arlandagk_panorama
Wings firar segern mot NackaFoto: Wings/Facebook

Viktig seger för Wings i kvalserien

Wings tog en viktig seger i kvalserien när man besegrade Nacka med 4-0 på fredagskvällen.

centrum_pask

Efter bara två poäng på de inledande två matcherna var Wings i behov av en seger borta mot Nacka. Matchen var länge mållös innan Mattias Johansson ordnade ledningsmålet i mitten av andra, med 3.09 kvar av andra kom 2-0 av Alexander Lööw. I tredje ökade Eric Jacobsson och Jens Ericsson på till 3 och 4-0. Därmed är Wings efter tre matcher bara en poäng bakom ettan Värmdö. I målet räddade Alexander Jirhage samtliga 24 skott som Nacka sköt på mål. Ny match väntar hemma i Märsta på söndag när tabelltvåan Eskilstuna Linden kommer på besök.

defacto_helsida
division 5

Inledde femman med seger

Fotboll Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

ica_pask
fme_helsida

Nygårds kvar i Skånela

Handboll Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

centrum_pask_helsida
EXTRA

Annika utses till Årets ungdomsledare

Ishockey Kultur- och fritidsnämnden har utsett Wings Annika Bröms till Årets ungdomsledare: - Med ett ständigt leende på läpparna och en smittsamt positiv inställning ser Annika till att alla barn som vill, får spela ishockey eller lära sig att åka skridskor, lyder motiveringen.

valsta_utveckling
EXTRA

Wings nära Ettan efter storseger

Ishockey Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

sigtunavatten_standard
logistik_utbildning
Handbollskvalet

Förlust i andra matchen

Handboll Skånela föll i den andra kvalmatchen mot Önnered och det står nu 1-1 i matcher: - En god prestation där vi kämpar och försöker med alla möjliga medel. Tyvärr räckte det inte till seger men vi bevisar att vi kan dansa även på bortaplan mot handbollsligalag, skriver tränare Jimmy Karlsson på Facebook.

happyhomes_2019

Motivationsföreläsare besökte golfklubb

golf Kjell Enhager besökte Arlandastads Golfklubb i tisdags för att föreläsa för klubbens nätverk av företagare: - I Tisdags genomförde vi säsongens första Nätverksträff med Kjell Enhager som gästföreläsare. Kjell är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, kanske den bästa, säger Per Karlsson, VD på Arlandastad Golf.

bonava_helsida
valsta_utveckling_2
bonava_outsider
ridskola2019_outsider
colorama_april
defacto_outsider
fme_outsider
sigtunavatten_outsider
sh_oppet