sommar
Ett rådigt vittne låste in två misstänkta tjuvar i containernFoto: Skärmdump/Facebook

Vittne låste in tjuvar i container

Ett vittne som såg två personer göra inbrott i en byggcontainer i Steninge slottsby rusade fram och låste in dem: - De greps av polis, säger Ola Österling, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

marstakalaset_artikel

Det var vid 22-tiden som ett vittne såg hur två personer hade brutit sig in i en byggcontainer i Steninge slottsby. Vittnet rusade fram till containern och låste in de misstänkta tjuvarna och larmade sedan polis. När polis anländer är tjuvarna inlåsta. De två grips misstänkta för stöld.
– Vi tackar dig för ett rådigt ingripande, skriver Polisen i Sollentuna/Väsby/Sigtuna på Facebook.

tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

colorama_april2
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

kontor_thaifong
happyhomes_2019
sommar_centrum
defacto_helsida
sommar

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

sigtunavatten_standard
arlanda_golf_juli
marstakalas_helsida
nrh
colorama_april
sportfiske_sommar
arlanda_golf_juli2_outsider
connys
defacto_outsider