bostadsformedling
Foto: Magnus Granhagen

Vinst i ödesmatchen för Märsta

Märsta IK vann den viktiga jumbofinalen mot Brottby och har fortfarande chansen att klara sig kvar i Division 3.

centrum_artikel

Kevin Sarajlija och Andreas Munter svarade för målen för Märsta mot Brottby. Ett mål i vardera halvlek, Munter satte tvåan på nick tidigt i andra. Därefter fick Brottby liv sedan MIK gjort ett självmål med tio minuter kvar men kunde ändå reda ut situationen och ta hem tre viktiga poäng. Ett resultat som innebär att MIK är kvar som nästjumbo medan Brottby nu är klara för Division 4.

För att Märsta ska nå åtminstone kvalplats behövs till att börja med seger hemma mot Vallentuna på lördag. Därefter väntar IFK Uppsala i avslutningen, båda Märstas motståndare är inblandade i streckstriden så två segrar skulle föra upp MIK till åtminstone kvalplats.

 

<script type=”text/javascript” src=”http://uppland.svenskfotboll.se/widget.aspx?scr=table&amp;ftid=77278&amp;b1=%23233446&amp;f1=%23ffffff&amp;b2=%23acbfda&amp;f2=%23000000&amp;b3=%23ffffff&amp;f3=%23000000&amp;b4=%23ececec&amp;bo=%23dfdfdf&amp;s=1″></script>

EXTRA

Eklund tillbaka i RIK

Innebandy Daniel Eklund är tillbaka i Rosersbergs IK efter en sejour i Arlanda IBK: - Eklund är en perfekt spets, stark i djupled, aggressiv framför mål och hungrig på att producera i varje byte, säger tränaren Magnus Jäderlund.

happyhomes_sommar2020

Helgens matcher: Bygdens lag igång

Fotboll Nu drar bygdens lag igång sina matcher med spel i samtliga serier från Division 3 till Division 7. Märsta IK spelar hemma i Märsta på söndag, FC Arlanda borta i Västerås på lördag. Men det finns gott om matcher att ta del av.

connys_helsida
2020_helsida
sigtunahem_sokbostad
helsida_sommarlov
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

defacto_helsida
centrum_helsida2020
brobygget_helsida_valsta
studeravidare_helsida
brobygget_midgard_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

studeravidare_outsider
centrum_sommar_out
brobygget_outsider_valsta
brobygget_midgard_outsider
outsider_sommarlov
ridskola_2020_outsider
nrh
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider