moderaterna_riksdag
Foto: Illustration/Urbio

Västra bangatan grävs upp när nya Sätuna ska byggas

På grund av bygget av nya Sätuna Torg så kommer det under hösten att pågå ett omfattande arbete med att lägga om vattenledningar.

centrum_artikel

Arbete med vatten och avlopp för nya Sätuna torg inleds i september. Det handlar om en ledningsomläggning som delas upp i etapper och slutförs 2022. I första skedet kommer arbetet att utföras i anslutning till Västra bangatan och temporär vattenförsörjning kommer att kopplas in för de boende samt inför kommande arbeten. Trafiken på Västra Bangatan samt till och från Sätuna torg kan påverkas. Arbetet som påverkas är från korsningen Stationsgatan/Västra bangatan till i höjs med kommunhuset.

Mer info om projektet hittar du här

Morgonkollen

Notiser Polis: Just nu inga speciella händelser att rapportera om. Väder: Några minusgrader i under dagen, ett snöfall drog in över…

happyhomes_sommar2020
valet2022

Klart: Holst leder Moderaterna i valrörelsen

Politik Moderaterna gjorde på onsdagskvällen klart med valsedel och inte oväntat toppas den av Olov Holst: - Det är både roligt och tillfredsställande att nomineringsstämman nu slagit fast valsedeln för årets viktiga val, säger Holst i ett uttalande.

centrum_helsida2020
defacto_helsida
2020_helsida
mod_helsida
connys_helsida
handbollsskola

Askerson: Går inte med på förtur till nyanlända

Politik Utbildnings- och arbetsmarknadsnämndens ordförande Mattias Askerson (M) får nu ny kritik för den så kallade "sociala dumpningen" där nyanlända slussats ut från kommunen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
swedol_outsider
moderat_outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider