center_pan21
Foto: Magnus Granhagen

Viktig seger mot Tyresö

Skånela tog en viktig seger i jakten på att slippa kvala sig kvar i Allsvenskan.

centrum_artikel

Tyresö besegrades på tisdagskvällen med 25-23 på bortapalan efter sju mål av Moa Andersson bland annat. Lagen följs åt i målprotokollet under stora delar av matchen men i andra kopplar Skånela ett fyramålsgrepp som man sedan inte släpper. Med åtta minuter kvar är ledningen fortfarande fyra mål och med fyra minuter kvar punkterar Agnes Lundin matchen genom att sätta 24-19. Tyresö gör förvisso fyra mål sista minuterna men Skånela kan ändå hålla undan.

Tre matcher återstår av Damallsvenskan och Skånela har två poäng tillgodo på just Tyresö, närmast väntar OV Helsingborg på hemmaplan. Ett OV som i praktiken inte har mer än äran kvar att spela för.

dack-helsida
helsida_var2021

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

centrum_helsida2020
defacto_helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

2020_helsida
mp_host_helsida
bostad_helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

connys_helsida
happyhomes_sommar2020

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

mp-outsider
dack-outsider
centrum_sommar_out
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
bostad_outsider
nrh
connys
ridskola_2020_outsider