centrum_panorama2020
Foto: Magnus Granhagen

Veteranen förlänger

Veteranen Anna Nygårds förlänger kontraktet med Skånela: - Anna är ju lite av ryggraden i laget, säger tränare Fredrik Söderberg Warnheim.

centrum_artikel

Anna Nygårds kommer att göra sin sjätte säsong i Skånela när laget till hösten går in i seriespel. Under tisdagen meddelade märstaklubben att Nygårds signerat ett kontrakt på 1+1 år.
– Anna är en väldigt spelskicklig mittnia som också utvecklats i vara ett större hot själv de senaste säsongerna och är även viktig för vårt fas 2 spel. Att hon väljer att förlänga ser jag som väldigt glädjande och att vi kan fortsätta bygga vidare med vår kontinuitet, kommenterar tränare Fredrik Söderberg Warnheim.

valvet_helsida
studenten2020_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

defacto_helsida
kcbygg_helsida
stottasigtuna_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

connys_helsida
studeravidare_helsida
speedy_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

marina_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

marina_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
valvet_outsider
speedy_outsider
stottasigtuna_outsider
studeravidare_outsider
studenten2020_outsider
nrh
kcbygg_outsider