defacto_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Viktiga matcher före uppehållet

Viktiga poäng står på spel när Division 3 spelar sin sista omgång med start ikväll för Märsta och på lördag för FC Arlanda.

FC Arlanda åkte på en klar förlust borta mot Kungsängen och fick dessutom Pierre Yaghleji utvisad. Kungsängen hade 4-0 innan FC Arlanda vaknade till liv och satte två mål. Kungsängen slog dock igen dörren för FC Arlanda med två snabba mål innan slutsignalen, bland annat ett på straff. Det var Kungsängens andra straff i matchen, den första räddade Milo Hanna.

På lördag spelar FC Arlanda mot Franke och kan ge Märsta IK en hjälpande hand i toppen. FC Arlanda behöver dock alla poäng i världen just nu eftersom man parkerar som nästjumbo med hela fem poäng upp till säker mark. Det står klart att man kommer att vara under nedflyttningsstrecket över sommaren oavsett hur det går mot Franke.

Märsta IK spelar mot Västerås IK ikväll och vid seger för MIK sätter man press på ESK och Franke i toppen, samtidigt kan man blanda in Västerås IK i bottenstriden. Avspark är 19.30 på Midgårdsvallen. MIK är svårslaget hemma och står på fyra segrar och två oavgjorda på sex matcher, dessutom klara 13-2 i mål.

EXTRA

Domare slagen under match i Odensala

Fotboll En domare fick på måndagskvällen motta ett slag i ansiktet av en spelare i Wigör2 i samband med Division 7-matchen Wigör2-Procyon2: - Att med våld ge sig på motståndare, domare eller medspelare är inte accepterat på någon nivå, skriver föreningens ordförande Marianne Isoz Henriksson i ett facebookinlägg.

happyhomes_2019
sommar_centrum
defacto_helsida

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

ica_valsta_choklad
colorama_april2

Kommunens personalklubb på internationell turnering

Fotboll Sigtuna kommuns personalklubb har varit i Prag för att spela i en av Europas största amatörcuper i fotboll: - Det här var första året som vi deltog och sammanfattningsvis så var det väldigt lyckat, säger personalklubbens ordförande Erik Aravena Valencia.

logistik_sigtuna
sigtunavatten_standard
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

fme_helsida
sommar

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

sportfiske_sommar
fme_outsider
connys
nrh
defacto_outsider
sbrf_outsider
colorama_april