete som bedrivits under många år för att Swedavia skulle nå vårt mål om noll fossila koldioxidutsläpp i egen flygplatsverksamhet, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

connys_helsida
defacto_helsida
mp_host_helsida
centrum_helsida2020
dack-helsida

Ökat intresse för parrelationskurs

Näringsliv I Herresta lada märker Tord och Helene Olsson det ökande intresset för parrelation under pandemin:- Det som är särskilt spännande nu är att intresset för denna parkurs ökat rejält, högst sannolikt pga att man arbetat mera hemifrån under pandemin och kanske slitit lite mer på varann i vardagen när livet inte rullat på som vanligt, uppger Tord Olsson

helsida_var2021
2020_helsida

Flyget återhämtar sig nästan helt till 2027

Näringsliv Redan till 2023 väntas flyget ha återhämtat sig till 80 procent och 2027 nästan helt som innan pandemin. - Det bästa vore naturligtvis att fokusera på att tillgodose en hög tillgänglighet, inom landet och internationellt, samtidigt som man söker sätt att bejaka teknikutvecklingen och förbättra förutsättningarna till utsläppsminskningar. Då bör man satsa på att rusta och bygga ut Arlanda för framtidens flyg, säger Carl Bergkvist, näringspolitisk expert på Stockholms Handelskammare.

bostad_helsida
happyhomes_sommar2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

mp-outsider
bostad_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
dack-outsider
swedol_outsider