moderaterna_panorama
Jenny Eriksson och Veronica StjernstedtFoto: Privat

Veronica och Jenny gör Clubkvällar i Märsta

Veronica Stjernstedt och Jenny Eriksson arrangerar till helgen Club Vega med Tema 80-90-tal: - Vi är två helt vanliga tjejer som bott i kommunen i många år och som saknat evenemang som vänder sig till vår målgrupp, berättar Veronica.

Club Vega huserar på Anders & Jag i Märsta Centrum. Klubben fokuserar på olika temafester cirka fem gånger per år. Bakgrunden var att Anders och Jag:s ägare Christian Cederfem och Anders Mattsson kände att det behövdes event för 30+ i kommunen. Till helgen arrangerar man Back to the 80s and 90s, en fest med inspiration från 80- och 90-talen.
– Vi vet att det finns många härliga människor i kommunen, som precis som vi, längtar efter event som finns i närheten! Att det inte behöver bli ett projekt när man vill hänga med vänner, att ta sig till och från Stockholm eller Uppsala känns ibland jobbigt och då låter man bli, berättar Veronica för märsta.nu

Intresset uppges vara stort efter pandemin, Veronica och Jenny menar att det finns ett behov av sociala sammanhang. I mars hade man Afterski som var fullbokat både för middag och efterinsläpp.
– Vi har redan fått förfrågan och önskemål om flera teman. Så tveka inte att höra av er med förslag. I sommar har vi uppehåll och återkommer i höst, säger Jenny.

Back to the 80s and 90s är på en klämdag. Så man kommer starta redan vid 13-tiden på uteserveringen med musikvideos på skärmarna samtidigt som man kan äta mat eller dricka något. Resten av kvällen går i 80-90-talets tecken med Peter Siepen som DJ.

centrum_sommar2022_helsida
marinan_helsida
liber_helsida
connys_helsida
ewas_helsida
2020_helsida

Borgmästargården öppnas upp

Kulturnyheter Sigtunas siste borgmästare Gustaf Dahl donerade Borgmästargården till Sigtuna kommun i september 1990, nu ska den öppnas upp för allmänheten som en del av Sigtuna museum.

defacto_helsida
mp_helsida_april

Torgfest i Stadsängarna

Nöjesnyheter Sigtuna Stadsängar arrangerade torgfest under söndagen med vilket var välbesökt av både de nya stadsängsborna samt andra kommuninvånare.

Håller dansläger i sommar

Kulturnyheter Sigtuna Dansskola kommer i år för tredje året i rad att arrangera ett dansläger: - Under 6 dagar dansar vi och utforskar olika sätt att förhålla oss till musik och varandra, berättar Helena Gunnarsson på Sigtuna Dansskola.

Nu kommer Brobygget till Valsta torg

Kultur & Nöje Brobygget etableras även i Valsta torg: - Det är väldigt roligt att Brobygget – Sportis har kunnat dra igång under våren och det ska ha fungerat väldigt bra hittills med många deltagande barn vid varje tillfälle, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ewas_outsider
swedol_outsider
connys
centrum_sommar_outsider2022
mp_outsider2022
marina_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh