budget_panorama
Foto: Scandinavian XPO/Illustration/Montage

Verksamheter igång i Scandinavian XPO

Scandinavian XPO som öppnar fullt ut vid årsskiftet 20/21 har redan ett flertal verksamheter igång.

fraga_liberalerna

Redan idag bedrivs det ett antal verksamheter i gamla Eurostop, numera Scandinavian XPO. Till årsskiftet i år öppnar mötesarenan upp för fullt. De gamla verksamheterna kommer att bli en del av den nya. Vid öppningen kommer Scandinavian XPO att bli nordens närmaste mötesplats med 40 000 kvadratmeter som innehåller tre olika evenemangshallar, konferensrum, hotell, restauranger och vårdcentral bland annat.

De verksamheter som redan finns idag är bland annat Ahlsell, Byggmax, Din Doktor, Salong Eurostop och Circle K.

connys_helsida

Krögaren: Vi tappade hundra luncher över helgen

Näringsliv Bistro & Café Valvet på Stora gatan vittnar om hur de senaste coronarestriktionerna slår hårt mot deras bransch och verksamhet: - Vi gick från 120 luncher till 8-9 över helgen, säger ägaren Abraham Gumussoy till märsta.nu

kkdk_helsida
defacto_helsida
coronakrisen

Inleder samarbete för säkra möten

Näringsliv För att öka avstånd i samband med evenemang inleder Scandinavian XPO och Training Partner ett samarbete: - Med allt det Training Partner erbjuder, samt närheten till den internationella kommunikations-hubben Arlanda, kommer vår nyöppnade mötes- och evenemangsarena att ha en stark position som en självklar plats för alla typer av möten, säger Staffan Littmarck, VD på Scandinavian XPO.

happyhomes_sommar2020

Byggprocessen igång för ett av Stockholms största bilföretag

Näringsliv Fordonsbolaget som etablerar i Rosersberg är igång med byggprocessen: - Vi har precis skickat in en bygglovsansökan och ser verkligen fram emot den nya anläggningen. Jag ser fram emot bolagets expansion i kommunen jag vuxit upp i då vi funnits i Upplands Väsby sen bolagets start 2012, säger VD tillika sigtunabon Kevin Aslan.

helsida
manskold_helsida

Lidl öppnade i Sigtuna

Näringsliv Lidl öppnade upp sin butik i Sigtuna under torsdagen: - Att öppna vår 200:e butik i Sveriges mest hållbara stadsdel känns nästan för bra för att vara sant, säger Jonas Strömvall, fastighetschef på Lidl Sverige

ABS Wheels ett av superföretagen

Näringsliv ABS Wheels har utsetts till ett av Sveriges superföretag för bland annat in starka tillväxt: - Att få vara med på den exklusiva listan visar att vi gör rätt i motorbranschen som satsar på miljö, stabilitet och långsiktighet i affären, säger VD Andie Lahdo.

speedy_vinter_helsida
2020_helsida

WE invigdes i Stadsängarna

Näringsliv På lördagen invigde WE Träning & Hälsa sin andra anläggning i Sigtuna stad: - Vi hade velat öppna med folk överallt, happenings och köer till alla våra erbjudanden, men tiderna gjorde att vi fick tänka om, säger Niklas Wikegård, en av ägarna och grundare till WE.

meko_helsida
centrum_helsida2020

Två konkurser i kommunen

Ekonomi Antalet konkurser i länet uppgick till drygt 170 stycken för oktober vilket är färre än samma tidpunkt förra året.

sigtuna_vatten_outsider
outsider
budget_outsider
kkdk_outsider
nrh
speedy_vinter2020_outsider
meko_outsider
manskold_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
swedol_outsider