center_pan21
Foto: Pressbild

Veterankraft startar nytt kontor i Märsta

Veterankraft som hyr ut veteraner till både privatpersoner och företag etablerar kontor i Märsta: - Vi ser ett väldigt stort intresse från både privatpersoner och företag som vill anlita äldre personal med en lång erfarenhet och kort startsträcka, uppger platschefen Sven Pettersson.

centrum_artikel

Veterankraft har som affärsidé att hyra ut veteraner, över 65 år, till privatpersoner och företag. Ett nytt kontor har etablerats i Märsta Centrum och fler än 50 nya veteraner har anlitats. Det handlar om arbetande pensionärer som orkar arbeta efter 65 års ålder vilket skapar samhällsnytta, totalt bidrar pensionärer med 122 miljarder till Sveriges BNP enligt ett pressmeddelande.
– Vi ser ett väldigt stort intresse från både privatpersoner och företag som vill anlita äldre personal med en lång erfarenhet och kort startsträcka, säger platschefen Sven Pettersson.

Veteranerna arbetar på sina egna villkor och så mycket som de orkar och vill.
– En extra inkomst är alltid välkommen, men den största drivkraften är få den sociala samvaron och att få bidra. Därför känns det extra bra att kunna ta vara på den enorma kraft och kunskap som veteranerna besitter, fortsätter Pettersson.

dack-helsida

Ökat intresse för parrelationskurs

Näringsliv I Herresta lada märker Tord och Helene Olsson det ökande intresset för parrelation under pandemin:- Det som är särskilt spännande nu är att intresset för denna parkurs ökat rejält, högst sannolikt pga att man arbetat mera hemifrån under pandemin och kanske slitit lite mer på varann i vardagen när livet inte rullat på som vanligt, uppger Tord Olsson

defacto_helsida
centrum_helsida2020

Flyget återhämtar sig nästan helt till 2027

Näringsliv Redan till 2023 väntas flyget ha återhämtat sig till 80 procent och 2027 nästan helt som innan pandemin. - Det bästa vore naturligtvis att fokusera på att tillgodose en hög tillgänglighet, inom landet och internationellt, samtidigt som man söker sätt att bejaka teknikutvecklingen och förbättra förutsättningarna till utsläppsminskningar. Då bör man satsa på att rusta och bygga ut Arlanda för framtidens flyg, säger Carl Bergkvist, näringspolitisk expert på Stockholms Handelskammare.

2020_helsida
connys_helsida
happyhomes_sommar2020
helsida_var2021
bostad_helsida

Snap-on etablerar i Arlandastad

Näringsliv Snap-on etablerar genom konceptet Car-o-Liner i Arlandastad: - Car-O-Liner sökte ett sammanhang med möjlighet till samarbete och en plats som ligger strategiskt rätt. Här hittade vi rätt förutsättningar för oss att nå vår målgrupp och våra kunder. Vi är dessutom redan en etablerad samarbetspartner och leverantör av teknisk utbildning till flera av de varumärken som finns här, säger Anna Nilsson, Manager Academy, Snap-on Equipment.

mp_host_helsida
vaccin

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
nrh
centrum_sommar_out
vaccin-outsider
swedol_outsider
bostad_outsider
dack-outsider
mp-outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider