arlandagk_panorama
Märstabon Tony Barosen är en av delägarna i Veddestagruppen.Foto: Veddestagruppen
Så här blir anläggningen när den står klarFoto: Veddestagruppen

Veddestagruppen ska växa i Arlandastad

Veddestagruppen med delägaren Tony Barosen från Märsta uppför nytt logistikcenter i Arlandastad.

rosta_sigtuna2

Veddestagruppen kommer att uppföra en fastighet på 25 0000 kvadratmeter i Arlandastad för att hantera deras verksamhet, i samband med etableringen tror man att det blir många nya jobbtillfällen. Märstabon Tony Barosen är en av delägarna i företaget:
– Jag gör en gissning på att 20-30 personer initialt men mer allt eftersom våra kunder växer i volym. Vi har idag full beläggning på företagen och våra kunder aviserar för merförsäljning redan nu, berättar Tony Barosen för märsta.nu

Tony Barosen är VD för ett av Veddestagruppens dotterbolag, Bemanningsstyrkan i Rosersberg AB. Idag är antalet anställda ca 200 stycken, utöver det tillkommer 60 anställda i de tre andra bolagen.
– Vi har vuxit starkt de senaste åren genom organisk tillväxt. Därav behovet att flytta till en större lokal.

Tidigare har man haft lokaler i Rosersberg, närheten till Arlanda samt både E4 och E18 från det nya läget i Arlandastad var en av anledningarna till flytten. Fastigheten förväntas vara uppförd det första kvartalet 2020 och anpassas för att tillgodose Veddestagruppens behov. Det är Logisticenters och Skanska som sköter uppförandet. Utöver Bemanningsstyrkan är de tre andra bolagen Veddesta Distribution, Veddesta Transport och Multi Logistik. Med den nya anläggningen kommer man att öka sin lagerkapacitet upp till 50 procent.

Framåt för näringslivet i kommunen

Näringsliv Näringslivet i Sigtuna kommun har förbättrats en aning enligt en enkätundersökning som Svenskt Näringsliv gjort: - Sigtuna kommun har varit tydliga i sin ambition att förbättra det lokala företagsklimatet. Det återspeglar sig i vår undersökning, kommenterar Annika Bröms, regionchef på Svenskt Näringsliv.

moderaternamaj

Denna vecka på Praktiska Gymnasiet

Annons Eleverna har monterat undertak i klassrummen, ett viktigt moment för att skapa en bra arbetsmiljö. I klassrummet vill man kunna föra samtal i normal ton och kunna koncentrera sig, utan att plågas av störande oljud. De flesta känner till att ljud har en förmåga att studsa när de träffar hårda ytor och då bildas ekon.

eu_sap

Kontorshotellet invigt på Office One

Näringsliv Office One i hade invigningen för det nya kontorshotellet United spaces: - Det känns fantastiskt att United Spaces nu kan erbjuda möjligheter till coworking och möteslokaler på Arlanda, säger Yvonne Sörensen Björud, VD på United Spaces.

varfest_helsida

Märstabo på superlistan

Näringsliv Märstabon Jorge Castro har av tidningen Veckans Affärer utsetts till en av 101 supertalanger i Sverige: - Det känns väldigt bra att tillhöra topp 100 i Sverige, säger Jorge till märsta.nu

Jetpak flyttar huvudkontor till Arlanda

Näringsliv Jetpak har flyttat in till Office One på Arlanda: - Vår flytt till Arlanda och Office One är ett viktigt steg för att komma närmare vår kärnverksamhet, och för att stärka våra relationer med kunder och leverantörer, säger VD Kenneth Marx i ett pressmeddelande.

nationaldag_helsida
oppning_helsida
nationaldag_helsida
happyhomes_2019
rosta_sigtuna2
bonava_maj_helsida

BDO Tullsupport flyttar till Office One

Näringsliv BDO Tullsupport AB flyttar in i Office One på Arlanda: - Vi har suttit i Arlandastad i nära 30 år, varav de senaste åtta i Eurostops köpcentrum. Nu är det dags att flytta till nya fräscha lokaler på Arlanda flygplats, säger gruppchefen Annika Östman.

ridskola2019_outsider
colorama_april
defacto_outsider
nrh
sh_bovard_out
v_eu
sap_outsider_eu
nationaldag_out
oppning_outsider
connys
mp_eu_outsider
moderaterna_maj_outsider
bonava_maj_outsider
rosta_sigtuna
sh_oppet
fme_outsider