defacto_panorama
Lars Berglund startar egen fristående mäklarfirmaFoto: Pressbild

Veteranmäklare startar eget

Lars Berglund som varit verksam som mäklare hos Svensk Fastighetsförmedling i 41 år startar nu egen firma: - Jag kommer att hjälpa gamla kunder och fortsätta att sälja fastigheter i Sigtuna kommun/Upplands-Väsby kommun och runt om i Storstockholm, meddelar Lars Berglund via Facebook.

I 41 år har Lars Berglund varit aktiv som mäklare i Svensk Fastighetsförmedling, många av dessa år ansvarade han för kontoret i Märsta. Men nu väljer han att starta eget, Lars Berglund Fastighets AB. Inriktningen är privat boende och kommersiella fastigheter inom främst Storstockholm men enligt hans hemsida så har han inga geografiska gränser. Kontoret ligger i centrala Märsta på Vänortsringen.

vuxenutbildning2
steningeslottsommar
sportfiskebanner2
happy_homes_juli
sap_valet2018

SAS-linje till Hong Kong flyttas

Näringsliv Den stora SAS-linjen mellan Arlanda-Hong Kong flyttas till Köpenhamn: - SAS har en stark närvaro på alla stora skandinaviska flygplatser. För oss är det viktigt att se över alla våra linjer kontinuerligt för att kunna maximera effekterna för både passagerare och vår lönsamhet, säger Karl Sandlund, SAS.

Näringslivslunch i Kulturlänken

Näringsliv Kommunen tappar i olika näringslivsrankingar men i samband med näringslivslunchen som hölls på tisdagen framkom en bild om lönsamma företag med potential för mer.

Ny linje från Norwegian trots flygskatten

Näringsliv Norwegian som tidigare i veckan deklarerade att man slutar flyga till två destinationer i USA från Arlanda lanserar nu en ny rutt mellan Arlanda-Tallin: - Vi kommer ha viss kapacitetsökning i Sverige i år men en större kapacitetsökning kommer till grannländerna, säger Norwegians kommunikationschef Charlotte Holmberg Jacobsson till Dagens Industri.

VD:n lämnar Destination Sigtuna

Näringsliv Eva Camél Fuglseth slutar som VD på Destination Sigtuna efter två år som tf VD och VD efter Camilla Zedendahl: - Jag har haft två fantastiska, utmanande och lärorika år i en otroligt expansiv destination, säger Eva Camél Fuglseth i ett pressmeddelande.

Norwegian drar in linjer till USA

Näringsliv Norwegian drar in direktlinjer från Arlanda till två destinationer i USA på grund av flygskatten: - Till stor del beror det på flygskatten, men också på en allmän politisk ovilja för att satsa på och utveckla linjenätet i Sverige, säger Charlotte Holmbergh Jacobsson, kommunikationschef på Norwegian, till Radio Stockholm.

yearlingsales
objekt2
forskontor
Norra Redovisningshuset
outsider_moderat
vuxentutbildning
nfc_vinter
objekt4
connys
objekt3
sigtunavatten_standard
val2018
veterankraft_standard
outsider_defacto
sap_outsider