sommar
Foto: Magnus Granhagen

Viktig poäng för Arlanda i bottenstriden

FC Arlanda fick med sig en poäng i bottenstriden och ligger kvar på sin kvalplats efter lördagens match mot Heby.

Viktiga poäng stod på spel mellan Heby-FC Arlanda på Tegelvallen i Heby. Heby ligger just över strecket och hade inte råd att släppa Arlanda förbi sig. Lagen hade enligt sajten salahebyfotboll.se varsin het målchans i den första halvleken.

Inledningen av andra blev också tillknäppt men sista halvtimmen öppnade det upp sig och båda lagen skapade chanser. I och med poängen så är Arlanda en poäng bakom Västerås IK på säker mark, Heby har fyra poäng tillgodo på FC Arlanda. Närmast ska Arlanda möta Vallentuna hemma på Midgårdsvallen 27/8 och därefter är det derby mot Märsta IK 1/9.

EXTRA

Domare slagen under match i Odensala

Fotboll En domare fick på måndagskvällen motta ett slag i ansiktet av en spelare i Wigör2 i samband med Division 7-matchen Wigör2-Procyon2: - Att med våld ge sig på motståndare, domare eller medspelare är inte accepterat på någon nivå, skriver föreningens ordförande Marianne Isoz Henriksson i ett facebookinlägg.

sigtunavatten_standard
ica_valsta_choklad
happyhomes_2019

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

sommar
defacto_helsida

Kommunens personalklubb på internationell turnering

Fotboll Sigtuna kommuns personalklubb har varit i Prag för att spela i en av Europas största amatörcuper i fotboll: - Det här var första året som vi deltog och sammanfattningsvis så var det väldigt lyckat, säger personalklubbens ordförande Erik Aravena Valencia.

sbrf_helsida
colorama_april2
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

fme_helsida
sommar_centrum

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

defacto_outsider
fme_outsider
sportfiske_sommar
nrh
connys
colorama_april
sbrf_outsider