sommar
Foto: Genrebild/Hemnet

Veckans mest klickade hus

Sigtuna kommuns mest klickade hus på Hemmet var en lyxvilla i Granby för nästan 14,67 miljoner kronor.

marstakalaset_artikel

Hemnet sammanställer varje vecka vilka objekt som är mest klickade både lokalt och nationellt. I Sigtuna kommun var det en lyxvilla i Granby utanför Sigtuna som toppade med 3377 klick, objektet har legat ute i 79 dagar och är fortfarande inte sålt. Tvåa på listan var en villa för nästan 11 miljoner på Munkholmen, trea var parhuset i Steninge med 2300 klick och fyra ett radhus i Hällsbo med 2170 klick. Mest klickade bostadsrätten var en lägenhet på Västra bangatan med 1250 klick, men intresset för villor var klart större den gångna veckan.

colorama_april2
defacto_helsida
sommar
tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

happyhomes_2019
ica_valsta_choklad
sommar_centrum
arlanda_golf_juli
kontor_thaifong
sigtunavatten_standard

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

Kosten största boven till övervikt hos barn

Nyheter märsta.nu kunde i helgen rapportera om att övervikt och fetma ökar bland barnen i kommunen, men det är inte brist på fysisk aktivitet som är problemet utan kosten.

connys
nrh
sportfiske_sommar
arlanda_golf_juli2_outsider
colorama_april
defacto_outsider