sommar
Foto: Magnus Granhagen

Vinelund och Eriksson förlänger

Skånela har förlängt med kontrakten med Amanda Vinelund och Sofia Eriksson.

marstakalaset_artikel

Försvararen Amanda Vinelund är klar för en fortsättning i Skånela som startade upp träningen igen efter säsongen i måndags. Hon ses som en viktig del av tränare Fredrik Söderberg försvarsspel:
– Försvarspelet är en viktig del i vår spelide och Amanda har en central roll i det. Hon har rutin efter att ha representerat oss på den här nivån i 5 år och är en som skall leda försvarspelet samt vara ett stöd för de yngre tjejerna i truppen, uppger Söderberg i ett uttalande.

Även Sofia Eriksson stannar, hon är en egen produkt som gjort två säsonger på seniornivå i Skånela. Hon har dock haft problem med en korsbandsskada och först i våras gjorde hon comeback:
– Väldigt glad att Sofia stannar kvar hos oss och är nu tillbaka efter en långtidsskada. Hon är en annorlunda niometerspelare gentemot våra andra med sin explosivitet och luriga skott samt sitt fina rörelsemönster. Sofia kan användas på de flesta positioner på niometer men även på kanten. Det ska bli väldigt spännande att följa hennes utveckling under sommaren och säsongen där jag tror vi kommer ha stor nytta av Sofia, kommenterar Söderberg.

happyhomes_2019

Mari lever drömlivet i Sigtuna

Ridning Mari Anzén lämnade Nacka tillsammans med särbon, moderaternas starke man i Nacka Erik Langby, för att leva ett lantligt hästliv utanför Sigtuna: - Tack vara ett vi tog mod till oss och flyttade till Sigtuna, en fantastisk kommun för hästverksamhet, så har drömmen om livet på landet blivit verklighet, berättar Mari för märsta.nu

marstakalas_helsida
miljopris_helsida

Kommunen förberedd för Lex-Bovallen: Få störs av idrottande barn

Sport Sigtuna kommun är välförberedda om ett "Lex-Bovallen" skulle bli verklighet där boende klagar på ljud från exempelvis fotbollsplaner: - Jag ser inte att vi står inför samma problem som beskrivs i Nacka, Sundbyberg och andra ställen, skriver Pekka Widergren, fritidschef på Kultur- och fritidsförvaltningen, i ett mail till märsta.nu

arlanda_golf_juli
sommar_centrum
ica_valsta_choklad
kontor_thaifong
colorama_april2

Jetsspelare tog EM-silver

Amerikansk Fotboll Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

sigtunavatten_standard
arlanda_golf_juli2_outsider
nrh
connys
colorama_april
defacto_outsider
miljopris_outsider
sportfiske_sommar