defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Viktig seger för Skånela i bottenmöte

Skånela tog två viktiga poäng i bottenmötet mot Nacka: - Det var väl värda poäng, konstaterade tränare Fredrik Söderberg.

Skånela låg inför det nya året oväntat i botten av Damallsvenskan och när årets första match skulles spelas var det ett bottenmöte mot Nacka. 60 minuter senare stod det 29-20 på resultattavlan och Skånela hade tagit sig upp över negativt kval.
– Det var väl värda poäng, vi har haft en jobbig höst där vi varit bra i många matcher men inte kammat hem några poäng. Idag var vi bra och fick med oss poäng, sa Fredrik Söderberg efter matchen.

Segern var ohotad, Nacka kom inte närmare än 14-12 efter att Skånela haft en sämre period i matchen i slutet av första där man tappade aggressiviteten enligt Söderberg. Men sista delen av matchen gör man 14-8 på Nacka och saken var biff.
– Det känns stabilt hela vägen, vi tar en tidig ledning och vi har ledningen matchen igenom. Sen får vi en liten downperiod i slutet av första där vi tappar aggressivitet. Annars är det bra prestation, bra försvar, målvakt och kontringsspel, analyserar Söderberg.

Målen
Andersson 6, Bergsten 6, Kou Aune 5, Wislander 4, Schaerlund 2, Nygårds 2, Lundström, Lundin, Olofsson, Lannermalm

centrum_helsida2020
oppethus_helsida
teatergrillen_helsida
defacto_helsida
happyhomes_50
connys_helsida

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

connys
teatergrillen_outsider
nrh
oppethus_outsider