moderater_pan_sommar
Här är det tänkt att kortegen ska gå

Vill hylla studenterna med kortege

Arlandagymnasiet får ingen officiell kortege men en kommuninvånare har tagit initiativ till en kortege runt om i Märsta för att hylla dem ändå.

centrum_artikel

5:e juni kommer studenterna att hyllas i en kortege runt Märsta. Lenita Karlsson är initiativtagare och har startat en facebookgrupp för att sprida budskapet. Målet är att det ska samlas människor längs vägen för att hylla studenterna som i år inte får något traditionsenligt firande. Dessutom är alla flak i år förbjudna i samband med studentfirande. Då det kommer att vara en jämn ström av fordon som kör runt genom Märsta är det ingen risk för för folkmassor enligt Lenita Karlsson.

Mer info om initiativet hittar du här

2020_helsida
centrum_helsida2020
mp_host_helsida
bostad_helsida

Sigtunabandet går på turné

Kultur & Nöje Sigtunabandet Nocean går på turné med sin musikalisk föreställning: - Innan Covid-19 ens fanns så började vi fundera på hur vi kunde tänka utanför boxen med vilka scener vi skulle spela på. Samt vilken riktning vi ville åt - så då landade vi i att vi ville göra filmisk metal med livekonserter på teaterscener, berättar sångerskan Hanna Olsson.

dack-helsida
bildextra

Så var Märstakalaset

Nöjesnyheter Märstakalaset arrangerades på lördagen med bland annat Stage Academy som letade musiktalanger: - Det var en hektisk dag, men det är det värt när man får se så mycket ung talang. Artisttävlingen gick super och slutade i allsång och Klara Hammarström var också grym. Det var längesen jag hade en sån här dag, det var efterlängtat, säger Adam Jönssön, projektledare på Stage Academy

happyhomes_sommar2020
Klickextra!

Mest klickat i augusti

Nöjesnyheter Har du missat någon stor nyhet på märsta.nu i augusti? Nu får du ny chans att läsa de viktigaste nyheterna den gånga månaden.

helsida_var2021
defacto_helsida
vaccin
connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
vaccin-outsider
mp-outsider
centrum_sommar_out
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
dack-outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
bostad_outsider