moderaterna_sep2020
Foto: Street view

Volvo tar över Upplands Motor

Upplands Motor i Arlandastad byter ägare, Volvo Personvagnar Norden AB tar över.

Upplands Motor och Bra bil förvärvas av Volvo Cars och blir en del av Volvo Bil. Upplands motor kommer således att byta namn inom den närmaste tiden. I samband med ägarbytet kommer en stor del av bilaffärerna att ske online istället för fysiskt.
– Eftersom världen runt oss förändras snabbt och konsumenter interagerar med Volvo Cars på ännu fler sätt, måste vi se till att varje interaktion ökar deras totala Volvoupplevelse, säger Lex Kerssemakers, högst ansvarig för den kommersiella verksamheten på Volvo Cars

Fastighetsägaren Mälaråsen AB har även godkänt affären och bilhuset kommer att finnas kvar tillsvidare då ett nytt avtal träder i kraft mellan Volvo och Mälaråsen 30 juni 2021.
– Vi har haft en god relation med Upplands Motor och dess ägare sedan vi förvärvade fastigheterna av dem 2016. Vi ser fram emot att välkomna Volvo Cars som ny ägare till Upplands Motor. Att en av de största aktörerna inom bilbranschen visar intresse för att bedriva verksamhet i våra fastigheter bekräftar att vi har välskötta fastigheter i attraktiva lägen. Volvo Cars är en mycket stark ägare vilket är positivt för Mälaråsen och vi ser fram emot att följa Volvo Cars utveckling av bilförsäljning på sin hemmamarknad, uppger Mälaråsens styrelseordförande Henrik Viktorsson.

Bottennotering i näringslivsranking

Näringsliv Sigtuna tappar kraftigt i Svenskt Näringslivs ranking över Företagsklimat: - För att klättra i rankingen behöver Sigtuna fokusera på förbättrad dialog mellan företagen och kommunens beslutsfattare och på förbättrad service i företagarärenden, säger Olle Karstorp, regionchef Svenskt Näringsliv i Stockholms län.

corner_helsida
festspec_host2020_helsida

NRH tar över knivstabaserad byrå

Näringsliv Norra Redovisningshuset i Arlandastad tar över knivstabaserade Columna Ekonomi & Redovisning AB: - Min ambition är att Norra Redovisningshuset ska vara en stark lokal aktör som tillfredsställer kundernas behov och hjälper dem att utveckla sina företag, säger NRH:s VD Johan Sandberg.

boisigtuna
helsida
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
2020_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
nrh
corner_outsider
festspec_host2020_outsider