defacto_pan2020
Foto: Pressbild

Veterankraft startar nytt kontor i Märsta

Veterankraft som hyr ut veteraner till både privatpersoner och företag etablerar kontor i Märsta: - Vi ser ett väldigt stort intresse från både privatpersoner och företag som vill anlita äldre personal med en lång erfarenhet och kort startsträcka, uppger platschefen Sven Pettersson.

centrum_artikel

Veterankraft har som affärsidé att hyra ut veteraner, över 65 år, till privatpersoner och företag. Ett nytt kontor har etablerats i Märsta Centrum och fler än 50 nya veteraner har anlitats. Det handlar om arbetande pensionärer som orkar arbeta efter 65 års ålder vilket skapar samhällsnytta, totalt bidrar pensionärer med 122 miljarder till Sveriges BNP enligt ett pressmeddelande.
– Vi ser ett väldigt stort intresse från både privatpersoner och företag som vill anlita äldre personal med en lång erfarenhet och kort startsträcka, säger platschefen Sven Pettersson.

Veteranerna arbetar på sina egna villkor och så mycket som de orkar och vill.
– En extra inkomst är alltid välkommen, men den största drivkraften är få den sociala samvaron och att få bidra. Därför känns det extra bra att kunna ta vara på den enorma kraft och kunskap som veteranerna besitter, fortsätter Pettersson.

2020_helsida
connys_helsida
centrum_helsida2020
EXTRA

Mikael Andersson avgår som VD på Märsta Förenade

Näringsliv Mikael Andersson lämnar som VD på Märsta Förenade efter 8 år: -Efter snart 8 fantastiska år som VD är det nu dags för mig att lämna över rodret, både Märsta Förenade och jag själv behöver nu fokusera på nya utmaningar, säger han i ett uttalande.

sportlov_sigtuna
happy_homes_mars
salong_elisabeth_helsida
speedy_helsida
defacto_helsida
aretslarling
sportlov_sigtuna_outsider
connys
teatergrillen_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
speedy_outsider