defacto_pan
Foto: Insändarbild
Foto: Insändarbild

En gripen för mordbrand

Ett obebott hus brann ner under eftermiddagen och polis har gripit en person misstänkt för mordbrand.

marstakalaset_artikel

Ett hus brann ner till grunden i Husby utanför Märsta under eftermiddagen. Huset var övertänt omgående och när brandkåren anlände var det utom räddning. Kraftiga rökpelare syntes på kilometershåll.

Ingen person bodde i huset och enligt Polisen finns inga uppgifter om att någon har skadats. Polis har inlett en förundersökning gällande mordbrand och en person är gripen misstänkt för brottet.

sigtunavatten_standard
ica_valsta_choklad
arlanda_golf_juli
tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

defacto_helsida
marstakalas_helsida
colorama_april2
sommar_centrum
kontor_thaifong
happyhomes_2019

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

Kosten största boven till övervikt hos barn

Nyheter märsta.nu kunde i helgen rapportera om att övervikt och fetma ökar bland barnen i kommunen, men det är inte brist på fysisk aktivitet som är problemet utan kosten.

colorama_april
arlanda_golf_juli2_outsider
connys
sportfiske_sommar
defacto_outsider
nrh