centrum_jul_panorama
Foto: Magnus Granhagen

Vinst i ödesmatchen för Märsta

Märsta IK vann den viktiga jumbofinalen mot Brottby och har fortfarande chansen att klara sig kvar i Division 3.

defacto_jul_artikel

Kevin Sarajlija och Andreas Munter svarade för målen för Märsta mot Brottby. Ett mål i vardera halvlek, Munter satte tvåan på nick tidigt i andra. Därefter fick Brottby liv sedan MIK gjort ett självmål med tio minuter kvar men kunde ändå reda ut situationen och ta hem tre viktiga poäng. Ett resultat som innebär att MIK är kvar som nästjumbo medan Brottby nu är klara för Division 4.

För att Märsta ska nå åtminstone kvalplats behövs till att börja med seger hemma mot Vallentuna på lördag. Därefter väntar IFK Uppsala i avslutningen, båda Märstas motståndare är inblandade i streckstriden så två segrar skulle föra upp MIK till åtminstone kvalplats.

 

<script type=”text/javascript” src=”http://uppland.svenskfotboll.se/widget.aspx?scr=table&amp;ftid=77278&amp;b1=%23233446&amp;f1=%23ffffff&amp;b2=%23acbfda&amp;f2=%23000000&amp;b3=%23ffffff&amp;f3=%23000000&amp;b4=%23ececec&amp;bo=%23dfdfdf&amp;s=1″></script>

fme_oktober
ica_oktober

Fem medaljer på SM

Fotboll Kim Taekwondo har varit på SM i Borlänge och kom hem med två guld, ett silver och två brons.

greeknighthelsida
centrum_jul_helsida
defacto_jul
trainingpartner_jobb_helsida
sigtunavatten_standard
tp_helsida

Skånela jagar toppen

Handboll Ikväll väntar match i omgång 11 för Skånela som får besök av AIK i Vikingahallen: - Vi kommer från en bra träningsvecka där vi jobbat hårt och diskuterat mycket hur vi ska förbättra de delar dom vi inte är nöjda med, säger Karlsson till klubbens hemsida.

julbord_helsida
nrh
julbord
tp_outsider
greeknight_outsider
connys
trainingpartner_jobb_outsider