defacto_pan
Foto: Magnus Granhagen

Vinelund och Eriksson förlänger

Skånela har förlängt med kontrakten med Amanda Vinelund och Sofia Eriksson.

rosta_sigtuna2

Försvararen Amanda Vinelund är klar för en fortsättning i Skånela som startade upp träningen igen efter säsongen i måndags. Hon ses som en viktig del av tränare Fredrik Söderberg försvarsspel:
– Försvarspelet är en viktig del i vår spelide och Amanda har en central roll i det. Hon har rutin efter att ha representerat oss på den här nivån i 5 år och är en som skall leda försvarspelet samt vara ett stöd för de yngre tjejerna i truppen, uppger Söderberg i ett uttalande.

Även Sofia Eriksson stannar, hon är en egen produkt som gjort två säsonger på seniornivå i Skånela. Hon har dock haft problem med en korsbandsskada och först i våras gjorde hon comeback:
– Väldigt glad att Sofia stannar kvar hos oss och är nu tillbaka efter en långtidsskada. Hon är en annorlunda niometerspelare gentemot våra andra med sin explosivitet och luriga skott samt sitt fina rörelsemönster. Sofia kan användas på de flesta positioner på niometer men även på kanten. Det ska bli väldigt spännande att följa hennes utveckling under sommaren och säsongen där jag tror vi kommer ha stor nytta av Sofia, kommenterar Söderberg.

Flyttar upp talangen i A-laget

Handboll Skånela flyttar upp talangen David Källemyr till A-laget: - David är en av spelarna från vårat u-lag som har kvaliteterna att bli en elitspelare, säger tränare Jimmy Karlsson.

eu_sap
ica_valsta_choklad
EXTRA

Emma avgjorde SM-final

Handboll Emma Fernis har vunnit SM-guld med sitt Sävehof för andra året i rad efter att ha avgjort med matchens sista mål: - Jag var så trött, orkade inte tänka, bara sätt dit bollen, sa hon i en känslosam intervju med TV4 efteråt.

v_eu_helsida
division 5

RIK vann seriefinal

Fotboll Rosersbergs IK vann seriefinalen mot Gimo med 3-2 efter mål av förra märstaspelarna Jakob Gustafsson, Victor Levén och Joakim Nilsson.

varfest_helsida
mp_eu
nationaldag_helsida
EXTRA

Skånela tappar nyckelspelaren

Handboll Skånelas viktige spelmotor Fredrik Olsson lämnar laget för spel i Handbollsligan: - Det har varit en helt fantastisk tid i Skånela, jag har vuxit massor både som person och handbollsspelare, säger Fredrik Olsson till klubbens hemsida.

Ladan förlänger med Skånela

Handboll Det står klart att Robert Ladan stannar i Skånela IF även kommande säsong: - Självklart är jag mycket nöjd med att ha Ladan på v6 nästa säsong också. Nu står vi oss mycket starka på den positionen, säger tränare Jimmy Karlsson i ett uttalande.

rosta_sigtuna2
colorama_april2
division 4

Arlanda slog jumbon-Nu väntar seriefinal

Fotboll FC Arlanda tog en klar seger mot GoIF Kåre med 4-2 sedan man vänt underläge 0-2 i första: - Vi gör en medioker insats men vinner rättvist trots att vi vilade många spelare, säger tränare Freddy Gonzales till märsta.nu

bonava_maj_helsida

Wislander stannar i Skånela

Handboll Skånela har gjort klart med Veronica Wislander för kommande säsong: - Veronica Wislander har under de senaste säsongerna varit en nyckelspelare i vårt damlag och vi är mycket glada att hon förnyat kontraktet, kommenterar damansvarige Hasse Juslin.

ridskola2019_outsider
nationaldag_out
oppning_outsider
sap_outsider_eu
defacto_outsider
fme_outsider
sh_bovard_out
moderaterna_maj_outsider
connys
nrh
v_eu
sh_oppet
rosta_sigtuna
bonava_maj_outsider
mp_eu_outsider
colorama_april