heat_pan
Foto: Ving

Ving: Fulla flyg från Arlanda

Ving meddelar att det varit fulla flyg på deras charter från Arlanda till Gran Canaria.

När Ving startade sommarsäsongen under onsdagen så var det fullt flyg till Gran Canaria. De närmaste veckorna är de tre kommande avgångarna nästan fulla. Det finns en del platser kvar på andra flyg men efterfrågan uppges vara stor enligt Ving.

Efter Gran Canaria kommer Ving starta upp från Arlanda till Mallorca, Kreta, Rhodos samt resterande medelhavsdestinationer.
– Det märks tydligt att många vill iväg då de första avgångarna här i maj är helt fullbokade. Bäst bokat är det annars under sensommaren, juli-september, där nybokningarna har ökat med 70 procent jämfört med för tre veckor sedan. Förra veckan såg vi även ett trendbrott för juni som var den månad som bokade bäst. Vi vet att många har sparat mer pengar än vanligt under pandemin och för många står en efterlängtad resa då allra högst i kurs, säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef Ving.

För att få resa inom de flesta europeiska länder krävs negativt covid-19-test oavsett om man haft eller om man är vaccinerad. Testplatser finns som märsta.nu rapporterat om tidigare på bland annat Clarion Arlanda där flera flygbolag köpt tjänster för att boka test åt sina passagerare.

skordedag_helsida
happyhomes_sommar2020
helsida_var2021
centrum_helsida2020
eldsjal-helsida
kyrkoval_helsida
2020_helsida
mp_host_helsida

Arlandastad Group noteras på Nasdaq

Näringsliv Arlandastad Group ska noteras på Nasdaqbörsen: - Arlandastad Group har genom åren byggt upp en fantastisk kompetens och kunskap kring att utveckla och förädla markområden till arbets-, mötes- och eventplatser. Denna kunskap kan vi nu, via en notering och tillgång till en större kapitalmarknad, nyttja för att bredda verksamheten till nya geografier, nya områden och nya projekt genom att förädla fastigheter och utveckla markområden som skapar värde för såväl våra aktieägare som för samhället i stort, säger Peter Wågström, styrelseordförande för Arlandastad Group.

andersojag
coronapandemin

Över 50 destinationer i höstens program från Arlanda

Näringsliv När SAS på måndagen presenterade sitt trafikprogram för hösten stod det klart att det blir utöka trafik från Arlanda.

Ny styrelseledamot i Arlandastad Group

Näringsliv Arlandastad Group har i samband med en extra bolagsstämma valt in Lars Thagesson i styrelsen: Jag är mycket glad över att Lars Thagesson förstärker styrelsen med gedigen kompetens och erfarenhet inom fastighetsbranschen, och inte minst transaktionsområdet. Sammantaget har vi nu ytterst kvalificerad branschkompetens i bolaget vilket stärker vårt erbjudande inom fastighetsutvecklingsaffären, säger Peter Wågström, ordförande i Arlandastad Group.

bostad_helsida
defacto_helsida
connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

kyrkoval_outsider
kyrka-outsider
skordedag_out
heat_out
bostad_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
andersojag_outsider
centrum_sommar_out
eldsjal-outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
mp-outsider