panorama_centrum
Foto: Pressbild

Veterankraft startar nytt kontor i Märsta

Veterankraft som hyr ut veteraner till både privatpersoner och företag etablerar kontor i Märsta: - Vi ser ett väldigt stort intresse från både privatpersoner och företag som vill anlita äldre personal med en lång erfarenhet och kort startsträcka, uppger platschefen Sven Pettersson.

Veterankraft har som affärsidé att hyra ut veteraner, över 65 år, till privatpersoner och företag. Ett nytt kontor har etablerats i Märsta Centrum och fler än 50 nya veteraner har anlitats. Det handlar om arbetande pensionärer som orkar arbeta efter 65 års ålder vilket skapar samhällsnytta, totalt bidrar pensionärer med 122 miljarder till Sveriges BNP enligt ett pressmeddelande.
– Vi ser ett väldigt stort intresse från både privatpersoner och företag som vill anlita äldre personal med en lång erfarenhet och kort startsträcka, säger platschefen Sven Pettersson.

Veteranerna arbetar på sina egna villkor och så mycket som de orkar och vill.
– En extra inkomst är alltid välkommen, men den största drivkraften är få den sociala samvaron och att få bidra. Därför känns det extra bra att kunna ta vara på den enorma kraft och kunskap som veteranerna besitter, fortsätter Pettersson.

centrum_sommar2022_helsida

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

2020_helsida

Arlanda i fokus under Sigtunas dag i Almedalen

Näringsliv Sigtuna kommun kommer att finnas i Almedalen och ha en egen dag med fokus på Arlanda: - Arlanda flygplats är extremt viktig för Sigtuna kommun och påverkar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att vi på olika sätt tar initiativ till att lyfta alla de möjligheter och utmaningar som kommer med rollen som värdkommun för Sveriges största flygplats, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

liber_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
mp_helsida_april
marinan_helsida
ewas_helsida

Stjärnkrögarens attack på säkerhetskaoset

Näringsliv Pontus Frithiof som driver Pontus By the air på Terminal 5 riktar en kraftig känga mot Swedavia för deras sätt att hantera kökaoset i säkerhetskontrollerna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
mp_outsider2022
marina_outsider
connys
centrum_sommar_outsider2022
ewas_outsider
moderat_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider