arlandagk_panorama
Viktor då det begav sig i GUIF innan han lämnade för spel i Danmark.Foto: Pressbild/GUIF Eskilstuna

Viktor Östlund till Malmö

Skånelafostrade Viktor Östlund lämnar sin danska klubb Team Tvis Holstebro för att spela i Handbollsligan med HK Malmö: - Jag har skrivit ett tvåårskontrakt, säger Viktor till sajten Skånesport.

sportlov_centrum

Efter några säsonger i Danmark vänder Viktor Östlund hem till Sverige igen, han har skrivit på ett tvåårskontrakt med ligalaget HK Malmö rapporterar Skånesport:
– Jag har skrivit ett tvåårskontrakt. Det fanns många klubbar som var intresserade, men jag tyckte att det HK Malmö erbjöd var jättespännande. Dessutom passar det min situation just nu väldigt bra eftersom min tjej finns i Köpenhamn, säger Viktor till tidningen.

Malmös tränare Stian Tönnesen är nöjd med värvningen, Viktor är tillgänglig först till kommande säsong.
– Jag blev imponerad redan när jag spelade mot honom när han var i GUIF. Att vi kan värva på den här nivån visar att vi menar allvar med att utmana i den absoluta toppen. Viktor är kanske mer spelande än Adam, som går mycket på kraft, och hans längd ger en extra fördel, kommenterar Stian Tönnesen till Skånesport.

defacto_helsida
ridskola_2019_helsida

Guld för Källstrand i Turkiet

kampsport Kim Taekwondo har tävlat på Presidents Cup och Turkish Open i Turkiet mellan 5-17 februari med tre deltagare: - Presidents Cup är världens största Taekwondo tävling med ca 3000 deltagare och är en världsranking tävling av rang.

banner_trerosor
icavalsta_semlor
sangensemble

Rosers jagar kvalplats

Innebandy RIK jagar vidare i innebandyns Division 1 efter seger mot Järfälla: - Nu är vi på allvar med i jakten på en allsvensk plats, säger sportchef Fredrik Raschke.

korpen_jan-feb
sportlov2019
arlandagolf
sigtunavatten_standard

Klart med tränarstab i Jets

Amerikansk Fotboll Arlanda Jets har gjort klart med tränaren Remi Fritzell för herrlaget: - Vårt mål blir att vinna serien, och vi har en trupp och en coachingstab som verkligen tror på det också, säger Remi i ett pressmeddelande.

extravaganza_outsider
ridskola2019_outsider
nrh