bostadsformedling
Foto: Magnus Granhagen

Viktig seger för Skånela mot Hellton

Även Skånelas damer vann på lördagen då man besegrade Hellton på bortaplan: - Första segern på bortaplan för oss, sa tränare Fredrik Söderberg Warnheim till Handbollskanalen.

centrum_artikel
Skånela tog en viktig seger mot Hellton på lördagen och tog sig upp över kvalstrecket. Segern fullbordades genom en stark spurt sista minuterna då Skånela gick från underläge 24-25 till seger 30-25.
– En jättefin match, inte den mest välspelade men krigarinställningen imponerar, berättar tränare Fredrik Söderberg Wernheim för Handbollskanalen.
Det är tajt kring nedflyttnings- och kvalstrecket. Med fyra matcher kvar att spela har Skånela tre poäng ner till nedflyttningsplats och står på samma poäng, 13, som Tyresö som innehar negativt kval tillsammans med Hellton.
Målen
Andersson 8, Wislander 6, Kou Aune 5, Bergsten 3, Nygårds 2, Lindgren 2, Olofsson, Schaerlund
kaa_sigtuna_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida
marina_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

sommar_sigtuna2020
brobygget_midgard_helsida
2020_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

landsbygd_sigtuna_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

happyhomes_sommar2020
spedition_sigtuna

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

speedy_helsida
brobygget_helsida_valsta
speedy_outsider
nrh
kaa_outsider
centrum_sommar_out
brobygget_midgard_outsider
sigtuna_vatten_outsider
brobygget_outsider_valsta
marina_outsider
ridskola_2020_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
swedol_outsider
studeravidare_outsider