moderat_sommar
Foto: Pressbild

Veterankraft startar nytt kontor i Märsta

Veterankraft som hyr ut veteraner till både privatpersoner och företag etablerar kontor i Märsta: - Vi ser ett väldigt stort intresse från både privatpersoner och företag som vill anlita äldre personal med en lång erfarenhet och kort startsträcka, uppger platschefen Sven Pettersson.

centrum_artikel

Veterankraft har som affärsidé att hyra ut veteraner, över 65 år, till privatpersoner och företag. Ett nytt kontor har etablerats i Märsta Centrum och fler än 50 nya veteraner har anlitats. Det handlar om arbetande pensionärer som orkar arbeta efter 65 års ålder vilket skapar samhällsnytta, totalt bidrar pensionärer med 122 miljarder till Sveriges BNP enligt ett pressmeddelande.
– Vi ser ett väldigt stort intresse från både privatpersoner och företag som vill anlita äldre personal med en lång erfarenhet och kort startsträcka, säger platschefen Sven Pettersson.

Veteranerna arbetar på sina egna villkor och så mycket som de orkar och vill.
– En extra inkomst är alltid välkommen, men den största drivkraften är få den sociala samvaron och att få bidra. Därför känns det extra bra att kunna ta vara på den enorma kraft och kunskap som veteranerna besitter, fortsätter Pettersson.

sommar_sigtuna2020
spedition_sigtuna
brobygget_helsida_valsta
landsbygd_sigtuna_helsida
marina_helsida
brobygget_midgard_helsida
speedy_helsida
centrum_helsida2020
connys_helsida
defacto_helsida

SAS igång med fler linjer

Näringsliv SAS meddelar att de går igång med fler linjer till utrikesdestinationer till och från Arlanda: I slutet av juni återupptar SAS trafiken från Stockholm till ett antal medelhavsdestinationer, skriver SAS i ett pressmeddelande.

studeravidare_helsida
kaa_sigtuna_helsida
brobygget_midgard_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
swedol_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
studeravidare_outsider
centrum_sommar_out
speedy_outsider
nrh
brobygget_outsider_valsta
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider
kaa_outsider