centrum_panorama2020
Foto: Jamshid Jamshidi

Villa drabbades av inbrott

Ett flertal polispatruller kallades till en villa i Ölsta utanför Märsta efter ett pågående inbrott.

centrum_artikel

Larmet gick i en villa i Ölsta under förmiddagen, bevakningsbolaget kunde via kameror se hur en person var inne och sökte igenom villan varpå ett flertal polisbilar kallades ut. Men när polisen anlänt är gärningsmannen borta. Det är oklart vad som stulits.

En anmälan gällande grov stöld upprättades och lokala brottsplatsundersökare kommer att göra en teknisk undersökning av bostaden för att söka och eventuellt säkra eventuella spår enligt polisen.

studenten2020_helsida
connys_helsida
sommarlov_helsida
speedy_helsida
studeravidare_helsida
kcbygg_helsida
defacto_helsida

Humlegården läggs ner

Nyheter Humlegården i centrala Sigtuna avvecklas av ägaren Valjeviken: - Anledningen är ett bristande intresse att utnyttja de kompetenser som finns på Humlegården samt att funktionshinderrörelsens organisationer inte nått fram med budskapet om behovet av en inneliggande specialiserad rehabilitering till regionerna, skriver Valjeviken i ett pressmeddelande.

Ordförandebeslut om försörjningsstöd tas om

Politik Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden får bakläxa av Förvaltningsrätten för att han inte hanterade frågan gällande att inte betala försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet på rätt sätt.

ridskola_2020_outsider
sommarlov_outsider
speedy_outsider
nrh
studenten2020_outsider
studeravidare_outsider
sigtuna_vatten_outsider
kcbygg_outsider
swedol_outsider