moderaterna_riksdag
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Vittne stoppade bilbrand

Ett vittne stoppade under natten en bilbrand från att bryta ut.

Brandkår larmades strax för klockan 1 till centrala Märsta där en peson försökte anlägga en brand på en parkering. Vid ankomst har ett vittne lyckats stoppa branden från att bryta ut genom att han släckte det som brann från de parkerade fordonen. När polis kommer till platsen är branden således släckt. En anmälan har upprättats gällande försök till skadegörelse.

mp_host_helsida
happyhomes_sommar2020
jul2021
centrum_helsida2020

Tallen har en av de största solcellsanläggningarna

Nyheter BRF Tallen i Valsta har installerat en av landets största solcellsanläggningar: - För oss var detta en självklar investering i vårt arbete mot att göra boendet hos oss klimatneutralt, säger Ibrahim Khalifa, ordförande i BRF Tallen.

connys_helsida
defacto_helsida
2020_helsida
julmarknad_helsida
valsta-jul_helsida

Stora störningar i trafiken

Blåljus Det råder begränsad framkomlighet in mot Märsta efter en trafikolycka vid Arlandastad. Dessutom är det avspärrningar kring Arlandaområdet.

Inga pengar till upprustning av Märsta station

Politik Märsta station lämnas utanför i regeringens förslag till nationell plan: - Trafikverkets förslag till nationell plan är en mycket stor besvikelse för alla oss som länge kämpat för den helt nödvändiga upprustningen av Märsta station, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

valsta_jul_outsider
jul_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
connys
julmarknad_outsider
nrh
mp-outsider
stationshusen_out