centrum_tvaar
Arbete med läckan på Mossgatan i Hällsbo

Vattenläcka drabbar Hällsbo

En vattenläcka påverkar vattentillförsel i Hällsbo, Sigtuna.

centrum_tvaar

Ett antal hushåll i Hällsbo påverkas av en vattenläcka vid Mossgatan. Det ska vara 10-12 hus plus att Hälsboskolan påverkas på grund av lågt vattentryck. Enligt Sigtuna Vatten och Renhållning är läckan under kontroll och åtgörande pågår. Några elever från skolan behöver inte hämtas hem då undervisningen och skolverksamhet inte berörs.

Ett tappställe med vatten för bostäderna som är direkt drabbade av läckan har satts ut. Man har isolerat läckan till den berörda gatan och i övrigt kommer det inte vara någon påverka  för andra fastigheter i Hällsbo. Det är oklart när arbetet är klart meddelar Sigtuna Vatten och Renhållning.

Artikeln uppdateras…

happyhomes_2019
karby_varme1
icavalsta_semlor

Här är Årets pedagoger

Nyheter Sigtuna kommun har utsetts sex pedagoger till Årets pedagoger 2018: - Vi har många skickliga lärare och pedagoger i Sigtuna kommun som spelar en viktig roll för lärande, trygghet och utveckling i förskola och skola. Det är med stor glädje som vi lyfter fram dessa personer som verkligen gör skillnad för våra barn och unga i kommunen, säger Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L).

banner_trerosor
sangensemble
arlandagolf
connys

Ekillaelever missnöjda med maten

Nyheter Elever på Ekillaskolan klagar över att maten inte är vällagad och att muslimer inte får halalkost: - Alla skolor har samma matsedel och därmed serveras samma rätter varje dag på skolorna, säger Camilla Lindström, områdeschef och leg. dietist på MatEnheten.

ridskola_2019_helsida

Holst: Skolan har fått mer

Politik Under torsdagen kommer Lärarförbundet att genomföra en demonstration mot nedskärningar, men kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) poängterar att ramarna för skolan ökar i år.

defacto_helsida

uppdaterad En till sjukhus efter påkörning

Blåljus En person kördes på vid korsningen Västra Bangatan/Nymärstagatan vid 12.30-tiden: - En anmälan om vållande till kroppsskada har upprättats, säger Carina Skagerlind vid Polisens ledningscentral.

extravaganza_outsider
karby2
ridskola2019_outsider
sh_oppet