centrum_host
Foto: Magnus Granhagen

Vinelund och Eriksson förlänger

Skånela har förlängt med kontrakten med Amanda Vinelund och Sofia Eriksson.

centrum_farsdag_artikel

Försvararen Amanda Vinelund är klar för en fortsättning i Skånela som startade upp träningen igen efter säsongen i måndags. Hon ses som en viktig del av tränare Fredrik Söderberg försvarsspel:
– Försvarspelet är en viktig del i vår spelide och Amanda har en central roll i det. Hon har rutin efter att ha representerat oss på den här nivån i 5 år och är en som skall leda försvarspelet samt vara ett stöd för de yngre tjejerna i truppen, uppger Söderberg i ett uttalande.

Även Sofia Eriksson stannar, hon är en egen produkt som gjort två säsonger på seniornivå i Skånela. Hon har dock haft problem med en korsbandsskada och först i våras gjorde hon comeback:
– Väldigt glad att Sofia stannar kvar hos oss och är nu tillbaka efter en långtidsskada. Hon är en annorlunda niometerspelare gentemot våra andra med sin explosivitet och luriga skott samt sitt fina rörelsemönster. Sofia kan användas på de flesta positioner på niometer men även på kanten. Det ska bli väldigt spännande att följa hennes utveckling under sommaren och säsongen där jag tror vi kommer ha stor nytta av Sofia, kommenterar Söderberg.

ica_oktober
centrum_farsdag
sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
greeknighthelsida
defacto_mustach_helsida
fme_oktober
EXTRA

Rosersbergs IK vann Upplandscupen

Fotboll Rosersbergs IK tog sin största seger någonsin på lördagen när A-laget vann Upplandscupen: - Vi gör en fantastisk match, säger tränaren Stefan Lundqvist till märsta.nu

Ganibegovic gör comeback

Handboll Iris Ganibegovic som lade av med handbollen efter förra säsongen gör comeback för att täcka upp för Yosef Rahali som inte är spelklar än.

damallsvenskan

Tung första fällde Skånela

Handboll Skånela var inte riktigt med från start i målprotokollet mot Tyresö. Fram för allt slarvade man lite väl ofta i offensiven vilket gav Tyresö chans att kontra på. Gästerna ledde med 16-11 i första. I andra rycker Skånela upp sig och leder med 22-20 inför de sista tio minuterna, men sista tio vinner Tyresös md 6-2 och matchen med 26-24.

colorama_april2
greeknight_outsider
nrh
connys