sommar
Tomas Eriksson (MP)Foto: Pressbild

Vill öppna upp Karlbergs station på Märstalinjen

Under tiden som City och Odenplan håll stängda för underhåll av rulltrapporna så vill Miljöpartiet i landstinget att Karlberg öppnas upp.

marstakalaset_artikel

Miljöpartiet i landstinget vill att spår 13-14 vid Stockholms central öppnas upp igen och kör pendeltåg norrut mot Märsta via Karlberg:
– Den information som vi har nu tyder på att felet inte kommer vara snabbt avhjälpt och då behöver vi titta på lösningar för trafiken för pendlarna, säger Tomas Eriksson (MP), gruppledare Stockholms läns landsting, i ett pressmeddelande

SL har under tiden för stoppet satt in extrabussar och förstärkt både tunnelbana och tvärbana men det anser inte Miljöpartiet räcker för att klara behoven:
– Vi ser brister i landstingets förmåga att hantera stora trafikstörningar. Vi kräver en planering och beredskap för liknande stora avbrott. Då sjukvården drabbas av ovanligt stora påfrestningar så har sjukhusen särskilda planer och rutiner förberedda. Kollektivtrafiken behöver en motsvarande beredskap, fortsätter Tomas Eriksson (MP)

tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

happyhomes_2019
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

defacto_helsida
ica_valsta_choklad
sommar
kontor_thaifong
colorama_april2

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

marstakalas_helsida
sigtunavatten_standard
arlanda_golf_juli
colorama_april
arlanda_golf_juli2_outsider
sportfiske_sommar
defacto_outsider
nrh
connys