defacto_pan
Tomas Eriksson (MP)Foto: Pressbild

Vill öppna upp Karlbergs station på Märstalinjen

Under tiden som City och Odenplan håll stängda för underhåll av rulltrapporna så vill Miljöpartiet i landstinget att Karlberg öppnas upp.

Miljöpartiet i landstinget vill att spår 13-14 vid Stockholms central öppnas upp igen och kör pendeltåg norrut mot Märsta via Karlberg:
– Den information som vi har nu tyder på att felet inte kommer vara snabbt avhjälpt och då behöver vi titta på lösningar för trafiken för pendlarna, säger Tomas Eriksson (MP), gruppledare Stockholms läns landsting, i ett pressmeddelande

SL har under tiden för stoppet satt in extrabussar och förstärkt både tunnelbana och tvärbana men det anser inte Miljöpartiet räcker för att klara behoven:
– Vi ser brister i landstingets förmåga att hantera stora trafikstörningar. Vi kräver en planering och beredskap för liknande stora avbrott. Då sjukvården drabbas av ovanligt stora påfrestningar så har sjukhusen särskilda planer och rutiner förberedda. Kollektivtrafiken behöver en motsvarande beredskap, fortsätter Tomas Eriksson (MP)

ica_oktober
defacto_helsida
fme_oktober
happyhomes_2019

HSB startar försäljning i Sigtuna stadsängar

Bostad Nu startar försäljningen av BRF Silverskatten i Sigtuna stadsängar: - Sigtuna stadsängar, en helt ny stadsdel med målsättningen att vara Sveriges mest hållbara stadsdel, är ett mycket intressant område för oss, säger Catherina Fored vd på HSB Norra Storstockholm.

EXTRA

(S) kräver att Brodin betalar tillbaka pengar

Politik Socialdemokraterna kräver att Landsbygdsrådets ordförande Gill Brodin (C) betalar tillbaka pengar som hon kvitterat ut för Landsbygdsrådet i år.

sigtunavatten_standard
nrh
connys
colorama_april2
defacto_outsider