defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen

Viktig seger för Skånela mot Hellton

Även Skånelas damer vann på lördagen då man besegrade Hellton på bortaplan: - Första segern på bortaplan för oss, sa tränare Fredrik Söderberg Warnheim till Handbollskanalen.

Skånela tog en viktig seger mot Hellton på lördagen och tog sig upp över kvalstrecket. Segern fullbordades genom en stark spurt sista minuterna då Skånela gick från underläge 24-25 till seger 30-25.
– En jättefin match, inte den mest välspelade men krigarinställningen imponerar, berättar tränare Fredrik Söderberg Wernheim för Handbollskanalen.
Det är tajt kring nedflyttnings- och kvalstrecket. Med fyra matcher kvar att spela har Skånela tre poäng ner till nedflyttningsplats och står på samma poäng, 13, som Tyresö som innehar negativt kval tillsammans med Hellton.
Målen
Andersson 8, Wislander 6, Kou Aune 5, Bergsten 3, Nygårds 2, Lindgren 2, Olofsson, Schaerlund
centrum_helsida2020

Veteranen förlänger

Handboll Veteranen Anna Nygårds förlänger kontraktet med Skånela: - Anna är ju lite av ryggraden i laget, säger tränare Fredrik Söderberg Warnheim.

ridskola2020_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

coronakrisen

Fotbollsklubben stänger ner

Fotboll Fotbollsklubben FC Arlanda stänger ner all verksamhet både för barn och unga samt vuxna: - Vi måste göra vårt för att stoppa smittspridningen i samhället, säger styrelseledamoten Aleksander Iskandar.

defacto_helsida
EXTRA

Supertalangen stannar kvar

Handboll Skånelas supertalang Simon Lindberg stannar kvar i laget:- Det ska bli mycket kul att vara en av spelarna i Skånelas trupp nästa säsong, säger Lindberg i ett uttalande.

festspec_corona_helsida
2020_helsida
EXTRA

Inget kval för Skånela

Handboll Skånelas säsong slutar i moll, på fredagen lämnade Svenska Handbollförbundet besked om att det inte blir något kval till ligan.

speedy_helsida
happy_homes_mars

SBRF mötte Lagga

Ridning Sigtunabygdens Ryttarförening har haft en utbytestävling hos Lagga fältrittklubb: - Efter en jämn kamp mellan Sigtunabygdens Ryttarförening och Lagga fältrittklubb tog Sigtuna hem lagvinsten denna omgång.

marina_helsida
salong_elisabeth_helsida
damallsvenskan

Stabil seger mot Aranäs

Handboll Skånela tog en viktig seger på onsdagskvällen mot Aranäs: - Det känns fantastisk och fantastiskt att vinna när det är pressat läge, sa matchhjälten Gracia Axelsson.

speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider
nrh
swedol_outsider
festspec_corona_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
ridskola_2020_outsider