defacto_pan2020
Här är det tänkt att kortegen ska gå

Vill hylla studenterna med kortege

Arlandagymnasiet får ingen officiell kortege men en kommuninvånare har tagit initiativ till en kortege runt om i Märsta för att hylla dem ändå.

5:e juni kommer studenterna att hyllas i en kortege runt Märsta. Lenita Karlsson är initiativtagare och har startat en facebookgrupp för att sprida budskapet. Målet är att det ska samlas människor längs vägen för att hylla studenterna som i år inte får något traditionsenligt firande. Dessutom är alla flak i år förbjudna i samband med studentfirande. Då det kommer att vara en jämn ström av fordon som kör runt genom Märsta är det ingen risk för för folkmassor enligt Lenita Karlsson.

Mer info om initiativet hittar du här

festspec_host2020_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
2020_helsida
happyhomes_sommar2020
kcbygg_aug_helsida
boisigtuna
centrum_helsida2020

Märsta på Minecraft

Nöjesnyheter Delar av Märsta finns nu tillgängligt på Minecraft: - Anledningen till att vi har valt att lägga tid på det här är att visa vad vi på geodataenheten kan göra med tillgängligt kartmaterial och att väcka en nyfikenhet för vad geodata är och vad det kan användas till, säger Sigtuna kommuns Geodatachef Sonja Tegeback-Hjort.

Späckat program för Valsta Café

Kulturnyheter Skyddsvärnet har startat upp sin kaféverksamhet i Valsta Centrum: - Det vore fantastiskt om Valsta café kan bli ytterligare en mötesplats för boende i Valsta. En plats att umgås på, ta del av upplevelser och lära känna nya människor som man annars inte skulle umgås med, säger Sandra Tillbom, projektledare.

sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
kcbygg_outsider
festspec_host2020_outsider