arlandagk_panorama
Foto: Magnus Granhagen

Viktig poäng för Arlanda i bottenstriden

FC Arlanda fick med sig en poäng i bottenstriden och ligger kvar på sin kvalplats efter lördagens match mot Heby.

centrum_pask

Viktiga poäng stod på spel mellan Heby-FC Arlanda på Tegelvallen i Heby. Heby ligger just över strecket och hade inte råd att släppa Arlanda förbi sig. Lagen hade enligt sajten salahebyfotboll.se varsin het målchans i den första halvleken.

Inledningen av andra blev också tillknäppt men sista halvtimmen öppnade det upp sig och båda lagen skapade chanser. I och med poängen så är Arlanda en poäng bakom Västerås IK på säker mark, Heby har fyra poäng tillgodo på FC Arlanda. Närmast ska Arlanda möta Vallentuna hemma på Midgårdsvallen 27/8 och därefter är det derby mot Märsta IK 1/9.

sigtunavatten_standard
division 5

Inledde femman med seger

Fotboll Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

logistik_utbildning
bonava_helsida

Nygårds kvar i Skånela

Handboll Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

fme_helsida
EXTRA

Annika utses till Årets ungdomsledare

Ishockey Kultur- och fritidsnämnden har utsett Wings Annika Bröms till Årets ungdomsledare: - Med ett ständigt leende på läpparna och en smittsamt positiv inställning ser Annika till att alla barn som vill, får spela ishockey eller lära sig att åka skridskor, lyder motiveringen.

defacto_helsida
EXTRA

Wings nära Ettan efter storseger

Ishockey Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

ica_pask
colorama_april2
Handbollskvalet

Förlust i andra matchen

Handboll Skånela föll i den andra kvalmatchen mot Önnered och det står nu 1-1 i matcher: - En god prestation där vi kämpar och försöker med alla möjliga medel. Tyvärr räckte det inte till seger men vi bevisar att vi kan dansa även på bortaplan mot handbollsligalag, skriver tränare Jimmy Karlsson på Facebook.

centrum_pask_helsida

Motivationsföreläsare besökte golfklubb

golf Kjell Enhager besökte Arlandastads Golfklubb i tisdags för att föreläsa för klubbens nätverk av företagare: - I Tisdags genomförde vi säsongens första Nätverksträff med Kjell Enhager som gästföreläsare. Kjell är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, kanske den bästa, säger Per Karlsson, VD på Arlandastad Golf.

happyhomes_2019
bonava_outsider
valsta_utveckling_2
sigtunavatten_outsider
defacto_outsider
colorama_april
fme_outsider
sh_oppet
ridskola2019_outsider