arlandagk_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi

Viktiga matcher före uppehållet

Viktiga poäng står på spel när Division 3 spelar sin sista omgång med start ikväll för Märsta och på lördag för FC Arlanda.

centrum_pask

FC Arlanda åkte på en klar förlust borta mot Kungsängen och fick dessutom Pierre Yaghleji utvisad. Kungsängen hade 4-0 innan FC Arlanda vaknade till liv och satte två mål. Kungsängen slog dock igen dörren för FC Arlanda med två snabba mål innan slutsignalen, bland annat ett på straff. Det var Kungsängens andra straff i matchen, den första räddade Milo Hanna.

På lördag spelar FC Arlanda mot Franke och kan ge Märsta IK en hjälpande hand i toppen. FC Arlanda behöver dock alla poäng i världen just nu eftersom man parkerar som nästjumbo med hela fem poäng upp till säker mark. Det står klart att man kommer att vara under nedflyttningsstrecket över sommaren oavsett hur det går mot Franke.

Märsta IK spelar mot Västerås IK ikväll och vid seger för MIK sätter man press på ESK och Franke i toppen, samtidigt kan man blanda in Västerås IK i bottenstriden. Avspark är 19.30 på Midgårdsvallen. MIK är svårslaget hemma och står på fyra segrar och två oavgjorda på sex matcher, dessutom klara 13-2 i mål.

fme_helsida
division 5

Inledde femman med seger

Fotboll Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

ica_pask
bonava_helsida

Nygårds kvar i Skånela

Handboll Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
EXTRA

Annika utses till Årets ungdomsledare

Ishockey Kultur- och fritidsnämnden har utsett Wings Annika Bröms till Årets ungdomsledare: - Med ett ständigt leende på läpparna och en smittsamt positiv inställning ser Annika till att alla barn som vill, får spela ishockey eller lära sig att åka skridskor, lyder motiveringen.

EXTRA

Wings nära Ettan efter storseger

Ishockey Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

valsta_utveckling
colorama_april2
Handbollskvalet

Förlust i andra matchen

Handboll Skånela föll i den andra kvalmatchen mot Önnered och det står nu 1-1 i matcher: - En god prestation där vi kämpar och försöker med alla möjliga medel. Tyvärr räckte det inte till seger men vi bevisar att vi kan dansa även på bortaplan mot handbollsligalag, skriver tränare Jimmy Karlsson på Facebook.

defacto_helsida

Motivationsföreläsare besökte golfklubb

golf Kjell Enhager besökte Arlandastads Golfklubb i tisdags för att föreläsa för klubbens nätverk av företagare: - I Tisdags genomförde vi säsongens första Nätverksträff med Kjell Enhager som gästföreläsare. Kjell är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, kanske den bästa, säger Per Karlsson, VD på Arlandastad Golf.

centrum_pask_helsida
colorama_april
sigtunavatten_outsider
ridskola2019_outsider
fme_outsider
bonava_outsider
valsta_utveckling_2
defacto_outsider
sh_oppet