bostadsformedling
Foto: Riksbanken

Vinnaren: Går inte att beskriva

Svenska spel har fått tag i en av vinnarna bakom miljonspelet i lördags: - Det går inte att beskriva, säger vinnaren som är i 45-årsåldern.

centrum_artikel

Efter några dagars jagande fick Svenska spel till slut tag i en av vinnarna av miljonspelet i lördags då tre vänner blev 3,3 miljoner kronor rikare vardera. Mannen som lämnade in spelet är i 45-årsåldern. Som märsta.nu rapporterat om satt vännerna på Farbror Blå när de kom på att det var dags att kolla Stryktipset. När han loggade in på Svenska spels sajt hade de vunnit 5,5 miljoner. När en vän sedan ringde Svenska spels kundtjänst fick de reda på att en match pågick uppe i Kiruna.

Ringde upp sin kompis
De hade x2 på matchen mellan Piteå-Rosengård och fick för sig att en tvåa skulle ge mindre pengar. Det stod kryss i matchen och när sedan Rosengård gjorde mål så trodde dem att det var kört med miljonerna. Men så var inte fallet. Istället blev det dubbelt upp, 10 miljoner. De kramade om varandra på Stora torget och ringde upp sin tredje vän som inte var på plats utan fick besked via telefon.
– Efter åtta missade samtal ringde hans tjej upp mig och frågade om något hade hänt. Då sade jag bara att hon skulle sätta på högtalartelefonen och de kunde då höra vad som hände på restaurangen, berättar 45-åringen via Svenska spel.

Ska bygga hemma och resa
Vid 4-tiden kom han hem och väckte sin son som blev tårögd när han förstod vad som hänt. Senare på morgonen väckte han honom igen för att fråga om det verkligen var sant. För pengarna ska 45-åringen dels resa och dels bygga sin övervåning hemma som är oinredd. Utbetalning av vinsten sker hos Svenska spel i Visby. Vännerna önskar vara anonyma meddelar Svenska spel.

kaa_sigtuna_helsida
defacto_helsida
sommar_sigtuna2020
landsbygd_sigtuna_helsida
speedy_helsida
spedition_sigtuna
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
marina_helsida
studeravidare_helsida
centrum_helsida2020
brobygget_helsida_valsta
kaa_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
brobygget_midgard_outsider
sigtuna_vatten_outsider
studeravidare_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
marina_outsider
centrum_sommar_out
speedy_outsider
brobygget_outsider_valsta