defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen

Viktig seger mot Tyresö

Skånela tog en viktig seger i jakten på att slippa kvala sig kvar i Allsvenskan.

centrum_artikel

Tyresö besegrades på tisdagskvällen med 25-23 på bortapalan efter sju mål av Moa Andersson bland annat. Lagen följs åt i målprotokollet under stora delar av matchen men i andra kopplar Skånela ett fyramålsgrepp som man sedan inte släpper. Med åtta minuter kvar är ledningen fortfarande fyra mål och med fyra minuter kvar punkterar Agnes Lundin matchen genom att sätta 24-19. Tyresö gör förvisso fyra mål sista minuterna men Skånela kan ändå hålla undan.

Tre matcher återstår av Damallsvenskan och Skånela har två poäng tillgodo på just Tyresö, närmast väntar OV Helsingborg på hemmaplan. Ett OV som i praktiken inte har mer än äran kvar att spela för.

helsida_sommarlov
EXTRA

Eklund tillbaka i RIK

Innebandy Daniel Eklund är tillbaka i Rosersbergs IK efter en sejour i Arlanda IBK: - Eklund är en perfekt spets, stark i djupled, aggressiv framför mål och hungrig på att producera i varje byte, säger tränaren Magnus Jäderlund.

centrum_helsida2020

Helgens matcher: Bygdens lag igång

Fotboll Nu drar bygdens lag igång sina matcher med spel i samtliga serier från Division 3 till Division 7. Märsta IK spelar hemma i Märsta på söndag, FC Arlanda borta i Västerås på lördag. Men det finns gott om matcher att ta del av.

happyhomes_sommar2020
brobygget_midgard_helsida
brobygget_helsida_valsta
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

2020_helsida
defacto_helsida
studeravidare_helsida
sigtunahem_sokbostad
connys_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

nrh
centrum_sommar_out
brobygget_outsider_valsta
outsider_sommarlov
brobygget_midgard_outsider
ridskola_2020_outsider
studeravidare_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider