defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen

Viktig seger mot Tyresö

Skånela tog en viktig seger i jakten på att slippa kvala sig kvar i Allsvenskan.

Tyresö besegrades på tisdagskvällen med 25-23 på bortapalan efter sju mål av Moa Andersson bland annat. Lagen följs åt i målprotokollet under stora delar av matchen men i andra kopplar Skånela ett fyramålsgrepp som man sedan inte släpper. Med åtta minuter kvar är ledningen fortfarande fyra mål och med fyra minuter kvar punkterar Agnes Lundin matchen genom att sätta 24-19. Tyresö gör förvisso fyra mål sista minuterna men Skånela kan ändå hålla undan.

Tre matcher återstår av Damallsvenskan och Skånela har två poäng tillgodo på just Tyresö, närmast väntar OV Helsingborg på hemmaplan. Ett OV som i praktiken inte har mer än äran kvar att spela för.

centrum_helsida2020

Veteranen förlänger

Handboll Veteranen Anna Nygårds förlänger kontraktet med Skånela: - Anna är ju lite av ryggraden i laget, säger tränare Fredrik Söderberg Warnheim.

ridskola2020_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

coronakrisen

Fotbollsklubben stänger ner

Fotboll Fotbollsklubben FC Arlanda stänger ner all verksamhet både för barn och unga samt vuxna: - Vi måste göra vårt för att stoppa smittspridningen i samhället, säger styrelseledamoten Aleksander Iskandar.

marina_helsida
EXTRA

Supertalangen stannar kvar

Handboll Skånelas supertalang Simon Lindberg stannar kvar i laget:- Det ska bli mycket kul att vara en av spelarna i Skånelas trupp nästa säsong, säger Lindberg i ett uttalande.

festspec_corona_helsida
defacto_helsida
EXTRA

Inget kval för Skånela

Handboll Skånelas säsong slutar i moll, på fredagen lämnade Svenska Handbollförbundet besked om att det inte blir något kval till ligan.

2020_helsida
happy_homes_mars

SBRF mötte Lagga

Ridning Sigtunabygdens Ryttarförening har haft en utbytestävling hos Lagga fältrittklubb: - Efter en jämn kamp mellan Sigtunabygdens Ryttarförening och Lagga fältrittklubb tog Sigtuna hem lagvinsten denna omgång.

salong_elisabeth_helsida
speedy_helsida
damallsvenskan

Stabil seger mot Aranäs

Handboll Skånela tog en viktig seger på onsdagskvällen mot Aranäs: - Det känns fantastisk och fantastiskt att vinna när det är pressat läge, sa matchhjälten Gracia Axelsson.

marina_outsider
nrh
speedy_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
sigtuna_vatten_outsider
festspec_corona_outsider