defacto_pan
Wings firar segern mot NackaFoto: Wings/Facebook

Viktig seger för Wings i kvalserien

Wings tog en viktig seger i kvalserien när man besegrade Nacka med 4-0 på fredagskvällen.

Efter bara två poäng på de inledande två matcherna var Wings i behov av en seger borta mot Nacka. Matchen var länge mållös innan Mattias Johansson ordnade ledningsmålet i mitten av andra, med 3.09 kvar av andra kom 2-0 av Alexander Lööw. I tredje ökade Eric Jacobsson och Jens Ericsson på till 3 och 4-0. Därmed är Wings efter tre matcher bara en poäng bakom ettan Värmdö. I målet räddade Alexander Jirhage samtliga 24 skott som Nacka sköt på mål. Ny match väntar hemma i Märsta på söndag när tabelltvåan Eskilstuna Linden kommer på besök.

Hockeyskolan är större än någonsin

Ishockey Wings hockeyskola har haft sina prova-på-tillfällen. Men trots det är det nästan 100 barn som kliver på i Pinbackshallen en lördag förmiddag: - Vi har fått hit många barn som provat på och sedan är kvar, berättar Per Ottenström, ledare i hockeyskolan.

hostfest_centrum
defacto_host2018
allsvenskan

Skånela föll med uddamålet

Handboll Skånela förlorade med 25-26 i Vikingahallen mot Eskilstuna GUIF efter att sekretariatet hamnat i fokus sista sekunderna då man missade att sätta igång klockan.

division 3

FC Arlanda ur trean

Fotboll Sejouren för FC Arlanda i Division 3 blev ettårig, nu är man klara för fyran 2019.

allsvenskan

Seger mot Eslöw

Handboll Skånela vann i Damallsvenskan med 26-23 efter att Moa Andersson svarat för åtta mål: - Vi har revanschlusta från förra helgen, sa tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg.

EXTRA

Styrkebesked av Skånela

Handboll Skånela imponerade stort under söndagen när man slog OV Helsingborg med 26-21: - Vi följer spelplanen, konstaterar tränare Jimmy Karlsson.

Svår uppgift för Skånela mot seriefavoriten

Handboll Skånela möter seriefavoriten OV Helsingborg hemma i Märsta på söndagen: - Jag tycker att vi går in med en skön känsla inför denna match då vi överlag gjorde en bra prestation mot Kungälv och att försvarsspel och målvaktsspel var något som såg väldigt bra ut och något som vi ska bygga vidare på, säger assisterande tränare Kalle Andersson till klubbens hemsida.

objekt2
komvuxq3_4
objekt4
sbrf_sep
sigtunavatten_standard
objekt3
sportfiske_banner
connys
outsider
nrh