bostadsformedling
Viktor då det begav sig i GUIF innan han lämnade för spel i Danmark.Foto: Pressbild/GUIF Eskilstuna

Viktor Östlund till Malmö

Skånelafostrade Viktor Östlund lämnar sin danska klubb Team Tvis Holstebro för att spela i Handbollsligan med HK Malmö: - Jag har skrivit ett tvåårskontrakt, säger Viktor till sajten Skånesport.

centrum_artikel

Efter några säsonger i Danmark vänder Viktor Östlund hem till Sverige igen, han har skrivit på ett tvåårskontrakt med ligalaget HK Malmö rapporterar Skånesport:
– Jag har skrivit ett tvåårskontrakt. Det fanns många klubbar som var intresserade, men jag tyckte att det HK Malmö erbjöd var jättespännande. Dessutom passar det min situation just nu väldigt bra eftersom min tjej finns i Köpenhamn, säger Viktor till tidningen.

Malmös tränare Stian Tönnesen är nöjd med värvningen, Viktor är tillgänglig först till kommande säsong.
– Jag blev imponerad redan när jag spelade mot honom när han var i GUIF. Att vi kan värva på den här nivån visar att vi menar allvar med att utmana i den absoluta toppen. Viktor är kanske mer spelande än Adam, som går mycket på kraft, och hans längd ger en extra fördel, kommenterar Stian Tönnesen till Skånesport.

centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
EXTRA

Eklund tillbaka i RIK

Innebandy Daniel Eklund är tillbaka i Rosersbergs IK efter en sejour i Arlanda IBK: - Eklund är en perfekt spets, stark i djupled, aggressiv framför mål och hungrig på att producera i varje byte, säger tränaren Magnus Jäderlund.

helsida_sommarlov

Helgens matcher: Bygdens lag igång

Fotboll Nu drar bygdens lag igång sina matcher med spel i samtliga serier från Division 3 till Division 7. Märsta IK spelar hemma i Märsta på söndag, FC Arlanda borta i Västerås på lördag. Men det finns gott om matcher att ta del av.

sigtunahem_sokbostad
studeravidare_helsida
brobygget_midgard_helsida
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

2020_helsida
connys_helsida
brobygget_helsida_valsta
defacto_helsida
sigtuna_vatten_outsider
nrh
brobygget_outsider_valsta
studeravidare_outsider
brobygget_midgard_outsider
outsider_sommarlov
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
swedol_outsider