defacto_pan
Arbete med läckan på Mossgatan i Hällsbo

Vattenläcka drabbar Hällsbo

En vattenläcka påverkar vattentillförsel i Hällsbo, Sigtuna.

marstakalaset_artikel

Ett antal hushåll i Hällsbo påverkas av en vattenläcka vid Mossgatan. Det ska vara 10-12 hus plus att Hälsboskolan påverkas på grund av lågt vattentryck. Enligt Sigtuna Vatten och Renhållning är läckan under kontroll och åtgörande pågår. Några elever från skolan behöver inte hämtas hem då undervisningen och skolverksamhet inte berörs.

Ett tappställe med vatten för bostäderna som är direkt drabbade av läckan har satts ut. Man har isolerat läckan till den berörda gatan och i övrigt kommer det inte vara någon påverka  för andra fastigheter i Hällsbo. Det är oklart när arbetet är klart meddelar Sigtuna Vatten och Renhållning.

Artikeln uppdateras…

sommar
marstakalas_helsida
happyhomes_2019
tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

defacto_helsida
kontor_thaifong
sommar_centrum
sigtunavatten_standard
arlanda_golf_juli
colorama_april2

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

Kosten största boven till övervikt hos barn

Nyheter märsta.nu kunde i helgen rapportera om att övervikt och fetma ökar bland barnen i kommunen, men det är inte brist på fysisk aktivitet som är problemet utan kosten.

nrh
sportfiske_sommar
arlanda_golf_juli2_outsider
colorama_april
defacto_outsider
connys