moderater_pan_sommar
Foto: Magnus Granhagen

Viktig seger för Skånela mot Hellton

Även Skånelas damer vann på lördagen då man besegrade Hellton på bortaplan: - Första segern på bortaplan för oss, sa tränare Fredrik Söderberg Warnheim till Handbollskanalen.

centrum_artikel
Skånela tog en viktig seger mot Hellton på lördagen och tog sig upp över kvalstrecket. Segern fullbordades genom en stark spurt sista minuterna då Skånela gick från underläge 24-25 till seger 30-25.
– En jättefin match, inte den mest välspelade men krigarinställningen imponerar, berättar tränare Fredrik Söderberg Wernheim för Handbollskanalen.
Det är tajt kring nedflyttnings- och kvalstrecket. Med fyra matcher kvar att spela har Skånela tre poäng ner till nedflyttningsplats och står på samma poäng, 13, som Tyresö som innehar negativt kval tillsammans med Hellton.
Målen
Andersson 8, Wislander 6, Kou Aune 5, Bergsten 3, Nygårds 2, Lindgren 2, Olofsson, Schaerlund
vaccin
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

connys_helsida
damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

helsida_var2021
bostad_helsida
mp_host_helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

defacto_helsida
dack-helsida

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

centrum_helsida2020
division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

happyhomes_sommar2020
slaget om uppland

Simon taggad för derbyt

Handboll På söndag är det derbydags igen för Skånela då Rimbo kommer till ett förhoppningsvis kokande Vikingahallen: - Det ska bli kul, säger Skånelas supertalang Simon Lindberg.

2020_helsida

Sarenbrant tillbaka i moderklubben

Handboll Filippa Sarenbrant är tillbaka i moderklubben efter några år på vift: - Skånela är verkligen hemma för mig och det känns roligt att få vara en del av det igen, säger hon.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
vaccin-outsider
bostad_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out
dack-outsider
ridskola_2020_outsider
mp-outsider
sigtuna_vatten_outsider
connys