panorama_centrum
Foto: Ving

Ving satsar på sommarresor 2022 från Arlanda

2022 års sommarresor släpps redan nu och Ving satsar på bland annat Arlanda.

Redan nu kommer man kunna boka sommarresor till 2022 med Ving som släpper resor via Arlanda tidigare än normalt på grund av att men ser ökad efterfrågan på resor både i närtid och längre fram:
– Till nästa vinter har vi en beläggning som är 20 procent bättre jämfört med samma tid i fjol, vilket tydligt visar att svenskarnas abstinens efter utlandsresor är stor. I tider då trygghet värderas högt kan vi också se att charterresan har fått lite av en renässans då många upptäckt fördelarna med en paketresa. Likaså ser vi att allt fler vill unna sig mer på semestern, med bla bättre hotellrum. Och det gäller att vara ute i god tid även för bokningar till nästa sommar, de bästa rummen på de populäraste hotellen går alltid först, säger Fredrik Henriksson, Kommunikationschef Ving.

Ving kommer i det inledande skedet att ha resor till Cypern, Mallorca, Gran Canaria, Kreta, Rhodos, Turkiet och Madeira. Fler resmål kommer att släppas senare, bland annat till Kroatien.

ewas_helsida

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

centrum_sommar2022_helsida

Arlanda i fokus under Sigtunas dag i Almedalen

Näringsliv Sigtuna kommun kommer att finnas i Almedalen och ha en egen dag med fokus på Arlanda: - Arlanda flygplats är extremt viktig för Sigtuna kommun och påverkar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att vi på olika sätt tar initiativ till att lyfta alla de möjligheter och utmaningar som kommer med rollen som värdkommun för Sveriges största flygplats, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

mp_helsida_april
connys_helsida
marinan_helsida
defacto_helsida
liber_helsida
2020_helsida

Stjärnkrögarens attack på säkerhetskaoset

Näringsliv Pontus Frithiof som driver Pontus By the air på Terminal 5 riktar en kraftig känga mot Swedavia för deras sätt att hantera kökaoset i säkerhetskontrollerna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
marina_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
centrum_sommar_outsider2022
ewas_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
mp_outsider2022