defacto_pan
Wings firar segern mot NackaFoto: Wings/Facebook

Viktig seger för Wings i kvalserien

Wings tog en viktig seger i kvalserien när man besegrade Nacka med 4-0 på fredagskvällen.

banner_juni_artikel

Efter bara två poäng på de inledande två matcherna var Wings i behov av en seger borta mot Nacka. Matchen var länge mållös innan Mattias Johansson ordnade ledningsmålet i mitten av andra, med 3.09 kvar av andra kom 2-0 av Alexander Lööw. I tredje ökade Eric Jacobsson och Jens Ericsson på till 3 och 4-0. Därmed är Wings efter tre matcher bara en poäng bakom ettan Värmdö. I målet räddade Alexander Jirhage samtliga 24 skott som Nacka sköt på mål. Ny match väntar hemma i Märsta på söndag när tabelltvåan Eskilstuna Linden kommer på besök.

happyhomes_2019
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

midsommar_valsta_helsida
fme_helsida
oppning_helsida

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

sigtunavatten_standard
banner_juni_helsida
defacto_helsida

Silver för Källstrand i Österrike

kampsport Izabella Källstrand tävlande i lördags på Austrian Open G1 och tog silver: - Ett ordentligt Styrkebesked av Izabella som även tog guld på Turkish Open i februari, säger tränaren Jens Lundin.

colorama_april2
EXTRA

Skånela värvar in 118-målsskytt från Handbollsligan

Handboll Skånela värvar in Ola Pewik närmast från AIK men med förflutet i Ricoh.: - Det ska bli spännande och roligt att komma till en ny miljö. Jag har fått en bra bild utav både klubb & tränare och ser fram emot att sätta igång med träningen, säger Ola Pewik i ett pressmeddelande.

ica_valsta_choklad
EXTRA

Arlandastadgolfare vann på Barsebäck

golf Christoffer Sahlström från Arlandastad Golfklubb vann på lördagen Barsebäck Resort Masters: - Barsebäck är en av Sverige absolut bästa banor där du måste spela väldigt bra golf för att komma runt, det är inte mycket utrymme att missa på. Vinden varierade också från dag till dag så man fick tänka om, säger Christopher Sahlström i ett pressmeddelande.

sh_bovard_out
midsommar_valsta_outsider
sbrf_outsider
sh_oppet
connys
ridskola2019_outsider
colorama_april
oppning_outsider
fme_outsider
defacto_outsider
nrh