moderat_jul_nyar
Foto: Magnus Granhagen

Vinst i ödesmatchen för Märsta

Märsta IK vann den viktiga jumbofinalen mot Brottby och har fortfarande chansen att klara sig kvar i Division 3.

Kevin Sarajlija och Andreas Munter svarade för målen för Märsta mot Brottby. Ett mål i vardera halvlek, Munter satte tvåan på nick tidigt i andra. Därefter fick Brottby liv sedan MIK gjort ett självmål med tio minuter kvar men kunde ändå reda ut situationen och ta hem tre viktiga poäng. Ett resultat som innebär att MIK är kvar som nästjumbo medan Brottby nu är klara för Division 4.

För att Märsta ska nå åtminstone kvalplats behövs till att börja med seger hemma mot Vallentuna på lördag. Därefter väntar IFK Uppsala i avslutningen, båda Märstas motståndare är inblandade i streckstriden så två segrar skulle föra upp MIK till åtminstone kvalplats.

 

<script type=”text/javascript” src=”http://uppland.svenskfotboll.se/widget.aspx?scr=table&amp;ftid=77278&amp;b1=%23233446&amp;f1=%23ffffff&amp;b2=%23acbfda&amp;f2=%23000000&amp;b3=%23ffffff&amp;f3=%23000000&amp;b4=%23ececec&amp;bo=%23dfdfdf&amp;s=1″></script>

defacto_helsida
happyhomes_2019

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

centrum_helsida2020

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

connys_helsida
hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

teatergrillen_helsida

Sigtunabo dömer Junior-VM

Ishockey Andreas Harnebring från Sigtuna är med och dömer Junior-hockey VM i Tjeckien: - Det ska bli oerhört kul att för första gången åka iväg på JVM som man själv har följt hemifrån under många år, säger Harnebring till Svenska hockeyförbundets sajt.

EXTRA

Karlsson om ”Stocken”: Vi är inte bästa vänner

Handboll Det är ingen hemlighet att Jimmy Karlsson och Andreas Stockenberg inte är bästa vänner, på lördag kommer "Stocken" till Vikingahallen igen: - Han står inte för det ledarskap jag står för, säger Jimmy Karlsson till märsta.nu

teatergrillen_outsider
connys
nrh