nationaldag_pan
Foto: Magnus Granhagen

Vintermarknaden kommer tillbaka

Vintermarknaden kommer tillbaka till Valsta Centrum efter ett års uppehåll.

I år fyller Valsta 50 år och man har under några tillfällen uppmärksammat detta i Valsta. Nu kommer nästa tillfälle att uppmärksamma på i och med att Vintermarknaden kommer tillbaka. Förra året ställdes marknaden in pga pandemin. Vintermarknaden anordnas av Vi är Valsta i samverkan med Sigtuna kommun, Valsta/Steninge stadsdelsförening och Nyfosa.

Det lokala förenings- och näringslivet bjuds in till dagen. Där kan man dela med att visa upp sin förening eller produkter. Exempelvis hantverk, egenproducerade varor, hembakat, frukt och bröd med mera. Utöver själva marknaden kommer det att finnas ett stort antal aktiviteter. Marknaden hålls 11:e december.

mp_helsida_april

Veronica och Jenny gör Clubkvällar i Märsta

Märstafolket Veronica Stjernstedt och Jenny Eriksson arrangerar till helgen Club Vega med Tema 80-90-tal: - Vi är två helt vanliga tjejer som bott i kommunen i många år och som saknat evenemang som vänder sig till vår målgrupp, berättar Veronica.

connys_helsida

Torgfest i Stadsängarna

Nöjesnyheter Sigtuna Stadsängar arrangerade torgfest under söndagen med vilket var välbesökt av både de nya stadsängsborna samt andra kommuninvånare.

Håller dansläger i sommar

Kulturnyheter Sigtuna Dansskola kommer i år för tredje året i rad att arrangera ett dansläger: - Under 6 dagar dansar vi och utforskar olika sätt att förhålla oss till musik och varandra, berättar Helena Gunnarsson på Sigtuna Dansskola.

liber_helsida
logistik_sigtuna_helsida

Nu kommer Brobygget till Valsta torg

Kultur & Nöje Brobygget etableras även i Valsta torg: - Det är väldigt roligt att Brobygget – Sportis har kunnat dra igång under våren och det ska ha fungerat väldigt bra hittills med många deltagande barn vid varje tillfälle, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

helsida
defacto_helsida
centrum_sommar2022_helsida
2020_helsida
nationaldag_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nationaldag_out
connys
logistik_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
moderat_outsider
mp_outsider2022
centrum_sommar_outsider2022
outsider