arlandagk_panorama
Märstabon Tony Barosen är en av delägarna i Veddestagruppen.Foto: Veddestagruppen
Så här blir anläggningen när den står klarFoto: Veddestagruppen

Veddestagruppen ska växa i Arlandastad

Veddestagruppen med delägaren Tony Barosen från Märsta uppför nytt logistikcenter i Arlandastad.

centrum_tvaar

Veddestagruppen kommer att uppföra en fastighet på 25 0000 kvadratmeter i Arlandastad för att hantera deras verksamhet, i samband med etableringen tror man att det blir många nya jobbtillfällen. Märstabon Tony Barosen är en av delägarna i företaget:
– Jag gör en gissning på att 20-30 personer initialt men mer allt eftersom våra kunder växer i volym. Vi har idag full beläggning på företagen och våra kunder aviserar för merförsäljning redan nu, berättar Tony Barosen för märsta.nu

Tony Barosen är VD för ett av Veddestagruppens dotterbolag, Bemanningsstyrkan i Rosersberg AB. Idag är antalet anställda ca 200 stycken, utöver det tillkommer 60 anställda i de tre andra bolagen.
– Vi har vuxit starkt de senaste åren genom organisk tillväxt. Därav behovet att flytta till en större lokal.

Tidigare har man haft lokaler i Rosersberg, närheten till Arlanda samt både E4 och E18 från det nya läget i Arlandastad var en av anledningarna till flytten. Fastigheten förväntas vara uppförd det första kvartalet 2020 och anpassas för att tillgodose Veddestagruppens behov. Det är Logisticenters och Skanska som sköter uppförandet. Utöver Bemanningsstyrkan är de tre andra bolagen Veddesta Distribution, Veddesta Transport och Multi Logistik. Med den nya anläggningen kommer man att öka sin lagerkapacitet upp till 50 procent.

EXTRA

WE etablerar ännu en anläggning i Sigtuna

Näringsliv WE har tecknat avtal med Lidl om att etablera i deras nya fastighet i Sigtuna stadsängar 2020: - Med vår anläggning i Sigtuna stadsängar hoppas vi kunna erbjuda fler människor träning på sina villkor och bidra till ett friskare samhälle, säger grundarna av WE Niklas Wikegård och Jonas Eriksson i ett gemensamt uttalande.

defacto_helsida

MaskinExpo tillbaka i maj

Näringsliv MaskinExpo kommer tillbaka i vår efter ett års uppehåll: - 2017 års besökare uppskattade det nya, kompakta mässområdet så det har vi kvar, säger Carina Tegelberg, marknadschef för MaskinExpo.

sigtunavatten_standard
banner_trerosor
connys
ridskola_2019_helsida
arlandagolf
icavalsta_semlor

Synsam Märsta blev Årets butik

Näringsliv Synsam i Märsta har utsetts till årets franchisebutik inom Synsam Sverige: - Vi blev väldigt överraskade av att bli årets franchise butik 2018 eftersom vi är en av de minsta butikerna inom Synsam, säger ägaren Ann-Charlotte Berglund till märsta.nu

sangensemble
happyhomes_2019
extravaganza_outsider
karby2
sh_oppet
ridskola2019_outsider