bostadsformedling
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Viktig seger för Skånela i bottenmöte

Skånela tog två viktiga poäng i bottenmötet mot Nacka: - Det var väl värda poäng, konstaterade tränare Fredrik Söderberg.

centrum_artikel

Skånela låg inför det nya året oväntat i botten av Damallsvenskan och när årets första match skulles spelas var det ett bottenmöte mot Nacka. 60 minuter senare stod det 29-20 på resultattavlan och Skånela hade tagit sig upp över negativt kval.
– Det var väl värda poäng, vi har haft en jobbig höst där vi varit bra i många matcher men inte kammat hem några poäng. Idag var vi bra och fick med oss poäng, sa Fredrik Söderberg efter matchen.

Segern var ohotad, Nacka kom inte närmare än 14-12 efter att Skånela haft en sämre period i matchen i slutet av första där man tappade aggressiviteten enligt Söderberg. Men sista delen av matchen gör man 14-8 på Nacka och saken var biff.
– Det känns stabilt hela vägen, vi tar en tidig ledning och vi har ledningen matchen igenom. Sen får vi en liten downperiod i slutet av första där vi tappar aggressivitet. Annars är det bra prestation, bra försvar, målvakt och kontringsspel, analyserar Söderberg.

Målen
Andersson 6, Bergsten 6, Kou Aune 5, Wislander 4, Schaerlund 2, Nygårds 2, Lundström, Lundin, Olofsson, Lannermalm

kaa_sigtuna_helsida
centrum_helsida2020
brobygget_helsida_valsta
speedy_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

studeravidare_helsida
2020_helsida
brobygget_midgard_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

landsbygd_sigtuna_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

sommar_sigtuna2020
connys_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

spedition_sigtuna
marina_helsida
brobygget_outsider_valsta
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
marina_outsider
nrh
swedol_outsider
speedy_outsider
brobygget_midgard_outsider
kaa_outsider
studeravidare_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider