defacto_pan
Foto: Genrebild/Hemnet

Veckans mest klickade hus

Sigtuna kommuns mest klickade hus på Hemmet var en lyxvilla i Granby för nästan 14,67 miljoner kronor.

rosta_sigtuna2

Hemnet sammanställer varje vecka vilka objekt som är mest klickade både lokalt och nationellt. I Sigtuna kommun var det en lyxvilla i Granby utanför Sigtuna som toppade med 3377 klick, objektet har legat ute i 79 dagar och är fortfarande inte sålt. Tvåa på listan var en villa för nästan 11 miljoner på Munkholmen, trea var parhuset i Steninge med 2300 klick och fyra ett radhus i Hällsbo med 2170 klick. Mest klickade bostadsrätten var en lägenhet på Västra bangatan med 1250 klick, men intresset för villor var klart större den gångna veckan.

ica_valsta_choklad
mp_eu
varfest_helsida
v_eu_helsida
oppning_helsida
moderaternamaj

Olympiska spel på Midgårdsvallen

Ung & Student Josefinaskolan i Rävsta har arrangerat Olympiska spel för Waldorfskolor i Sverige: - 300 elever och deras lärare har varit på Midgårdsvallen, berättar Ann-Charlotte Nyberg, skolbibliotekarie på Josefinaskolan.

bonava_maj_helsida
EXTRA

Chelsea nekas skolskjuts

Nyheter Madeleine som kämpade förra året för att dottern Chelsea skulle få gå på skola i Sollentuna tvingas nu kämpa mot kommunen igen för att få förlängd skolskjuts: - Chelsea har skolskjuts idag och har haft det ifrån oktober 2018! Det beslutet är fram till sista juni. Så deras framförhållning är verkligen fruktansvärt dålig med att en månad innan avslå min ansökan, säger Madelaine till märsta.nu

eu_sap
rosta_sigtuna2

Finns familjer av Lo i Sigtuna

Notiser Länsstyrelsen har gjort en rovdjursinventering inför kommande säsongs rovjakt och konstaterar att det finns fyra familjegrupper av Lo i Sigtuna, Norrtälje och Österåker.

sap_outsider_eu
sh_bovard_out
colorama_april
v_eu
moderaterna_maj_outsider
nrh
nationaldag_out
sh_oppet
defacto_outsider
bonava_maj_outsider
rosta_sigtuna
oppning_outsider
mp_eu_outsider
connys
fme_outsider
ridskola2019_outsider