defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen

Veteranen förlänger

Veteranen Anna Nygårds förlänger kontraktet med Skånela: - Anna är ju lite av ryggraden i laget, säger tränare Fredrik Söderberg Warnheim.

centrum_artikel

Anna Nygårds kommer att göra sin sjätte säsong i Skånela när laget till hösten går in i seriespel. Under tisdagen meddelade märstaklubben att Nygårds signerat ett kontrakt på 1+1 år.
– Anna är en väldigt spelskicklig mittnia som också utvecklats i vara ett större hot själv de senaste säsongerna och är även viktig för vårt fas 2 spel. Att hon väljer att förlänga ser jag som väldigt glädjande och att vi kan fortsätta bygga vidare med vår kontinuitet, kommenterar tränare Fredrik Söderberg Warnheim.

Skånela värvar från Ligan

Handboll Skånela har gjort klart med meriteade Rickard Åkerman som bland annat spelat i Bundesliga 2 och närmast kommer från Handbollsligalaget GUIF Eskilstuna.

connys_helsida
centrum_helsida2020
hockeyettan

Wings säkrade kontraktet

Ishockey Wings är kvar i Hockeyettan även kommande säsong, det står klart sedan man besegrat Sollentuna under onsdagskvällen.

Sigtuna IF Rugby Vikings växer och får rugbyplan

Sport Sigtuna IF Rugby Vikings märker av ett växande antal medlemmar och man kommer att få en egen rygbyplan i år: - Kom gärna och provträna eller kom på vår prova-på-dag 24 april kl 10:00 på Prästängarna i Sigtuna, säger tränare John Bennet.

ridskola2020_helsida
dackskiftarna_helsida
damallsvenskan

Skånela avslutade med seger

Handboll Damallsvenskan avslutades på söndagen för Skånela mot GT Söder: - Skönt att avsluta med seger och det är sista matchen med gänget för några av tjejerna, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

vardcentral_helsida
happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
sigtunastad_helsida
speedy_vinter_helsida
2020_helsida

Majoritet manliga ledare inom idrotten

Sport Två av tre ledare inom ungdomsidrotten i kommunen är män: - Vi är inte nöjda med den statistiken på något sätt. Vi vill ha 40 procent och för det krävs ytterligare arbete, säger distriktsidrottschef Dag Söderberg till Upsala Nya Tidning.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
dackskiftarna_outsider
connys
nrh
vardcentral_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_vinter2020_outsider
sigtunastad_outsider