defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen

Veteranen förlänger

Veteranen Anna Nygårds förlänger kontraktet med Skånela: - Anna är ju lite av ryggraden i laget, säger tränare Fredrik Söderberg Warnheim.

centrum_artikel

Anna Nygårds kommer att göra sin sjätte säsong i Skånela när laget till hösten går in i seriespel. Under tisdagen meddelade märstaklubben att Nygårds signerat ett kontrakt på 1+1 år.
– Anna är en väldigt spelskicklig mittnia som också utvecklats i vara ett större hot själv de senaste säsongerna och är även viktig för vårt fas 2 spel. Att hon väljer att förlänga ser jag som väldigt glädjande och att vi kan fortsätta bygga vidare med vår kontinuitet, kommenterar tränare Fredrik Söderberg Warnheim.

brobygget_midgard_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

2020_helsida
sigtunahem_sokbostad
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
brobygget_helsida_valsta
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

studeravidare_helsida
helsida_sommarlov
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

outsider_sommarlov
brobygget_midgard_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
centrum_sommar_out
brobygget_outsider_valsta
sigtuna_vatten_outsider
studeravidare_outsider
swedol_outsider