moderaterna_panorama
Foto: Ving

Ving: Fulla flyg från Arlanda

Ving meddelar att det varit fulla flyg på deras charter från Arlanda till Gran Canaria.

När Ving startade sommarsäsongen under onsdagen så var det fullt flyg till Gran Canaria. De närmaste veckorna är de tre kommande avgångarna nästan fulla. Det finns en del platser kvar på andra flyg men efterfrågan uppges vara stor enligt Ving.

Efter Gran Canaria kommer Ving starta upp från Arlanda till Mallorca, Kreta, Rhodos samt resterande medelhavsdestinationer.
– Det märks tydligt att många vill iväg då de första avgångarna här i maj är helt fullbokade. Bäst bokat är det annars under sensommaren, juli-september, där nybokningarna har ökat med 70 procent jämfört med för tre veckor sedan. Förra veckan såg vi även ett trendbrott för juni som var den månad som bokade bäst. Vi vet att många har sparat mer pengar än vanligt under pandemin och för många står en efterlängtad resa då allra högst i kurs, säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef Ving.

För att få resa inom de flesta europeiska länder krävs negativt covid-19-test oavsett om man haft eller om man är vaccinerad. Testplatser finns som märsta.nu rapporterat om tidigare på bland annat Clarion Arlanda där flera flygbolag köpt tjänster för att boka test åt sina passagerare.

centrum_sommar2022_helsida

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

2020_helsida

Arlanda i fokus under Sigtunas dag i Almedalen

Näringsliv Sigtuna kommun kommer att finnas i Almedalen och ha en egen dag med fokus på Arlanda: - Arlanda flygplats är extremt viktig för Sigtuna kommun och påverkar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att vi på olika sätt tar initiativ till att lyfta alla de möjligheter och utmaningar som kommer med rollen som värdkommun för Sveriges största flygplats, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

defacto_helsida
connys_helsida
marinan_helsida
ewas_helsida
liber_helsida
mp_helsida_april

Stjärnkrögarens attack på säkerhetskaoset

Näringsliv Pontus Frithiof som driver Pontus By the air på Terminal 5 riktar en kraftig känga mot Swedavia för deras sätt att hantera kökaoset i säkerhetskontrollerna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_sommar_outsider2022
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
moderat_outsider
ewas_outsider
nrh
marina_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
mp_outsider2022