moderater_pan_sommar
Foto: Ving/illiustration

Ving placerar nytt plan på Arlanda och lanserar linjer

Ving lanserar nya resmål och stationerar ett plan på Arlanda från och med nästa vinter.

centrum_artikel

Ving kommer att trafikera karibiska resmål samt Vietnam och Thailand från och med nästa vinter. Man har införskaffat en Airbus A330-900neo för ändamålet. Ett plan som ska ha bas på Arlanda.
– Med det nya flygplanet kommer vi att kunna erbjuda våra resenärer en ännu bättre flygupplevelse, men framför allt tar vi med Neon ett viktigt steg i vårt hållbarhetsarbete som vi får anledning att återkomma till inom kort. Årets vintersläpp är det tidigaste någonsin där vi vill möta efterfrågan från många av våra kunder som redan nu vill solsäkra nästa vinter. De karibiska resmålen är väldigt omtyckta och efterfrågade, så att vi återigen kan rikta blickarna västerut känns väldigt roligt, säger Claes Pellvik, kommunikationschef Ving.

Det är Vings egna flygbolag Sunclass Airlines som står för flygningarna. Den nya Airbus A330-900neo byggs just nu i Airbus fabrik. På grund av pandemin går det snabbare att få fram plan då efterfrågan minskat på nya plan. Ving kommer från 2022/23 trafikera långdistansnätet och under sommaren 2023 utvalda medelhavsdestinationer.

happyhomes_sommar2020
dack-helsida
julmarknad_helsida
2020_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020
koppar_helsida
EXTRA

video Här invigs Elgiganten

Näringsliv Elgianten invigdes på onsdag förmiddag: - Det är alltid roligt att vara med på invigningar och se nyetableringar i kommunen, sa Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) som klippte bandet.

connys_helsida
helsida_var2021
oppethus_helsida

Arlanda fick hållbarhetspris

Näringsliv Arlanda prisades för sitt klimatomställningsarbete med ECO-Innovation Airport of the Year: - Jag är givetvis mycket stolt över det målriktade klimatarbete som bedrivits under många år för att Swedavia skulle nå vårt mål om noll fossila koldioxidutsläpp i egen flygplatsverksamhet, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

flygskola_helsida
jul2021

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

jul_outsider
swedol_outsider
connys
nrh
koppar_outsider
mp-outsider
centrum_sommar_out
flygskolan_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
julmarknad_outsider
oppethus_outsider
dack-outsider