invigning_clasohlsson
Lars Berglund startar egen fristående mäklarfirmaFoto: Pressbild

Veteranmäklare startar eget

Lars Berglund som varit verksam som mäklare hos Svensk Fastighetsförmedling i 41 år startar nu egen firma: - Jag kommer att hjälpa gamla kunder och fortsätta att sälja fastigheter i Sigtuna kommun/Upplands-Väsby kommun och runt om i Storstockholm, meddelar Lars Berglund via Facebook.

banner_artikel

I 41 år har Lars Berglund varit aktiv som mäklare i Svensk Fastighetsförmedling, många av dessa år ansvarade han för kontoret i Märsta. Men nu väljer han att starta eget, Lars Berglund Fastighets AB. Inriktningen är privat boende och kommersiella fastigheter inom främst Storstockholm men enligt hans hemsida så har han inga geografiska gränser. Kontoret ligger i centrala Märsta på Vänortsringen.

varen2018

Elbanan invigd vid Arlanda

Näringsliv På onsdagen invigdes elbanan eRoad Arlanda mellan Arlanda-Rosersberg: - Jobb är en förutsättning för den välfärd som vi levererar i kommunen, och just nu skapas många jobb kring Arlanda. Det blir dock en belastning på miljön, och den belastningen måste uppvägas av något. Då är innovationer och teknikutveckling som eRoadArlanda viktiga, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) i ett pressmeddelande.

forskontor
center_banner2
februari

Comfort ordnar omfattande energilösning

Näringsliv Comfort Karby VVS har fått ett stort uppdrag om att värmeeffektiviseringar för BRF Dragonen på Sätuna: - Brf Dragonen kommer minska sina utsläpp av CO2 med ca 148 000kg om året. berättar Johan Lundgren, VD.

dackia_2018

Märsta Förenade gör en insats på Arlanda

Näringsliv Märsta Förenade har under veckan haft fullt upp med att snöröja både i kommunen och på Arlanda flygplats: - Vi har haft tio enheter som rullat i 48 timmar på Arlanda och just nu tre stycken som röjer snö på Bromma. Alla enheter stödjer uppdragsgivarens plogenheter med bortforsling av snön. Slungan kan i optimala fall lasta våra bilar på tre sekunder, berättar Anders Wahlgren, transportledningschef på Märsta Förenade.

Norra Redovisningshuset
sigtunavatten_standard
vuxentutbildning
nfc_vinter
veterankraft_standard
standard_start
objekt2
standard_ridskola
val2018
connys
matcher_skanela
outsider_defacto
objekt4
objekt3