moderaterna_sep2020
Foto: Illustration/Urbio

Västra bangatan grävs upp när nya Sätuna ska byggas

På grund av bygget av nya Sätuna Torg så kommer det under hösten att pågå ett omfattande arbete med att lägga om vattenledningar.

fraga_liberalerna

Arbete med vatten och avlopp för nya Sätuna torg inleds i september. Det handlar om en ledningsomläggning som delas upp i etapper och slutförs 2022. I första skedet kommer arbetet att utföras i anslutning till Västra bangatan och temporär vattenförsörjning kommer att kopplas in för de boende samt inför kommande arbeten. Trafiken på Västra Bangatan samt till och från Sätuna torg kan påverkas. Arbetet som påverkas är från korsningen Stationsgatan/Västra bangatan till i höjs med kommunhuset.

Mer info om projektet hittar du här

connys_helsida
centrum_helsida2020
meko_helsida
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
julen_helsida
EXTRA

Våldtäkt i Sigtuna

Blåljus En våldtäkt inträffade under natten i Sigtuna stad där en kvinna våldtogs av en man utomhus.

speedy_vinter_helsida

Rolstabon: Ökat antal vildsvin i området

Nyheter Vildsvinen ökar i länet och en som känner av det är rolstabon Lorenzo Garcia: - Nog har jag vildsvin och rådjur i Rolsta. Som tur är skrämmer hästarna dem från fastigheten, säger Lorenzo.

kristina_helsida
2020_helsida
manskold_helsida

IS-kvinna greps på Arlanda

Blåljus En kvinna som misstänks ha tagit sitt barn till Syrien och anslutit sig till till Islamiska staten greps vid ankomst till Arlanda under måndagen.

budget 2021

Nu är budgeten klubbad

Politik Nu har budgeten för 2021 klubbats: - Tack vare väl genomförda reformer de två senaste åren har vi kunnat sanera och förstärka ekonomin, vilket gör att vi kan tillföra kärnverksamheterna; förskola, skola, vård, omsorg och trygghet ytterligare resurser, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

sigtuna_vatten_outsider
kristina_outsider
budget_outsider
centrum_sommar_out
julen_outsider
swedol_outsider
speedy_vinter2020_outsider
manskold_outsider
meko_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider