centrum_panorama2020
Viktor då det begav sig i GUIF innan han lämnade för spel i Danmark.Foto: Pressbild/GUIF Eskilstuna

Viktor Östlund till Malmö

Skånelafostrade Viktor Östlund lämnar sin danska klubb Team Tvis Holstebro för att spela i Handbollsligan med HK Malmö: - Jag har skrivit ett tvåårskontrakt, säger Viktor till sajten Skånesport.

centrum_artikel

Efter några säsonger i Danmark vänder Viktor Östlund hem till Sverige igen, han har skrivit på ett tvåårskontrakt med ligalaget HK Malmö rapporterar Skånesport:
– Jag har skrivit ett tvåårskontrakt. Det fanns många klubbar som var intresserade, men jag tyckte att det HK Malmö erbjöd var jättespännande. Dessutom passar det min situation just nu väldigt bra eftersom min tjej finns i Köpenhamn, säger Viktor till tidningen.

Malmös tränare Stian Tönnesen är nöjd med värvningen, Viktor är tillgänglig först till kommande säsong.
– Jag blev imponerad redan när jag spelade mot honom när han var i GUIF. Att vi kan värva på den här nivån visar att vi menar allvar med att utmana i den absoluta toppen. Viktor är kanske mer spelande än Adam, som går mycket på kraft, och hans längd ger en extra fördel, kommenterar Stian Tönnesen till Skånesport.

teatergrillen_helsida
defacto_helsida
aretslarling

Hattrick av Karlsson

Ishockey William Karlsson har haft en trög säsong särskilt i målkolumnen men i morse slog han till med ett hattrick.

2020_helsida
centrum_helsida2020
connys_helsida
damallsvenskan

Viktig seger för Skånela mot Hellton

Handboll Även Skånelas damer vann på lördagen då man besegrade Hellton på bortaplan: - Första segern på bortaplan för oss, sa tränare Fredrik Söderberg Warnheim till Handbollskanalen.

happy_homes_mars
salong_elisabeth_helsida

Blanco blir landslagstränare

Fotboll Förre märstabon Daniel Blanco som spelat i både Valsta Syrianska och Märsta IK börjar träna svenska damlandslaget i futsal: - Det blir en spännande utmaning, säger Blanco till Svenska Fotbollförbundets hemsida.

sportlov_sigtuna
herrallsvenskan

Jumbon pressade Skånela

Handboll Skånela låg under med hela sju mål mot jumbon Boden men hittade ett sätt att åka hem med två poäng: Att vinna när man är dålig är en styrka, twittrar tränare Jimmy Karlsson.

oppning_salongelisabeth_outsider
sportlov_sigtuna_outsider
connys
teatergrillen_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
speedy_outsider