arlandagk_panorama
Foto: Insändarbild
Foto: Insändarbild

En gripen för mordbrand

Ett obebott hus brann ner under eftermiddagen och polis har gripit en person misstänkt för mordbrand.

rosta_sigtuna2

Ett hus brann ner till grunden i Husby utanför Märsta under eftermiddagen. Huset var övertänt omgående och när brandkåren anlände var det utom räddning. Kraftiga rökpelare syntes på kilometershåll.

Ingen person bodde i huset och enligt Polisen finns inga uppgifter om att någon har skadats. Polis har inlett en förundersökning gällande mordbrand och en person är gripen misstänkt för brottet.

oppning_helsida
colorama_april2
rosta_sigtuna2
v_eu_helsida
happyhomes_2019
ica_valsta_choklad

Olympiska spel på Midgårdsvallen

Ung & Student Josefinaskolan i Rävsta har arrangerat Olympiska spel för Waldorfskolor i Sverige: - 300 elever och deras lärare har varit på Midgårdsvallen, berättar Ann-Charlotte Nyberg, skolbibliotekarie på Josefinaskolan.

varfest_helsida
EXTRA

Chelsea nekas skolskjuts

Nyheter Madeleine som kämpade förra året för att dottern Chelsea skulle få gå på skola i Sollentuna tvingas nu kämpa mot kommunen igen för att få förlängd skolskjuts: - Chelsea har skolskjuts idag och har haft det ifrån oktober 2018! Det beslutet är fram till sista juni. Så deras framförhållning är verkligen fruktansvärt dålig med att en månad innan avslå min ansökan, säger Madelaine till märsta.nu

mp_eu
eu_sap

Finns familjer av Lo i Sigtuna

Notiser Länsstyrelsen har gjort en rovdjursinventering inför kommande säsongs rovjakt och konstaterar att det finns fyra familjegrupper av Lo i Sigtuna, Norrtälje och Österåker.

ridskola2019_outsider
moderaterna_maj_outsider
sap_outsider_eu
rosta_sigtuna
mp_eu_outsider
oppning_outsider
v_eu
nationaldag_out
bonava_maj_outsider
sh_oppet
fme_outsider
defacto_outsider
sh_bovard_out
connys
nrh
colorama_april